MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100477 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-09 19:07

#100468: - Re: Re: Re: Re:  

Jo ty jsi jeden z těch soudruhů, co si za 300 000 "zprivatizoval" byt? No úžasný, vůbec se nedivím, že jsi voličem Miloše Zemana. 

Kdyby ti kapitalista pronajal podnikový byt, tak bys o něm dnes tvrdil, že tě vykořisťuje, neboť si ještě část mzdy za pronájem bytu bere zpět a plat je stejně mizernej, tak tě vlastně vykořisťuje dvakrát :-). 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100487 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-09 19:22:03

#100477: - Re: Re: Re: Re: Re:  

co to kecáš za nesmysly?? jsem obyčejný člověk, strojvedoucí a ten byt a celý panelák patřil ČSD a drahám jsem taky platil nájem a v řádné privatizaci jsme museli založit bytové družstvo a byty jako družstvo od ČSD odkoupit. Ty už jsi úplně posedlý nějakým Zemanem a soudruhama. Běž se vycpat a urychleně navštiv psychiatrii. Pravdě ty nikdy neuvěříš protože tobě se do krámu nehodí, za vším hledáš jen Zemana, mně osobně je úplně lhostejný který kašpar je na hradě, až tam budeš trůnit ty bude mi to zrovna tak lhostejný.

Nepřihlášený uživatel

#100502 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-09 20:54:36

#100477: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Tím tvým kapitalistou myslíš havlistu Bakalu? Nějak tak to bude. A navíc Bakala ty desetitisíce bytů postavené soudruhy prachsprostě ukradl a tak je to správné, viď?