MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100447 Re: Re: Re: Re:

2017-01-09 11:53

#100440: - Re: Re: Re:  

Co tam máš ty? Pochlub se protikomunistický hrdino 21. století! :-))

Nejsi ty nakonec udavač STB exsoudruh rusofobní neonacistický banderovec Štětina? To by tak odpovídalo, to je také takový debil bez svědomí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100453 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-09 14:11:45

#100447: - Re: Re: Re: Re:  

Nekandidoval jsem na prezidenta, nelhal jsem ve volební kampani a neporušoval jsem volební zákon jako Miloš Zeman.

Tedy já jako občan mám dokonce povinnost kritizovat takové jednání z Ústavy, neboť to je odpovědné jednání vůči celku. 

Nemusím předkládat veřejnosti nic, můj vstup do veřejného prostoru může být a je pouze kritikou Miloše Zemana, kdy jasně zdůvodňuji, proč jej kritizuji a také předkládám důkazy, že mnou kritizované jednání Zeman skutečně realizuje. 

Navíc jsi to byl ty, kdo jsi bez jakékoliv znalosti a důvěryhodných zdrojů informací psal o tom, jaký byl Miloš Zeman (ve zkratce) komunisto-bijec a jaký byl (ve zkratce) mučedník komunistického režimu. 

Já se obávám, že z toho jak Miloš Zeman lže, je možné se spíše domnívat, že to byl spíše spolupracovník StB jestli to nebyl dokonce spolupracovník KGB. Jeho údajný protest proti okupaci se mi jeví s tím, koho dnes vyznamenává (StBáky, komunisty či dokonce komunistického ministra), jakými lidmi je obklopen, krajně nepravděpodobný a považuji to spíše za "dodatečnou pózu" či "standardní StBáck či KGBácké krytí".