MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100422 Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-08 23:34

#100406: - Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

Ty společnost spojuješ, idiote! S váma se ale nikdo spojovat nechce chátro z pražský kavárny! Rozdělení společnosti 95:5 je v pořádku, na těch pár nepřizpůsobivých havloidů sere pes a ani to nejsou Češi, takže na ně sere pes tuplem.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100428 Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-08 23:46:04

#100422: - Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

Znovu dle CVVM tedy dle důvěryhodného průzkumu, jen 15-17% občanů je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu. 

Ostaní pochybují více či méně, ale pochybují. 22% dokonce říká, že Miloš Zeman je lhářem, což je dle mého názoru snadno obhajitelný názor, projevy Miloše Zemana jsou plné lží, mnohokrát jsem dokládal. 

Tedy představa, že 95 % je nadšeno z Miloše Zeman na Hradě je skutečně absurdní.  85 % lidí má opravdu obrovské pochybnosti o tom, co za podivnou partu psychopatů a deviantů si Zeman přivedl na Hrad. Pokud by si tito lidé uvědomili, že je Zeman skutečně za lidi, kterými se obklopil odpovědný, neboť si je vybírá sám, je to jeho moc a odpovědnost, tak by mu už na Hradě nějspíš nebyl. Zeman zdatně fabuluje, tváří se, že za zločince bez bezpečnostních prověrek nenese žádnou odpovědnost, že to jsou jen "neplacení poradci".