MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#100232 Re: Re: Re: Re: Obama nakvap hází Trumpovi klacky pod nohy

2017-01-05 00:17

#100197: - Re: Re: Re: Obama nakvap hází Trumpovi klacky pod nohy 

 jiz jsem 2x konretne definoval co je duveryhodny zdroj informaci. Konretne jsem vysvetlil, jak je dnes narocne se dobrat, priblizit  objektivni pravde. A ze je nutne sledovat mnoho zdroju a informacnich medii a pak je byt schopen analyzovat.

Konretne jsem Vam jiz vse vysvetlil, zitra Vam to opet zkopiruji.

Pouzivate salamovou metodu opakovani Vami zadane informace. Toto je i jedna z metod postupne mirne maniuplace medii, jako je CT. Jedna se o mnozstvi opakovani zadane informace, kdy se da tomuto zadanemu nazoru daleko vetsi prostor, nez opozicnimu nezadanemu, byt objektivne, realne pravdivejsimu, tak se ale muzete projevovat Vy, nikoliv vsak verejnopravni medium.

 

Jen takovy nastrel u Obamy spociva manipulativnost v tom, ze si nevsima samotneho negativniho jevu pouzivani soukromeho emailu Clintonove.... nybrz nejasneho zpusobu jak se tato informace dostala do Wikileaks, navic Assange tvrdi, ze mu tyto informace nepredali Rusove, to samozrejme nemusi nic znamenat, nicmene je tu nabiledni nekolik faktu, napr.cela tato akce zpusobem a dobou, kdy byla akcentovana, velmi pripomina informace tajnych sluzeb o zbranich hromadneho niceni v Iraku, coz treba nejen CNN prevzala a coz byla lez !!!

...asi si spatne overili duveryhodny zdroj informaci

 

 

rovnez, jak o tom sporu informovala Česká televize slovy zpravodaje Martina Řezníčka, bylo opet manipulativní. Reznicek rekl , ze historicky prezidenti USA resili pripadne spory s tajnymi sluzbami v tichosti, a ze jsou tweety D. Trumpa z tohoto hlediska podivne, ale byly to snad tajne sluzby spolu s Obamou, ktere toto zacli medializovat, tak tesne pred nastupem Donalda Trumpa, to oni to neresili v tichosti !!! Cili Reznicek manipulativne akcentoval zadany politicky nazor Obamovy garnitury + tajnych sluzeb USA se kterymi se schazi, nikoliv vsak nestrane objektivne informoval, chtel aby to vyznelo, ze Trump je nekompetentni, pritom je nekompetentni Obama, ktery ma povinost zajistit hladky prubeh predavani prezidentskeho mandatu, nikoliv zvysovat spolu s tajnymi sluzbami mezinarodni napeti a zhorsovat pozici noveho US prezidenta.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100233 Re: Re: Re: Re: Re: Obama nakvap hází Trumpovi klacky pod nohy

2017-01-05 00:34:07

#100232: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Obama nakvap hází Trumpovi klacky pod nohy 

 Ani teď nejsi schopen napsat žádnou definici důvěryhodného zdroje a jaká pravidla má důvěryhodný zdroj dodržovat při nakládání s informace. 

Jen píšeš sáhodlouhé nesmyly o ničem, že je potřeba sledovat velké množství zdrojů a nějak je "analyzovat" a znovu neříkáš jak. 

Nejprve tedy definuj:

Jak podle tebe vypadá důvěryhodný na základě toho, jak pracuje s informacemi. 

Jak analyzuješ ony různé zdroje, jak určuješ jejich důvěryhodnost a jak z toho děláš závěr pro sebe. 

---------------------

Jaké informaci klade důraz Obama a kdy je bohužel jen tvá konstrukce, nikoliv reálná analýza. Své tvrzení jsi dokonce ani nedoprovodil uvěřitelnou úvahou, proč by tomu mělo být tak, jak tvrdíš, natož nějakým smysluplným odkazem na konkrétní informaci jednání Obamy. 

To jen pro představuje, jak "analyzuješ zdroje".