MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101076 To je příšerný demagogický blábol....

2017-01-16 16:51

„Jsme v situaci, kdy miliardáři často platí nižší daně než jejich uklízečka nebo sekretářka. To je šílené,“ řekl agentuře AP poradce společnosti Oxfam Max Lawson. Lidé podle něj ztrácejí důvěru ve stávající systém, kterému hrozí, že se rozpadne. Prvními signály byly podle Oxfamu referendum, v němž Britové loni rozhodli o vystoupení své země z Evropské unie, a zvolení Donalda Trumpa prezidentem USA.

 

Zločiny kapitalismu
Nepřihlášený uživatel

#101077 Příběhy bezpráví!

2017-01-16 16:56

Sestra z Rumburku žádá po státu za újmu na zdraví a vazbu 4 miliony

 


Nepřihlášený uživatel

#101078

2017-01-16 16:58

Fuck off Schapiro!


Nepřihlášený uživatel

#101079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J

2017-01-16 17:01


Nepřihlášený uživatel

#101080 Kdo s čím zachází, tím také schází...

2017-01-16 17:03

Schapiro dostal od Trumpa červenou kartu!


Nepřihlášený uživatel

#101081

2017-01-16 17:04


Nepřihlášený uživatel

#101082

2017-01-16 17:10

Pro pana protektora Schapira tu máme na rozloučenou písničku od Jasný páky: "Pal vocuď hajzle!"


Nepřihlášený uživatel

#101084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analý

2017-01-16 17:36

#101079: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J 

 

 

Co je na tvrzeích nevěrohodného:

1. existence kremelské propagany zpochybňující euro-atlantickou demokracii?

2. napojení Donalda Trumpa v kampani na kremelskou propagandu? 

3. že musí americká administrativě prověřit a prověřovat, zdali Donald Trump nebude (nezneužívá) úřad prezidenta? 

4. že je NASA TV skutečná a ne sci-fi? 

5. že článek popisuje poslední objevy ve vývoji Li-pol, Li-oin článků a je od autorů, kteří tento typ baterie vymysleli?

6. že most na Krym z Ruska má mít 173 pilířů a nestojí prakticky žádný? 

7. že kreslený ruský film o jaderném ledoborci je zatím sci-fi a pravděpodobně i sci-fi zůstane, neboť vývoj reakturo je vskutku věc na dlouhé časové období? 

8. že bych rád věděl, co Ruskové skutečně vlastně ve vědě dělají prospěšného pro Svět? 

9. že jsou výsledkem jejich "vědeckého" bádání termobarické zbraně velkého rozsahu? 

10. že Musk představil v kresleném filmu Hyper-loop a dnes již existují snahy o realizaci, neb byla ověřena funkčnost? 

11. že hyper-loop vypadal v kresleném filmu jako naprostá hovadina? 

12. že auta na baterky vypadala jako hovadina? 

13. že přistávat s raketou na plošinu na moři vypadalo jako hloupý nápad? 

14. že ruští komunisté nenazvali kybernetiku "imperialistickou pavědou"?

15. že nazvání komunisty kybernetiku "imperialistkou pavědou" je do velké symbol mezi totalitou a demokracií? 

Je tam patnáct tvrzení, které z nich je nevěrohodoné, dokonce i jen takto stručně vybrané z kontextu? 

 


Nepřihlášený uživatel

#101085 Re:

2017-01-16 17:38

#101077: -  

 Je skvělé, že se dobrala práva, že víme, že právo bylo porušeno. Je skvělé, že může žádat odškodné a je skvělé, že jej také získá a pravděpodobně v daleko větším rozsahu než žádá. 

To je výhoda demokracie. Komunisté nic takového nepřipouštěli a nepřipouštějí, dokonce občany o takových chybách "znalců" ani neinformovali. 


Nepřihlášený uživatel

#101086 Re: Re:

2017-01-16 17:38

#101083: - Re:  

 Neúspěšný je tak akorát podle tebe a tvých kámošů a u té vaší party at klidně neúspěšný je. Já jeho straně a jemu osobně fandím. Až budeš v čele nějaké strany, se zájmem si poslechnu, co říkáš a utvořím si názor na tebe a na stranu, kterou budeš zastupovat.


Nepřihlášený uživatel

#101087 Re: Re: Re:

2017-01-16 17:42

#101086: - Re: Re:  

 Jeho strašení dokládá jeho oponent na ČT 24 jak uvádím. To, co přestavuje Robejšek je pseudorealita příznivce totality. To, že se najdou lidé, fandící totalitě, to je smutná realita. 

