MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Nepřihlášený uživatel |
#100451 Re: Re: Re:2017-01-09 12:40Co se divíš? Asi je za to placenej.... |
|
Nepřihlášený uživatel |
#100452 Re: Re: Re:2017-01-09 14:02Důvodem je to, že Kremelská propaganda napadá demokracii, přitom je to právě Rusko, které uvnitř vede masivní propagandu realativizace zločinů komunistických režimů a důsledky komunismu jsou dnes v Rusku klíčem k jeho velmi špatné situace, zanedbané ekonomice, zanedbané zdravotní péči občanů, zanedbané - neřešeném alkoholismu občanů Ruska a masivní emigrace inteligence Ruska. Proto na to poukazuji, když se někdo snaží zpochybňovat demokracii jako způsob správy veřejného prostoru. Druhou věcí je, že nevidím opravdu vůbec žádný rozdíl mezi Stalinem a Hitlerem, nevidím žádný rozdíl mezi nacistickým Německem a komunistickým Ruskem, až na drobnost, komunismus devastoval a devastuje svět dodnes a to bohužel za podpory Kremlu. Spolupráce Hitlera se Stalinem byla na tehdejší dobu gigantická a málokteré státy takto kooperovaly. Tato kooperace měla za následek desítky milionů mrtvých po celém světě a miliony mrtvých po válce při prosazování komunistické totality po celém světě. |
Nepřihlášený uživatel |
#100453 Re: Re: Re: Re: Re:2017-01-09 14:11Nekandidoval jsem na prezidenta, nelhal jsem ve volební kampani a neporušoval jsem volební zákon jako Miloš Zeman. Tedy já jako občan mám dokonce povinnost kritizovat takové jednání z Ústavy, neboť to je odpovědné jednání vůči celku. Nemusím předkládat veřejnosti nic, můj vstup do veřejného prostoru může být a je pouze kritikou Miloše Zemana, kdy jasně zdůvodňuji, proč jej kritizuji a také předkládám důkazy, že mnou kritizované jednání Zeman skutečně realizuje. Navíc jsi to byl ty, kdo jsi bez jakékoliv znalosti a důvěryhodných zdrojů informací psal o tom, jaký byl Miloš Zeman (ve zkratce) komunisto-bijec a jaký byl (ve zkratce) mučedník komunistického režimu. Já se obávám, že z toho jak Miloš Zeman lže, je možné se spíše domnívat, že to byl spíše spolupracovník StB jestli to nebyl dokonce spolupracovník KGB. Jeho údajný protest proti okupaci se mi jeví s tím, koho dnes vyznamenává (StBáky, komunisty či dokonce komunistického ministra), jakými lidmi je obklopen, krajně nepravděpodobný a považuji to spíše za "dodatečnou pózu" či "standardní StBáck či KGBácké krytí". |
Nepřihlášený uživatel |
#100454 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...2017-01-09 14:16#100444: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... To se velmi pleteš, každý starosta má větší důvěru než Miloš Zeman. To je smutná realita lháře z Hradu. |
Nepřihlášený uživatel |
#100455 Re:2017-01-09 14:45#100448: Kde se vzali bezdomovci? - Je drobounký rozdíl, byty přidelovali komunisti a zdaleka ne každý byt dostal. Já jsem například žádný byt nikdy přidělen nedostal o své bydlení jsem se já a moji rodiče museli postarat sami. Navíc nájem 300,- v době totality byl v bytě bez toalety a teplé vody a koupelny s kamny na uhlí a byly to dvě spíše jedna miniaturní místnost.
