MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#100420 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-08 23:25

#100407: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

vzdyt lzete, mozna ze jen sam sobe, zdroje jsem uvedl nekolikrat naposledy BBC, v pripade Ghanskeho studenta s plastikovym pytlem pres hlavu, coz podle zdroju idnes byla jeho bunda.

cili u Vas plati presne co jsem psal.

Vychazi to i z povahy cloveka (temer vsichni), ktery pouziva lez ci zatajovani, jako bezne nastroje, aniz by si to pripoustel, ci uvedomoval i Vy ji casto pouzivate budto z duvodu, ze jste cast faktu, vytesnil, ze sve mysli nebo jste, coz je horsi, umyslne zkreslil objektivni realitu dane roviny souvztaznosti.

...

Tohle je totiž přímo bombastická věta, ty jsi nejspíš jediný znalec reality na světa :-), ty si prostě tu "realitu" rovnou vymyslíš tím, že dosadíš jiné logické alternativy :-)

napsal jsem tuto vetu, coz byla naprosto okrajova zalezitost vzhledem k celku, ale samozrejme mela urcity smysluplny vyznam.

nekdy je trebe dosadit i jine logicke alternativy, pokud vysledek neodpovida realite, skutecnosti a vy jste evidentne ze vsech zdroju ziskal nepravdive, neuplne udaje.

uvedu priklad Syrie a jeji demokraticke opozice, ktera valci proti zlemu rezimu Asada, o ktere pisi a tak ji oznacuji vsechny vyznamne svetove deniky, i treba CT a ja jsem logickou uvahou temer od pocatku,vzhledem k ostatnim faktum a znalostem jinych, prihlednutim k situaci v Libyi i zjistenim treba WP, dovodil,ze zadna relevatni umirnena natoz demokraticka opozice v Syrii neexistuje. Vy snad verite tomu, ze by po vitezstvi teto "demokraticke opozice" nastala v Syrii demokracie se vseobecnou uctou k nabozenskym mensinam ?

zdroj

https://www.theguardian.com/

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100424 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-08 23:39:09

#100420: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

V pohodě se shodneme, že bez opozice není demokracie. Na tom je přímo postavena demokracie, na střídání moci na tom, že vládnoucí koalice má své oponenty v koalici (mimochodem oposmlouva byla opravdu zvěrstvo). 

OSN registruje opozici Asada v Sýrii a to je podstatné. Kurdskou stranu pracujících - tedy komunisty beru s velkou rezervou a ani nevím, jestli je registrovala v OSN. 

To, že ve válce dochází ke zvěrstvům a že jsou tato zvěrstva schopni páchat i ti od kterých bychom to nechtěli čekat, to je bohužel smutná realita, viz. vcelku i na našem území masivní znásilňování rudou armárou v roce 1945. 

Co je podstatné, že odhalení zvěrstva nekorelující s obvyklým jednáním (proběhlo tam tísíce bojů a je odhaleno jediné zvěrstvo) je potřeba velmi pečlivě vážit. Nikdy jsem také ono zvěrstvo nezpochybnil, právě z důvodu doho, že jej dokumentovala tebou tak osočovaní mainstreamová media, která já považuji za důvěryhodná, pokud prezentují, jak ověřují informace, podřizují se mediálním zákonům země, kde jsou registrována a mají existující živé lidi, kteří pro ně pracují. 

Tedy pořád dokola, rochníš se Hnědý v hovadinách.