MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99874 Re: Re:

2016-12-30 12:04

#99865: - Re:  

Ona i ČT24 pozvolna obrací a zveřejňuje i názory a komentáře, které zrovna tobě po vůli nebudou a pokud tak budou pokračovat, jsem zvědav, jestli i CT pak ohodnotíš tvou nálepkou, že jede v proruské propagandě. Ono ani ČT nic jiného nezbývá, kdyby pozvolna nezačala objektivně informovat a pouštět do eteru i názory, které tobě po vůli nejsou  (třeba nedávno mezi pozvanými hosty byl i p.Okamura a to by se dřív nestalo, navíc jej bez problémů nechali domluvit a to by se také dřív nestalo), naháněla by ČT diváky a čtenáře jiným kanálům a jiným webovým stránkám, tedy těm prorusky orientovaným. A to se doposud děje. 

A jinak tebe hodnotím jako fanaticky posedlého protizemanovskou a protiruskou propagandou, hraničící až s manií a tedy psychickou poruchou. Ale nezoufej, pomocí psychofarmak se to dá léčit.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99877 Re: Re: Re:

2016-12-30 12:20:58

#99874: - Re: Re:  

To si pod informováním představuješ komentáře např. Robejška, kterého občas ČT pozve. Ten se ale nyní sám z tohoto vyřadil, neboť se stal politikem a tedy nemůže již být do ČT zván jako komentátor. 

Jestli bude zván jiný rusky orientovaný člověk (ruský troll) je otázka. Může to bý opět Eric Best, ale ten se hodně znemožnil a je naprosto jasně otevřený pro ruský manipulátor, může to být Tomský a nebo rusové budou muset dodat někoho jiného. 

Tedy problém ve zpravodajství ČT, že by bylo neobjektivní či proruské nevidím. To, že čas od času dostanou prostor skuteční ruští trollové, to tak je, ale je to v rámci diskuse, kdy proti nim sedí komentátor s daleko střízlivějším pohledem na události. 

Nevadí mi to, naopak, jsem rád, že se Robejšek jako ruský troll ztrapnil v komentování společně se Šonkou. 

Když Robejšek nemůže přímo lhát, protože proti němu sedí člověk znalý německého prostředí, schopný kdykoliv jakoukoliv lež rozporovat, je prakticky nulový, proto je zřejmé, že je Robejšek ruský troll zpochybňující demokracii, neboť propaganda je lež a Robejšek je skutečně lhářem. 

Nepřihlášený uživatel

#99913 Re: Re: Re:

2016-12-31 09:55:14

To si pod informováním představuješ komentáře např. Robejška, kterého občas ČT pozve. Ten se ale nyní sám z tohoto vyřadil, neboť se stal politikem a tedy nemůže již být do ČT zván jako komentátor. 

Jestli bude zván jiný rusky orientovaný člověk (ruský troll) je otázka. Může to bý opět Eric Best, ale ten se hodně znemožnil a je naprosto jasně otevřený pro ruský manipulátor, může to být Tomský a nebo rusové budou muset dodat někoho jiného. 

Tedy problém ve zpravodajství ČT, že by bylo neobjektivní či proruské nevidím. To, že čas od času dostanou prostor skuteční ruští trollové, to tak je, ale je to v rámci diskuse, kdy proti nim sedí komentátor s daleko střízlivějším pohledem na události. 

Nevadí mi to, naopak, jsem rád, že se Robejšek jako ruský troll ztrapnil v komentování společně se Šonkou. 

Když Robejšek nemůže přímo lhát, protože proti němu sedí člověk znalý německého prostředí, schopný kdykoliv jakoukoliv lež rozporovat, je prakticky nulový, proto je zřejmé, že je Robejšek ruský troll zpochybňující demokracii, neboť propaganda je lež a Robejšek je skutečně lhářem. 

Nepřihlášený uživatel

#99979 Re: Re: Re:

2017-01-01 16:36:02