|
Nepřihlášený uživatel |
#100456 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2017-01-09 15:29 |
Nepřihlášený uživatel |
#100457 Co to Chovanec šije za boudu? Už teď jsou bohužel na střelnicích vidět evidentní magoři....2017-01-09 15:32Nemám sice ambici ozbrojit každého, ale chceme dát lidem právo se bránit, říká ministr vnitra Chovanec.....např. na střelnici přijde člověk, neřekne ani slova, vystřílí tři své zásobníky a zase beze slova odejde a to takový magor přišel se svou střelnou zbraní. Co si o něm myslet? Že je to jen nějaký divný volič Miloše Zemana? |
Nepřihlášený uživatel |
#100458 Re: Re: Re: Re:2017-01-09 15:39 |
Nepřihlášený uživatel |
#100459 Re: Re:2017-01-09 15:41co kecáš já za byt I.kategorie 1+1 s balkonem v paneláku s ústř.topením, záchodem koupelnou prostě klasika I.Kategorie a včetně topení teplé vody výtahu odvozu odpadků prostě všech poplatků jsem platil 303Kč, v okresním městě s 50000 obyvateli. tak si zas nevymýšlej. a ten byt mám dodnes akorát platím 10x tolik, dům je zateplen, moderní výtah, kamerový systém, nestěžuji si. Havel paneláky nazval králíkárnama a dnes můžeme být rádi že je máme. Bytová výstavba veškerá žádná |
Nepřihlášený uživatel |
#100460 Re: Co to Chovanec šije za boudu? Už teď jsou bohužel na střelnicích vidět evidentní magoři....2017-01-09 15:52v USA je možnost vlastnit zbraň daná ústavou, pokud se nemýlím. |
Nepřihlášený uživatel |
#100461 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2017-01-09 15:58#100456: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To chceš sdělit, že se člen KSČ Miloš Zeman nejprve přerodil v komunisto-bijce, aby se následně opět přerodil v komunistu? Komunisté volně přechází mezi nacistickou a komunistickou idelologií, jak předvedl např. otec Klausové, Miština.
|
|
Nepřihlášený uživatel |
#100462 Re: Re: Co to Chovanec šije za boudu? Už teď jsou bohužel na střelnicích vidět evidentní magoři....2017-01-09 16:03To bych se musel podívat, jestli je to dáno ústavou a jak je případně zakotveno použítí zbraně. Co je podstatné, za nesprávné použítí zbraně může v mnoha státech následovat i trest smrti a velmi tvrdé vězení je vždy. Trest smrti neschvaluji a i v USA je již v mnoha státech sice povolen, ale nepoužíván. Tedy, tradice USA je jiná a není zřejmé, jestli je masivní držení zbraní správná varianta. |
Nepřihlášený uživatel |
#100463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...2017-01-09 16:05#100454: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... Co to je zase za blábol, ty lháři? A kterej z nich to je, co má větší důvěru, než 56 procent občanů ČR? :-))))
|
Nepřihlášený uživatel |
#100464 Re: Re: Re:2017-01-09 16:05Tomu nevěřím, ale prověřím, jestli taková věc byla možná. Možná v roce 1970, ale v roce 1989 to považuji za sci-fi. |
Nepřihlášený uživatel |
#100465 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...2017-01-09 16:07 |
Nepřihlášený uživatel |
#100466 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...2017-01-09 16:08#100465: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... Kdo to je ten pan každý? Ty jsi idiot? Ty nedokážeš odpovědět, který konkrétní starosta má důvěru více než 56 procent obyvatel ČR, lháři?
Tak já odpovím za tebe, lháři: žádný!!! Protože žádného starostu tolik lidí ani nezná, idiote. :-)
Napadá mě jedna vyjímka: starostku Prahy 2 Černochovou tolik lidí možná i zná (i když o tom spíše pochybuju), ale celkovou důvěru bude mít velice nízkou, maximálně 10%, pravděpodobněji do 5% stejně jako má její zlodějská ODS. :-) |
Nepřihlášený uživatel |
#100467 Re: Re: Re: Co to Chovanec šije za boudu? Už teď jsou bohužel na střelnicích vidět evidentní magoři.2017-01-09 16:13ano, pokud zloděj vnikne na cizí pozemek tak jej majitel zastřelí, bránil svůj majetek. U nás by byl souzen za to, že použil nepřiměřený prostředek obrany. A jestli si dobře pamatuju zprávu o střelci na letišti v USA, který má na svědomí několik lidských životů, hrozí mu trest smrti. Plně schvaluju. Ty zřejmě ne, i kdyby zastřelil někoho z tvé rodiny, raděj bys ho živil na doživotí na úkor státu a daňových poplatníků, tedy i tebe. |
Nepřihlášený uživatel |
#100468 Re: Re: Re: Re:2017-01-09 16:31Tak nevěř, tvůj problém, nelžu, proč bych to dělal, byt jsem obdržel od podniku v r.81 podle pořadníku (a to o něj prakticky nebyl zájem, protože každý chtěl 3+1 nebo minimálně 2+1) a platil také podniku nájem v prakticky nezměněné výši ještě po nějakou dobu po r.89. pak to začalo stoupat až do doby, kdy nám podnik byty prodal |
Nepřihlášený uživatel |
#100469 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...2017-01-09 16:42#100466: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... Psal si to sice někomu jinýmu, ale podpořím tě, bydlím v krajském městě a kdo je starosta nevím a je mi to i lhostejné :) |
Multikulturní obohacení |
#1004702017-01-09 17:00 |
|
Lídl kácí stromy a lže! |
#100471 Bojkotujte skopčácké neomarxistické multikulti zrůdy Lídl!2017-01-09 18:09„A protože Lidl najdete také po celé Evropě, nevidíme rozdíly. Čím více ze světa totiž poznáte, tím větší toleranci vůči jiným máte. Proto jsou naši modelové ze všech koutů světa“.
