MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#102222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 07:17

#102212: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zapomněl jste podotknout, že za největším propadem ekonomiky stojí Zemanova vláda podporovaná Klasovou ODS v rámci tzv. opoziční smlouvy, kdy si Zeman půjčil hromadu peněz a pod heslem "investice do infrastruktury" je nasázel do nesmyslných projektů. Tady je třeba hledat začátek období, kdy jsme se z ekonomického draka postkomunistické Evropy stali hlemýžděm, kterého předběhlo Polsko i Slovensko.

Ostatně stálo by za to si připomenout v souvislosti s naším hradním opilcem a sprosťákem tzv. Bamberskou aféru, kdy nabízel místa ve státní správě Němcům za to, že budou přispívat do kasičky ČSSD, že to byl on kdo začal jednání o gripennech, že vyhrožoval kadeřnici z Hranic na Moravě likvidací, když neuvolní místo jeho průmyslové zóně na obrazovky, které ovšem dávno nebyly zajímavé a přestaly se obratem vyrábět, nebo kdo byl za politickou kausou Olovo (z chemické značky PB, což byly iniciály Petry Buzkové, tehdy nejpopulárnější političky. Vzpomeňte!

Odpovědi

pan Hnedy

#102232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 15:09:57

#102222: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to je jiste pravda, i tak byl Milos Zeman mensim zlem nez KS, zahranicne-politicke souvislosti ukazaly, ze to byla "dobra" volba.

Jako byl, doufejme, lepsi volbou Donald Trump nez Hillary  Clinton. I kdyz i on je pouze celkove mensim zlem, v nekterych rozhodnutich bude zrejme zlem vetsim, ale byl vhodnejsim pro danou dobu, stejne jako Milos Zeman. Pokud by se volby opakovaly, v dnesni pol. situaci, se stejnymi kandidaty neverim, ze by KS dostal vice nez 20 %.

Jenomze demokracie a svoboda  zacinala byt v USA  skutecne ohrozena, a to politickou korektnosti, neobjektivnim konglomeratem medii, ktera jim vsugerovavala co si maji myslet, politickou a kulturni elitou, ktera si rovnez myslela, ze ma jediny spravny nazor, zvyhodnovanim casti obyvatel atd... a americky volic to spravne rozpoznal.