MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102135 Re:

2017-02-02 12:56

#102133: Kop -  

 Andrej Bureš to zkouší, ale co je podstata. 

ČNB eviduje pro účely zákona tzv. úrok obvyklý, ten je určen mimo jiné na to, aby podnikatelé mohli půjčit svým vlastním firmám ze své hotovosti. Není na tom složité, ČNB to dělá proto, aby takový podnikatel nemohl být nařknut z daňového úniku, neboť by to všichni dělali tak, že by podnikatelé půjčovali za např. 100 % úrok své vlastní firmě, která by tím pádem byla "daňově optimalizovaná" a fyzická osoba by taký příjem danila pouze 15 % bez odvodu sociálního a zdravotního pojištění, podobně jako je nám zdaňován úrok v bance. 

Tedy je to prosté, ať soudruh Andrej Bureš předloží, že peníze odešly z jeho soukromého účtu na účet Agrofertu za dluhopisy a že peníze na jeho soukromém účty byly skutečně výsledkem zděněného příjmu ne např. bezúročnou půjčkou od agrofertu, který si nasledně zase půjčil od Andreje za 6 % úrok :-). 

Ať finanční úřad potvrdí, že byla dodržena podmínka půjčování vlastní firmě az úrok obvyklý, přesněji, ať to předloží Andrej, že toto dodržel a tedy stát nebyl na daních nijak ochuzen. 1 500 mil. korun, je už hezká sumička s úrokem na 6 % na deset let je to už docela "masíčko", neboť se ročně jedná o cca 100 mil. (ať netroškaříme) jen na úrocích a tedy za deset let se jedná o miliardu - ať netroškaříme - nezdaněnou miliardu!!!!!

Řekl bych, že i tyhle počty spíše nasvědčují, že Andrej není vůbec reálným vlastníkem cirkusu Agrofert, ale je pouze luxusním bílým koněm. Takto se vlastník k vlastní firmě a státu kde podniká opravdu nechová, takto se k němu chovají - manažeři zaměstnanci, kteří se na takových podvůdkách dohadují se skutečnými majiteli. 

Tedy Sobotku s jeho bytem nech v klidu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102136 Re: Re:

2017-02-02 13:14:18

#102135: - Re:  

 Co to má společného s bytem Sobotky, idiote?

MIRUMILOVNY IMIGRANT
Nepřihlášený uživatel

#102137 Re: Re:

2017-02-02 13:15:08


AFRICKY MIGRANT

 DEJTE MY MONEY MONEY BYT S WIFINOU A AUTO A KDE JSOU TY KRASNE BLONDINKY MAME PRAVO TU ŽIT JSME UPRCHLICI VY RASISTI POČKEJTE AŽ NAS TU BUDE VIC VŠECHNY VAS PODŘEŽEM BILE MRDKY