MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Bohouše do koše!

#102226 Konec socanů se blíží...

2017-02-04 08:36

Srábotka se nám rozohnil. :-)


Nepřihlášený uživatel

#102227 Re: Tady by tomu mělo být stejně, je to bohužel Kremelská propaganda rudé armády ......

2017-02-04 10:55


Nepřihlášený uživatel

#102228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 11:56

#102202: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pro tebe znamená úklid to, že si do paneláku natahám špínu?  


Nepřihlášený uživatel

#102229

2017-02-04 12:42

Všimněte si, kolik společného začínají mít odpůrci Zemana i Trumpa s radikálním islámem.

 

- nenávist je u nich na prvním místě

 

- absolutně chybí základní kameny demokracie jako jsou respekt a tolerance

 

- vyzývají k permanentnímu boji = džihádu proti Zemanovi nebo Trumpovi

 


Nepřihlášený uživatel

#102230 Socani táhněte do prdele!

2017-02-04 13:11

České ministerstvo průmyslu prosazovalo v Bruselu vyšší poplatky za roaming


Nepřihlášený uživatel

#102231

2017-02-04 13:15

Dokud si skopčáci drží tu zločineckou bábu Merkelovou, tak nemají nemenší právo kritizovat kohokoliv jiného.

 
pan Hnedy

#102232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 15:09

#102222: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to je jiste pravda, i tak byl Milos Zeman mensim zlem nez KS, zahranicne-politicke souvislosti ukazaly, ze to byla "dobra" volba.

Jako byl, doufejme, lepsi volbou Donald Trump nez Hillary  Clinton. I kdyz i on je pouze celkove mensim zlem, v nekterych rozhodnutich bude zrejme zlem vetsim, ale byl vhodnejsim pro danou dobu, stejne jako Milos Zeman. Pokud by se volby opakovaly, v dnesni pol. situaci, se stejnymi kandidaty neverim, ze by KS dostal vice nez 20 %.

Jenomze demokracie a svoboda  zacinala byt v USA  skutecne ohrozena, a to politickou korektnosti, neobjektivnim konglomeratem medii, ktera jim vsugerovavala co si maji myslet, politickou a kulturni elitou, ktera si rovnez myslela, ze ma jediny spravny nazor, zvyhodnovanim casti obyvatel atd... a americky volic to spravne rozpoznal.


Nepřihlášený uživatel

#102233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 15:57


Nepřihlášený uživatel

#102234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 16:07

#102201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Pronikají informace o tom, že pokud vazalské státy nebudou poslušné, bude občanům těchto států zakázán v konečné fázi i volný pohyb po Schengenu. Co z té slavné Eurodiktatury vlastně sklízíme? Nepřispůsobivé dementní islamistické migranty? Skvěléééé

 

 


Nepřihlášený uživatel

#102235

2017-02-04 16:45

Multikulturismus je totální nesmysl, ve který věří jen jelimánci, co žijí ve svém fantasy světě plném tolerantních muslimů co se kamarádí s členy LGBT a feministkami a kde jediné zlo pochází od zlého heterosexuálního pracujícího bělocha...


Nepřihlášený uživatel

#102236

2017-02-04 17:29

Pro sluníčkové komouše je existence Trumpa zjevně existenční problém. Naštěstí tvoří stále zanedbatelnější menšinu.


Nepřihlášený uživatel

#102237 rusáci táhněte za Ural.

2017-02-04 19:05


Nepřihlášený uživatel

#102238 Rudé trenjy nad Hradem

2017-02-04 19:10

#102231: -  

 A co náš "hradní dědek"?

Evropan

#102239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 19:52

#102232: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já osobně si vážím Karla Schwarzenberga už třeba jen kvůli tomu, že nemluví sprostě a u jeho názorů nemám pocit, že jsou diktovány někým zvenčí tak, jak to mám u Bumbála. U Američanů musím přiznat, že mi jsou demokrati sympatičtější, i když za prezidenta, který toho pro nás udělal nejvíc, považuji paradoxně republikána Ronalda Reagana. Ten prostě tehdejší SSSR "uzbrojil" a Gorbačov celkem logicky pochopil, že musí nastavit jiný směr politiky (bohužel se ho dnešní Rusko nedrží). A díky nim jsme opět svobodní.

