MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#102212 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-03 21:34

#102174: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vzpamatujte se !  I ve Francii pochopili, ze pokud chteji LePen porazit nemohou prijit s kandidatem, ktery podporuje, at skryte ci otevrene soucasnou eurosocialistickou, psychopatickou Holandovskou, Merklovskou, Schulzovskou politiku.

Idiot jste jen a jen pouze vy. Historie to jiz nekolikrat prokazala a budoucnost jeste ukaze.

Nejvetsi idocii by bylo, kdyby se splnilo Vase prani a byl zvolen  Karel Schwarzenberg, ktery byl clenem velice uspesne vlady... jen ve zkr.  pi. Nagyova, Lidem, Drabek, Kalousek, krize se nam vyhne, nejvetsi dluhy v historii CR, ekonomicky pokles, danova nejistota, antisocialni programy pro postizene a tak se da pokracovat dlouho.

A stejnym nesmyslem by bylo zvoleni  Horacka nebo pro mnohe prijatelnejsiho Drahose, jinak jiste skveleho vedce.

Ano a to vse kvuli jejich zasadnim naprosto urcujicim nazorum, jak na svobodu nicenou muslimskou migraci, paternalistickemu, eurosocialistickemu vsehlidajicimu statu.

Odpovědi

Evropan

#102222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 07:17:35

#102212: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zapomněl jste podotknout, že za největším propadem ekonomiky stojí Zemanova vláda podporovaná Klasovou ODS v rámci tzv. opoziční smlouvy, kdy si Zeman půjčil hromadu peněz a pod heslem "investice do infrastruktury" je nasázel do nesmyslných projektů. Tady je třeba hledat začátek období, kdy jsme se z ekonomického draka postkomunistické Evropy stali hlemýžděm, kterého předběhlo Polsko i Slovensko.

Ostatně stálo by za to si připomenout v souvislosti s naším hradním opilcem a sprosťákem tzv. Bamberskou aféru, kdy nabízel místa ve státní správě Němcům za to, že budou přispívat do kasičky ČSSD, že to byl on kdo začal jednání o gripennech, že vyhrožoval kadeřnici z Hranic na Moravě likvidací, když neuvolní místo jeho průmyslové zóně na obrazovky, které ovšem dávno nebyly zajímavé a přestaly se obratem vyrábět, nebo kdo byl za politickou kausou Olovo (z chemické značky PB, což byly iniciály Petry Buzkové, tehdy nejpopulárnější političky. Vzpomeňte!