Moje názory zde prezentuji dostatečně. 


Nepřihlášený uživatel

#101088 Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 19:23

#101087: - Re: Re: Re:  

 Pokud zavíráš oči před donátorstvím saudských šejků Clintonově nadaci, či ISIL, o čemž svědčí tvé příspěvky, v nichž démonizuješ RF, zjevně ti nejde o totalitu. Válečné zločiny  Saudů v Jemenu v klidu přehlížíš. Používáš kritiku totality pouze tam, kde se Ti to hodí. Okolnost, že západ svého času nadržoval Rudým khmerům proti daleko kultivovanějšímu Vietnamu, tě vidím také nevzrušuje.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101089 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 19:34

#101088: - Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, není vůbec zřejmé, že by donátor Clintonové byl zároveň také donátorem IS. 

Rozdíl mezi totalitou v Rusku a Saudské Arabií spočívá v tom, že administrativa Ruska neváhá porušovat své vlastní zákony a dokonce tam dochází k vraždám politiků. 

Společné se Saudskou Arábií mají to, že jejich Ústavy nejsou postaveny na Všeobecné deklaraci lidských práv. 

Další věcí je, že Saudská Arabie neokupuje sousední země a neanektuje jim území, kdežto Rusko anektovalo nejen Krym, ale i část Gruzie např. 

Rusko se aktuálně jeví zjevně nebezpečnější i proto, že dovnitř do země vede velmi ošklivou propagandu zpochybňování pádů totalit a zpochybňování euro-atlantické demokracie, což Saudská Arabie taktéž nedělá, ta o západní demokracii nevede lživou kampaň a v tom je dokonce daleko odpovědnější vůči svým občanům. 

Tedy skutečně lze rozlišovat různé úrovně totalit. 

1. odmítání Všeobecné deklarace lidských práv

2. porušování vlastních zákonů administrativou totalit při represích vůči obyvateslstvu

3. vnitří propaganda využívajícíc různých lží zpochybňujících euro-atlantické demokracie a zlehčující podíl komunistické totality na obecném ničení velké části části světa i na okupaci ČSSR

4. anexe území, rozpoutávání válek ze státní úrovně

5. vraždění opozičních politiků a novinářů 

6. nedodržování mezinárodních smluv o zbrojení

7. provokování ozbrojených konfliktů např. nízkými průlety nad válečnými loděmi cizích států, zalétávání na území cízích států, .....

8. provozování propagandistických webů nikoliv představující co se děje např. v Rusku nebo Saudské Arábii, ale zpochybňující euro-atlantické demokracie v hlavních jazycích euro-atlantické civilizace a např. navíc i v češtině. 

Pokud máš jiný pohled na hodnocení úrovně totalit, neváhej jej předložit, rád si tvá kriteria prostuduji. 

Snažím se nezavírat oči před ničím, zároveň se snažím si zprávy velmi ověřovat. Velmi se také snažím nesměšovat činy jednotlivců s celým národem či občany daného státu, byť se to jeví komplikovanější v situaci, kdy administrativa daného státu tvrdí, že je zvolena svobodně, tam by pak občan odpovědnost měl velkou, zde voliči Zemana nesou jednoznačně odpovědnost za jeho konání.

Mám samozřejmě i kriteria jak rozpoznat důvěryhodný zdroj informace, podle toho, jak s informacemi nakládá, jak dopředu zveřejňuje, jak s nimi bude nakládat, jak je ověřuje a zdali dlouhodobě také činí podle toho, jak deklaruje, zdali striktně odděluje názory od zpravodajství a např. i zdali se podvoluje zákonům regulující poskytování informací - v demokraciích je to ve své podstatě jen postih za šíření poplašné zprávy a samozřejmě nemožnost propapagace totalitních ideologií, což samo o sobě tak jako tak není zpravodajství, ale sdělování (šíření) "názoru" na "názorovém serveru" :-/ abych si na závěr dovolil neškodnou generalizaci.   

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101090 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 19:51

#101089: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nezpochybňuje snad sponzorovaný ISIL Saudskou Arábií euroatlantickou demokracii? Neobsazuje snad tato armáda hrdlořezů cizí území? Nedělá snad Saudská Arábie vojenské operace na území cizího státu včetně válečných zločinů? Neuplatňuje snad Saudská Arábie právní praktiky středověkého charakteru (kamenování, křižování) naprosto neslučitelné s demokracií, jež by chtěl roznést ISIL do celého světa? Co mi to tu žvaníš?