Američané si ale zvolili Trumpa a demokraté si za to mohou sami. Viděl jsem nějaké statistiky, a Trump dostal podobně hlasů jako jiní republikáni v předešlých volbách, ale u demokratů to byl naprostý propad tím, že voliči k volbám nešli. Hillary prostě je součástí politických klanů, které Američané chtějí rozbít, a tak ji nevolili. Pak ovšem nechápu ty demonstrace.  Trump je ale součástí amerického politického systému, i když se z něj snaží vybočit. Nemá ale podle mě nárok. Už nyní se ukazuje, že v jeho vládě zasedli jestřábi, kteří ho nasměrují zpět k dobrým vztahům s Německem (Angela Merkel správně podotkla, že si počká) a s Velkou Británií, případně i Polskem. S Ruskem se vztahy nijak nevylepší (nevěřte, ale uvidíte sám), s Francií měli vždy spíše chladné vztahy. Když si Američani zvolili George W. Bushe, také to vypadalo na pohromu. Ale pak byl nucen řešit teroristy a války v Afghánistánu a Iráku, a rázem měl jiné starosti než plnit předvolební sliby. Donaldovi nic takového jako útok na "dvojčata" nepřeju, ale myslím, že během pár měsíců uvidíme, jak bude vypadat svět podle Trumpa, a bude to jiný svět, než si dnes mnozí myslí.

Politická korektnost ale podle mě nemůže ohrozit demokracii. Je to vlastně o tom, že každý člověk by si měl rozmyslet, než něco řekne. Spousta věcí už pak nejde vrátit zpátky. A nadávání na media se mi také moc nelíbí. Také jim z většiny nevěřím, ale dnes je tak jednoduché si zprávy ověřit, že je prostě sleduji a ty informace, které mě zaujmou, si dohledám i jinde. Rozhodně se ale vyhýbám různým proruským nebo populistickým zdrojům typu aeronet nebo parlamentní listy, kde zveřejní článek každému, kdo si to zaplatí. Pokud pod článkem není podepsaný autor, je to pro mě fáma hned od začátku.

Remove kebab!

#102240

2017-02-04 21:14

 Nemá smysl zakazovat hidžáby. Je potřeba zajistit, aby zde trvale nežil nikdo, kdo by je chtěl nosit.

pan Hnedy

#102241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-04 22:30

#102239: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 bohuzel  KS se take  vyjadruje  sproste v tom pravdu nemate...hovno prosoustat atd..

celkem podstatna veta ve Vasem komentari ...Už nyní se ukazuje, že v jeho vládě zasedli jestřábi...

Obavam se, ze dusledky nebudou vzdy kladne, proto uz pisi doufam, ze DT byl lepsi volbou.

Ale byl nepochybne lepsi volbou z hlediska demokracie. Tato volba nebyla skutecne o tech dvou jmenech to DT samozrejme odhalil spravne, ale o tom jestli maji v USA moc elity nebo lide, jehoz ty elite jsou jen soucasti, a lepe tedy jestli lide se jeste dokazi nezavisle a svobodne rozhodnout, kterym elitam tuto moc predaji. Doufam, ze nejaka obdoba racionalizace nastane i v EU, pokud ne v teto instituci, tak v Evrope urcite.

Byla to masivni nejen medialni kampan proti DT, ktera mu pomohla vyhrat volby a ktera pokracuje, az me napada, ze nektere skupiny v USA skutecne maji neskutecnou moc a DT jim nejde pod fousy, tak jak mi tvrdi nekteri pratele a ja to povazoval za konspiraci.

Angela by se mela predevsim vzdat "uprchlickeho nelogismu" a zacit stavet na dohodach o neco lepsich nez vyjednala s Tureckem, aby tuto invazi zastavila.a pokud ji jde skutecne o humanitu muze vyznamneji pomahat Africanum na miste, kde  zustali opustene babicky a starci, mlade zeny s detmi. O hladomorech vime 50 let a zase Africe urcite nejaky hrozi. A proc pomahat prevazne zdravym mladym muzum v Evrope a ne tem, ktere opustili, je toto humanita ? Navic, kdyz s urcitosti vime, ze se mezi nimi nachazeji teroriste, extremiste. Pri poctech muslimu v  Evrope, je to dle zprav tajnych sluzeb cislo presahujici nekolik desitek tisic.

