MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-29 14:14

#99830: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Když dluží, co se dá dělat. Takový je život. Soudruh Miloš Zeman zadlužoval tuto zemi 100 % nárůst při 3 % nárůstu nezaměstnanosti, to byl masakr. 

14 mld. hotovost MUS vyměnil za 650 mil. a přitom nesedí v kriminále. Dluh Ruska objemu 100 mld. kamsi do Ruska prodal a nikdo neví za kolik jestli jim to náhodou nedal a jeho voliči mu ještě tleskají, jaký je to pohledný ruský trotl. 

Teď mne napadá, co to máš člověče za známe? Já neznám nikoho, kdo by čelil exekuci natož, aby to byl člověk s kterým se běžně potkávám. Kdo by dokonce prodělal osobní bankrot, tak takového člověka dokonce opravdu vůbec neznám aní vzdáleně. Tvojí známí volí Zemana? To si myslí, že je tento polodement zachrání od exekuce nebo osobního bankrotu? 

Co se týče Ústavy, Putin si např. změnil ústavu Ruska tak, že může zůstat pozici prezidenta i po smrti s mírnou nadsázkou. Pokud by se Miloš pokusil dostat do Ústavy vůdčí úlohu Miloše Zemana byl by zločinem už pokus, ale pokud by se mu to podařilo, byla by to katastrofa. A že takové nápady má předvedl hned potom, co vlezl na Hrad. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99835 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-29 15:45:10

#99832: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nepsal jsem, že to jsou moji znami psal jsem o lidech, ktere treba znam. Jen jsem zkousel zadavat ruzna mi znama jmena a hle, tu ucitel, tu profesor, tu vysoce postaveny dustojnik policie s hypotekou, kterou nebyl schopen splacet. Ono totiz propadnout kouzlu hracich automatu a rulety nezalezi na tom, jake ma clovek vzdelani. Kdyz takhle zblbne, tak zblbne i CSc. No a nastupuji pujcky a kolotoc dluhu jede. Z mych opravdovych znamych jsem nasel pouze jednoho, bylo mi divne proc se mi nahle vyhyba, nemel jsem tuseni, cemu propadl a nahodou jsem na to prisel kdyz jsem ho tam objevil a ziral jsem na to hodne dlouho, nechtel jsem tomu verit. A neni volic Zemana, to fakt ne, je mu 30let. Zacal jsem patrat co se stalo a jak jsem se dozvedel, je to diky rulete. Hazard si nevybira

Ale to sem nepatri, to je mimo politiku a je to spis lidske nestesti