Odpověď v první části budí dojem, že letáky jsou všude po Evropě stejné, přičemž o tom, že to není pravda se lze snadno přesvědčit – stačí se podívat do letáků v ostatních zemích. Každý je jiný. Takže o tom, co bude v letáku pro ČR, se rozhoduje zvlášť, a někdo rozhodl, jaká konkrétní fotografie tam bude.Druhá část odpovědi už přímo přiznává snahu o výchovu a navíc je nesmyslná. Pokud totiž blíže něco poznám, neznamená to automaticky, že to budu tolerovat. Velice často je to přímo naopak.Pokud jde o Lidl, je nepochybně jeho věcí, co si do svých letáků dá a proč. Nicméně se domnívám, že pokud chce prodávat, bylo by rozumné se přizpůsobit názorům a vkusu svých zákazníků. Protože já chodím do obchodu nakupovat to, co potřebuji... nechodím se tam „multikulturně vzdělávat“. Nicméně v této “aféře“ vůbec nejde o Lidl, ale o neustálé “politicky korektní” prosazování jediného “správného” pohledu na svět a jediné “správné” ideologie. Ti z nás, co zažili 40 let komunismu s tím mají své zkušenosti. A na rozdíl od mladé generace mají na takové věci velice citlivý “nos”. Na tom nic nezmění to, že ty, kterým se to nelíbí a cítí za tím návrat k něčemu, od čeho si mysleli, že mají navždy pokoj, nazývají někteří rasisty a jiní je vyzývají aby se “omočili ve Vltavě”.Ten stav neustálé výchovy a “ideové nalejvárny” ve všem a všude velice dobře vystihl starý vtip z doby komunismu.“Otevřu knihu – Lenin. Otevřu noviny – Lenin. Otevřu radio – Lenin. Otevřu televizi – Lenin. Bojím se otevřít konzervu..“Poslední dobou se mi zdá, že ta doba je zase zpět. A nerad bych se zase bál „otevřít konzervu“. |
Nepřihlášený uživatel |
#1004722017-01-09 18:29 |
|
Nepřihlášený uživatel |
#1004732017-01-09 18:38
V senegalské vesnici zůstal poslední mladík, ostatní emigrovali do EvropyKdy toto zboží dorazí do Lídlu? |
|
Nepřihlášený uživatel |
#1004742017-01-09 18:44Celá ta situace v Evropě historicky hrozně připomíná první setkání španělských kolonizátorů a amerických indiánů - na jedné straně naivní a dobrosrdeční indiáni a na druhé straně drsní dobyvatelé neštítící se vůbec ničeho. A pak že se historie neopakuje! |
Nepřihlášený uživatel |
#1004752017-01-09 19:03Tady máte přehlídku darebáků z TOP jak hlasovali o Vašich důchodech - gauneři----------------------Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09! Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb!!! Top 09 byla proti navýšení pro důchodce o 200,- Kč. Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2016!!! Nesouhlas: 13. Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek, Marek Ženíšek, Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni: 4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg, František Vácha Zdrželi se: 3. Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni: 6. Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek, Roman Kostřica, Herbert Pavera Všichni z TOP 09 ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! za TOP 09 bylo pro všech 26 poslanců! Pošli to dále, ať jsou voliči správně informováni o názoru této "Elity národ ------tak pozor u voleb.Tuto sebranku už nikdy
Kdyby šlo o peníze na podporu invaze imigrantů, tak by tito vlastizrádci hlasovali pro... |
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
779 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
407 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
249 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
206 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
524 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za statní občanství bez diskriminace
4048 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24672 Vytvořeno: 2022-12-13
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
518 Vytvořeno: 2024-10-20
Horní míru pro dravce
1350 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
147 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
129 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
110 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17004 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
134 Vytvořeno: 2024-11-05
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2066 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2216 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22816 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
330 Vytvořeno: 2023-03-17