MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy

2017-01-16 12:19

#100994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy.... 

 

 :-) ty budeš znalec rozpočtu  vlády USA :-)

Kremelská propaganda zpochybňování demokracie je realita, stejně jako to, že Trump se na ní napojil. S tím se mnoho nadělat nedá, teď je potřeba jen prověřit, zdali to bylo vědomé (zdali "jen" zneužil zmanipulované Američany kremeslkou propagandou), zdali bude Trump případně nebezpečný pro USA, zdali bude zneužívat úřad a zdali si také bude vybírat lidí nebezpečné pro USA. 

Co je na obou odkazech "sci-fi"?  Televize NASA ti připadá sci-fi? Desetiletí kontinuálního vývoje baterie, kterou máš v notebooku je sci-fi? 

Co je tedy reálné? Most na Krym, který má mít tuším 173 pilířů a dosud není dokončený snad ani jeden? Jak dlouho myslíš, že je tedy budou dělat, až podle rozkazu začnou "dohánět a předhánět"?

P.S. Kreslený film o ruském ledoborci, no to byla švanda, to bylo sci-fi :-), přičemž bych samozřejmě rád věděl, co Rusové dělají prospěšného pro Svět na ISS, rád bych věděl, na čem pracují jejich vědci, kteří tedy dosud neemigrovali, atd. To Rusko ale nesděluje a když, tak kresleným filmem. Jediným hmatatelným výsledkem jsou nejspíš jen odporné termobarické zbraně. 

Musk kresleným filmem ukázal hyper-loop, což vypadalo opravdu jako velká hovadina, ale rok potom, už předvedl první prototyp v reálné velikosti. Jako stejná hovadina vypadalo přistávat s prvním stupněm na plošinu na moři, podobnou blbostí se zdálo jezdit autem na baterky. 

Kybernatika byla komunisty v Rusku označena pavědou což je jeden se symbolů odlišnosti demokracie a totality ve vzdělávání, vědě, kultuře a morálce. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J

2017-01-16 12:44:21


Nepřihlášený uživatel

#101079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J

2017-01-16 17:01:38