MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 23:24

#101116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    No přesto ale lžeš, nebo obelháváš sám sebe v tom, když situaci v dnešní době stavíš do roviny ideologického boje proti komunismu. V tomto lžeš, nebo se své snahy snažíš oargumentovat celkem vylhaným způsobem. Jenže dnešní procesy vznikly ne díky boji s komunismem, ale díky tomu, že už se s komunismem bojovat nemusí, tedy si západní elity uvolnily ruce pro zvrhlé expanze, pro války v Iráku, Líbii, Sýrii... Ani není dnes marxismus všeobecně nikterak populární, ale hlavně není nosným pilířem dnešních procesů v Rusku. Rozbití států v Arabském Jaru není žádný boj s komunismem, protože ten na Blízkém východě, ani v severní Africe nebyl nikdy. Jistými individui byl za nejlepšího prezidenta USA označen Clinton, navzdory okolnosti, že dehonestoval prezidentský úřad, tím, že zdegradoval kabinet oválný, na kabinet orální, právě proto, že za jeho éry došlo k onomu přebytku v americkém rozpočtu. Ten byl ovšem krátkodobě vytvořen díky totálnímu vyrabování postsocialistického prostoru, hlavně Ruska.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-17 06:46:15

#101119: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nejsi schopen žádnou mojí údajnou lež prokázat, žádnou údajnou vylhanou argumetaci také nedokážeš identifikovat. 

Komunisté jsou v post-komunistických totalitách symbol totality a totality jsou si podobné a komunismus díky jeho světovému rozšíření je symbolem stejně odporné totality jako byl nacismus. Rusko má bohužel svým  lhaní o jeho komunistické minulosti opět velmi blízko k totalitě komunistické, to je vše. 

Není v tom ideologie komunismu, je v mých příspěvcích identifikace totalit obecně a jejich nebezpečnost i proto, že Zemana vidím jako příznivce totalit a totalitního jednání, tedy jako politického sektáře či extrémistu. 

Nejsi schopen ničím objasnit, proč by USA měly mít prospěch z toho co ty nazýváš "vyrabováním Ruska", Nedokážeš vysvětlit, jak by Rusko mohlo ovlivnit HDP USA. Není zřejmé, co by si USA mohlo v Rusku vzít, když s Ruskem žádnou z jeho tří komodit (zbraně, ropa a plyn) neobchodovali a neobchodují.