 

No vypada to tak, ze to Trumpovi s tim Ruskem hned zpocatku  zatrhli. Zase je to, ale spatne. Jestrabi a hlavni kridlo tajnych sluzeb, uvazuje zastarale a nepochybne si preje dalsi oslabeni ci dalsi rozpad ci rozkol v Ruske federaci, jednalo se i o nadvladu nad Cernym morem a prilehlym uzemim o strategickou zakladnu na Krymu.

Rusko zareagovalo po svem. Nezakonne, ale bylo k tomuto kroku donuceno, za to vsak muze podekovat jen a jen Borisi Jelcinovi, ktereho mel zapad tak rad, jako sveho tajtrlika, co jim vsechno podepsal.

Tento krok Ruska by se dal nutnosti prirovnat k trvalemu obsazeni Golanskych vysin.

dalsi oslabeni Ruska by vsak znamenalo jen posileni terorismu a zhorseni bezpecnosti situace na celem svete, coz zrejme toto kridlo nezajima, jak uz jsme zjistili v Syrii, Iraku, Libyii, radeji nestabilitu a terorismus i Evrope, nez neposlusneho diktatora nebo nez neposlusnost, jako takovou.

Lepe by bylo skutecne  pro nas spolupracovat....z mnoha duvodu.

Politicka koretnost zatim demokracii jako celek ohrozit skutecne nemuze, ale muze ji vyznamne omezit.

Tedy pokud , jako soucasti demokracie bereme svobodne rozhodovani  o tom co si mam myslet, jakym stylem o tom psat, jakym zpusobem tuto subjektivne-objektivni skutecnost popsat. Samozrejme to urcuji nejenom zakony, kde je ta hranice, ale i slusne mravy, vyjadrovani se na verejnosti. apod.To jsou limity.

Problem je pokud politicka koretnost do toho zasahuje, jako urcujici sablonovity prvek, nikoliv okrajovy

a meni vyznamove cely kontext dane zpravy.

Zijeme v informacnim veku, takze zpusob, jak na to budeme nahlizet bude mit stale vetsi vyznam, zda se pro slusnost, ci pol. koretnost vzdame pravdy ci nikoliv, navic kdyz nas to nepojmenovani veci pravymi jmeny, muze v budoucnu ohrozit.

 

Také jim z většiny nevěřím, ale dnes je tak jednoduché si zprávy ověřit, že je prostě sleduji a ty informace, které mě zaujmou, si dohledám i jinde

to delam rovnez....

Nadržený sameček s Iráku

#102242 Re: rusáci táhněte za Ural.

2017-02-05 01:08

#102237: - rusáci táhněte za Ural. 

 Rozmrdám ťy prdel, uš se na to těšýš? tvá prdel zažyje zkuteční džihád!

Nadržený sameček s Iráku

#102243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 08:29

#102239: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Chcež my ho vikouřit? Uš to mots potřebuju, klydňe ťy ho ztrčým i do prdele!

Evropan

#102244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 08:58

#102241: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Rozhodně nemohu souhlasit ani s komentářem k Angele Merkel ani k Rusku a Krymu. Angela Merkel se ukazuje jako neuvěřitelně cílevědomý politik. Do uprchlické krize se dostala proti své vůli, když už byly tisíce utečenců v Rakousku. Mohla v tom zbytek Evropy nechat, ale ona ten problém vzala na Německo, protože si byla jistá, že to Německo zvládne, zatímco zbytek Evropy na to nemá sílu ani peníze. Dohody, které uzavřela, je maximum možného. A také u občanů Německa po malém propadu se zase vrací do pozice oblíbené političky - aktuálně je myslím třetí. A to, že s ní lidé souhlasí, se dá ověřit na místě. Loni jsem byl v Hamburgu, a tam to bylo jednoznačné, ale i v Drážďanech, které jsou leckdy uváděny jako centrum protimerkelovského odporu, proti utečencům žádné akce nepodnikali. Letos v lednu jsem byl v Zittau, a i tam se na domech objevují, resp. jsou stále vyvěšeny plakáty s nápisem Refugees Welcome.

