MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#101091 demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 19:59

„S bojovníky Islámského státu obchoduje každá povstalecká frakce. A nevěřte nikomu, kdo vám bude tvrdit, že oni to nedělají,“ svěřil se listu The Financial Times bojovník povstalecké skupiny Džabhat Šamíja vystupující pod pseudonymem Abú Jazan. Své pravé jméno kvůli obavám o bezpečnost nechtěl zveřejni
ZDROJ
V Syrii je skutecne demokraticka opozice, ktere jde o zavedeni demokracie v Syrii, jak tvrdila CNN a BBC a tajne sluzby USA, a po jejim vitezstvi nastane v Syrii mir a klid.

 

PS: stale jsi jeste nebyl schopen definovat, zda je kilo peri lehci nez kilo zeleza a zda jsi vubec clovek a nikoliv  program velice umele inteligence  Prazska kavarna 1.0 ?

Odpovědi

pan Hnedy

#101093 Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:09:59

#101091: pan Hnedy - demokraticka opozice v Syrii 

 A co na to Makrela ? mame pevne vse ve svych rukou, evropsky socialismus si rozvracet nedame. Vytvorime noveho Evropana spojenim Nemky a musulmana, ktery bude daleko poddajnesi, vytiskneme jim na to prirucku, at nam ty Nemky moc nezrychtujou a komix k tomu.

a komu se to nelibi pujde na prevychovu, a vznikne ministerstvo pravdy a kontroly ve vsech statech EU.

je treba mlcet, zatnout zuby a pracovat, a tech par obeti, co to je proti svetle budoucnosti rise, to zvladneme ?

Sieg


Nepřihlášený uživatel

#101094 Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:11:15

#101091: pan Hnedy - demokraticka opozice v Syrii 

 Demokratická opozice Sýrie je registrována v OSN. Jestli lze ve válečném konfliktu uhlídat každého, kdo v daném konfliktu bojuje, aby dodržoval pravidla války, když je jeho protivník nikdy nedodržoval, je věc na tvé uvážení. 

Je velkou otázkou, jestli jsi takové úvahy schopen, když nejsi schope definovat ani tak banální věc, jak rozlišuješ mezi důvěryhodným zdrojem informace a nedůvěryhodným a to dokonce i jen pro tebe samotného, nikoliv obecně.