MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ČR - zločinecký stát
Nepřihlášený uživatel

#100374 Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-08 17:10

Už dříve jsem na základě určitých faktů uváděl, že v Česku je mnohem více bezdomovců, než uvádějí oficiální statistiky. Konečně tuto informaci někdo potvrdil. Novinky.cz uvedly, že počet bezdomovců je rozhodně více jak dvojnásobný, než se dosud oficiálně uvádělo. To znamená 60 000 lidí, mužů a žen, nemá v Česku domov.

Je to poměrně vysoké číslo... Úspěch čtvrtstoletí budování "demokracie". Evidentně to nebude příliš dokonalá demokracie (demos - kratos, vláda lidu), když dokázala za 25 let odrovnat dle mého názoru pravděpodobně i více jak stovky tisíc lidí, z toho 60 000 lidí ještě stále žije v děsivých podmínkách, které jim podstatně zkracují život a přivádí blíž ke smrti. Ostatní čichají ke kytičkám ze spodu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100376 Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-08 17:18:32

#100374: - Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

Stát se ovšem velmi snaží, aby nikdo na ulici nežil, není to tak, že lidi na ulici žene. Evropa je taková, stále dokola nabízí lidem nezodpovědným pomoc, někteří jí přijmou, jiní nikoliv, ale skutečně není nikdo, kdo by byl bez pomoci, když o ní požádá, to je Evropa. 

Nepřihlášený uživatel

#100404 Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-08 20:04:59

#100374: ČR - zločinecký stát - Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

Osud téhle země je prdeli, protože politici pravice i levice mají stejné cíle: vlastní moc a vlastní bohatství, na to ostatní zvysoka kašlou. Žádná demokracie, ale tvrdý kapitalismus. Lidé namísto toho, aby společně něco užitečného vytvářeli, jsou posílání do nerovné soutěže při jejich získávání, kde vítězí jen hrstka jedinců na úkor všech ostatních. Tihle jedinci postupně ovládají úplně všechno a v zájmu udržení si svých privilegií a zisků, manipulují veřejným míněním, omezují lidské svobody a bezcitně vykořisťují pracující,