MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 11:34

#102244: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Evropu dnes ohrožuje islámský terorizmus daleko více než Rusko. Srbsko po humanitárním bombardování je dnes zjevně pod jinými globalizačními vlivy, než ruskými a má dost co dělat samo ze sebou. Převážení a pendlování migrantů přes Srbsko asi ztěží muselo nutně financovat Srbsko, nebo Rusko. Zaorálek jako člen proimigrantské ČSSD musel něco plácnout. Z NATO by bylo nejlépe vypadnout a začít budovat armádu vlastní, protože NATO nás v konečném důsledku bránit nemusí, když nás není schopno bránit proti hybridní muslimské invazi.

 

 

Odpovědi

Evropan

#102248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 12:56:51

#102246: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Evropa si umí poradit s terorismem, ať je jakýkoli. Horší je to s pronikáním Ruska do vnitřní politiky jednotlivých státu. Tento typ "terorismu", který rozvrací demokratickou politiku po celém světě (i Číňani v něm umí "chodit"), byl dlouho opomíjený, a teprve ovlivnění amerických voleb ukázalo, že se jedná o celosvětovou hrozbu.

A co se týká bombardování Bělehradu - to se měl svět dívat na to, jak Srbové beztrestně vyhlazují národy, které s nimi ještě nedávno žili ve společném státě? Srebrenica, Sarajevo a další symboly srbského běsnění už se zdá pro vás nic neznamenají. A když nezasáhl nikdo jiný, zasáhlo NATO. A jen můžeme děkovat Bohu, že tato organizace se všemi svými chybami ještě existuje. Zopakujte si historii, nebo si časem "ona zopakuje nás", a já rozhodně o žádnou novou válku v Evropě nestojím.

Žádná "muslimská hybridní invaze" neexistujete, to si pletete s hybridní válkou, kterou vede Rusko. Ovšem tyto pojmy rády mezi lidi rozhazují bezobsažné strany typu SPD, protože umí šířit jen strach. Vznikají tak informace o tom, že na dálnici u Plzně zastavil autobus plný muslimských migrantů, a ti se rozutekli do okolí Plzně. Typická poplašná zpráva, kterou na svých stránkách dlouho měla právě SPD. Byla to lež, ale nikdo se za ní neomluvil.