 

 

 

 

pan Hnedy

#101091 demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 19:59

„S bojovníky Islámského státu obchoduje každá povstalecká frakce. A nevěřte nikomu, kdo vám bude tvrdit, že oni to nedělají,“ svěřil se listu The Financial Times bojovník povstalecké skupiny Džabhat Šamíja vystupující pod pseudonymem Abú Jazan. Své pravé jméno kvůli obavám o bezpečnost nechtěl zveřejni
ZDROJ
V Syrii je skutecne demokraticka opozice, ktere jde o zavedeni demokracie v Syrii, jak tvrdila CNN a BBC a tajne sluzby USA, a po jejim vitezstvi nastane v Syrii mir a klid.

 

PS: stale jsi jeste nebyl schopen definovat, zda je kilo peri lehci nez kilo zeleza a zda jsi vubec clovek a nikoliv  program velice umele inteligence  Prazska kavarna 1.0 ?


Nepřihlášený uživatel

#101092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:08

#101090: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Především se jeví trochu problémem, jak by silná součást koalice proti IS Saudská Arabie, zároveň IS sponzorovala. Jevilo by se daleko levnější, prostě nebýt součástí rozsáhlé koalice proti IS, neutrácet obrovské částky za leteckou armádu bojující proti IS atd.

Tedy tady se mi tvoje informace jeví poněkud nepodložená a nelogická.

Nutno říci, že je Saudská Arábie součástí rozsáhlé koalice proti IS a v tomto ohlodu skutečně proti IS bojuje i na cízích územích, tyto ale neanektuje. 

Ani v nejmenším nepopírám, že Saudská Arábie má společné s Ruskem, že nedodržují Všeobecnou deklaraci lidských práv a nepovažuji to za správné. Zajímavé by tedy bylo zjistit, kolik lidí ze Saudské Arábie emigruje ročně, mohlo by to být kritériem toho, jak se v daném státě obyvatelům žije a zdali se chtějí či nechtějí podřizovat zákonů, které nám se jeví jako špatné - pregnantně řečeno v nesouladu s Všeobecnou deklarací lidských práv.

Z Ruska jen v roce 2015 emigrovalo 300 000 lidí jen do USA (snadno doložitelný fakt ze statistického úřadu USA) a jen legálně. Jeví se mi takové číslo astronomické a bylo by dobré se ptát, zdali je to byli skutečně vysokoškoláci, jak se lze důvodně domnívat - musí najít uplatnění a to lze snadněji v euro-atlantické demokracii s absolvovanou vysokou školou, byť se bude jednat o vš z totalitního státu.  

pan Hnedy

#101093 Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:09

#101091: pan Hnedy - demokraticka opozice v Syrii 

 A co na to Makrela ? mame pevne vse ve svych rukou, evropsky socialismus si rozvracet nedame. Vytvorime noveho Evropana spojenim Nemky a musulmana, ktery bude daleko poddajnesi, vytiskneme jim na to prirucku, at nam ty Nemky moc nezrychtujou a komix k tomu.

a komu se to nelibi pujde na prevychovu, a vznikne ministerstvo pravdy a kontroly ve vsech statech EU.

je treba mlcet, zatnout zuby a pracovat, a tech par obeti, co to je proti svetle budoucnosti rise, to zvladneme ?

Sieg


Nepřihlášený uživatel

#101094 Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:11

#101091: pan Hnedy - demokraticka opozice v Syrii 

 Demokratická opozice Sýrie je registrována v OSN. Jestli lze ve válečném konfliktu uhlídat každého, kdo v daném konfliktu bojuje, aby dodržoval pravidla války, když je jeho protivník nikdy nedodržoval, je věc na tvé uvážení. 

Je velkou otázkou, jestli jsi takové úvahy schopen, když nejsi schope definovat ani tak banální věc, jak rozlišuješ mezi důvěryhodným zdrojem informace a nedůvěryhodným a to dokonce i jen pro tebe samotného, nikoliv obecně. 


Nepřihlášený uživatel

#101095 Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:14

#101094: - Re: demokraticka opozice v Syrii 

Jak jsi přišel na to, že jsou ti islámističtí teroristi někde registrovaní??? Ty se zaregistruj u BIS!

 Demokratická opozice v Aleppu:

 Uřízl jsem hlavu tvému synovi...


https://www.youtube.com/watch?v=iGKXXM_fCbc

 

Syrští povstalci uřízli hlavu malému chlapci

 

https://www.youtube.com/watch?v=X4wcuvhLDXo


Nepřihlášený uživatel

#101096 Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:16

#101093: pan Hnedy - Re: demokraticka opozice v Syrii 

 Kopíruji to, to bych řekl, že budeš chtít smazat, zdá se, že ses ožral jak Miloš Zeman a projevilo se tvoje změněné vědomí - či tvé pravé podvědomí :-). 

" A co na to Makrela ? mame pevne vse ve svych rukou, evropsky socialismus si rozvracet nedame. Vytvorime noveho Evropana spojenim Nemky a musulmana, ktery bude daleko poddajnesi, vytiskneme jim na to prirucku, at nam ty Nemky moc nezrychtujou a komix k tomu.

a komu se to nelibi pujde na prevychovu, a vznikne ministertvo pravdy a kontroly ve vsech statech EU.

je treba mlcet, zatnout zuby a pracovat, a tech par obeti, co to je proti svetle budoucnosti rise, to zvladneme ?

Sieg"

Řekl bych, že to máš z toho, že nejsi schopen oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného, kulturní od nekulturního a ideálně pravdu od lži a to přesto, že máš přístup nejen ke skvělému euro-atlantickému vzdělání a velmi důvěryhodným informacím také díky euro-altantické demokracii, která si jako jeden ze základních úkolů klade neobelhávat své občany žádnou propagandou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:19

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Čili má podle tebe Saudká Arábie lepší zákonodárství než v RF proto, že se tam mají, dle tvého úsudku, lidé líp? Neemigrují v takové míře z Arábie, tedy je tam menší totalita? Ono to bude tím že o arabské vysokoškoláky zdatné leda v aplikaci práv Šária, na západě zese tolik nikdo nestojí, nikoli tím že by byla v RF totalita. Ze zfanatizovaných beduínú západ nic nevytěží.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101098 Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:20

#101095: - Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

 

 Demokratická opozice Sýrie je registrována v OSN. Jestli lze ve válečném konfliktu uhlídat každého, kdo v daném konfliktu bojuje, aby dodržoval pravidla války, když je jeho protivník nikdy nedodržoval, je věc na tvé uvážení. 

Je velkou otázkou, jestli jsi takové úvahy schopen, když nejsi schope definovat ani tak banální věc, jak rozlišuješ mezi důvěryhodným zdrojem informace a nedůvěryhodným a to dokonce i jen pro tebe samotného, nikoliv obecně. 

Dozvěděl by se to vůbec někdo, kdyby uvnitř demokratické opozice nebyli lidi, kteří si přes hrůzy tohoto konfliktu ještě udrželi zdravý rozum a takové činy neschvalují?

Pokud by takovou hrůzu chtěl demokratická opozice využít propagandisticky, musela by k tomu dodat uvěřitelnou legendu o tom, že chlapec např. zapříčinil díky poskytování informací povraždění velkého množství bojovníků, ale i tak by to byla věc velmi podivná, tedy stejně by si uškodili, podobně jako si škodí IS publikováním vražd.  


Nepřihlášený uživatel

#101099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:28

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rusko bylo vyrabováno do mrtě v době, kdy to tam privatizovali ožralý Jelzin s Clintonem. Že jsou intelektuálové všude na světě náchylní ke korupci (zvláště se to projevuje u západních novinářů v presstitutizmu), tak o tom není nutno polemizovat. Prostě mladí nechtějí čekat, až se z oné decimce Rusko zase vzpamatuje a bohužel omladina se nechá snadno zlákat na laciná cingrlátka. To ale nevypovídá nic o úrovni právního řádu v RF. Nesrovnatelně je civilizovaněji postaven, než právní řád v Saudské Arábii.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:35

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Arabský poloostrov je v ledasjakých koalicích, ale v rámci hybridní války jednoduše sponzorují islamistická hovada. Snad se mi to tu nebudeš snažit popírat. To nepopírá dnes snad ani ČT, i když zapřít ve hlavním vysílaném zpravodajství okolnost, že byly 22.prosince boje v Aleppu ukančeny, to ČT potíže nečinilo. (neuvedla o tom ani titulek, chce tímto jednáním snad ČT vyhnat i naše seniory na onen zatracovaný internet?)