Co se týká Ruska, tak pohled amerických jestřábů je podle mě správný. Putinovo Rusko je zdrojem nestability jak v Evropě tak na Blízkém Východě, což jsou ovšem historicky spojené nádoby. Rusové poté, co vyhladili málem celý Čečenský národ (tím, jak tam vraždili a znásilňovali - doporučuji výborný dokument o ruské novinářce Anně Politkovské), tak si vyzkoušeli invazi na obsazení severu Gruzie, kde vlastně o nic nešlo. Z pohledu historie to byla zřejmě příprava na anexi Krymu, který patřil Rusku jen velmi krátkou dobu, takže jejich historické odůvodnění anexe je prostě hloupost. No a hlasování pod hlavněmi samopalů - no to snad nikdo nemůže vážně obhajovat. Následná invaze na Ukrajinu (nazývejme věci správným jménem) byla jen pokračováním toho, že Rusko ztratilo vliv na ukrajinskou politiku, a to si nemohou dovolit právě z důvodu, že potřebují mít kontak směrem do východní Evropy a na Balkán, což jsou regiony, na které si stále činí neodůvodněný nárok. Sestřelení civilního letadla s nizozemskými turisty je jen tragickou součástí této rozpínavosti, a pokud se Rusku neutne tipec, budou se takové tragédie opakovat.

No a když si spojíme fašizující se Rusko se zabijákem Asadem, tak se logicky dostaneme k tomu, co se před dvěmi roky odehrálo na trase Sýrie - Turecko - Balkán - Německo. Rusko docela silně podpořilo asadovi zabijáky a útočili na severu Sýrie, kde žádný islámský stát nebyl, zato demokratickou opozici a obyvatele země, co s Asadem nechtěli mít nic společného, vytlačili do Turecka. Roli Turecka asi jenou budou muset zkoumat historici, ale Turci asi Evropu moc rádi nemají. Už desítky let jim slibuje členství v EU, ačkoli k tomu z důvodu značné změny poměru sil nikdy nedojde. A samozřejmě i historická nenávist mezi Řeckem a Tureckem vedla k tomu, že nechali utečence "běžet" do Řecka. Kdo dal utečencům avízo, že jsou v Evropě vítáni, se můžeme jen domnívat. V tu dobu to Angela Merkel nebyla, to jsou jen zase ty mediální lži. Ale to, že utečenci byli hromadně převáženi přes Srbsko, to už je opět jednoznačně role Ruska. Kde by na to Srbové vzali peníze a proč by to dělali. Z logiky věci by přece měli držet utečence v Makedonii, protože ještě stále neskousli rozpad velkého Srbska, resp. Jugoslávie. Když si dovolí říct veřejně Zaorálek a Stropnický, že to platilo Rusko, tak to musejí mít dobře podloženo.

Fašizující se Rusko je určitě v současné době mocnost (byť s klesajícím významem), na kterou si Evropa musí dávat pozor. Ostatně tyto stránky jsou toho příkladem. A já věřím, že i Donald Trump zůstane v Evropě na straně demokracie a v boji s Ruskem členy NATO podpoří. My si ale budeme muset do rozpočtu NATO doplatit to, co jsme slíbili.


Nepřihlášený uživatel

#102245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 11:22

#102239: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Že jsou limitovány názory pana KS někým zvenčí naznačuje okolnost, že se na půdě Trilaterární komise zůčastnil hlasování o invazi do Srbska. Že byl proti, to tvrdil, až ovšem humanitární bombarďáci odvedli svou špinavou práci. Tedy ano, veřejné projevy KS jsou limitovány někým zvenčí. Že bylo rozpoutání války v Iráku něco nutného, tak o tom by se více než čtyři lidé dnes hádalo. Na média je nutno nadávat v případě, že informují neobjektivně. Bohužel, v případě hlavně zpravodajství na ČT, která byla kritizována i Radou pro televizní a rozhlasové vysílání za nevyvážené zpravodajství ČT v době volební kampaňe v US, to bylo zjevné. 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#102246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 11:34

#102244: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Evropu dnes ohrožuje islámský terorizmus daleko více než Rusko. Srbsko po humanitárním bombardování je dnes zjevně pod jinými globalizačními vlivy, než ruskými a má dost co dělat samo ze sebou. Převážení a pendlování migrantů přes Srbsko asi ztěží muselo nutně financovat Srbsko, nebo Rusko. Zaorálek jako člen proimigrantské ČSSD musel něco plácnout. Z NATO by bylo nejlépe vypadnout a začít budovat armádu vlastní, protože NATO nás v konečném důsledku bránit nemusí, když nás není schopno bránit proti hybridní muslimské invazi.

 

 

pan Hnedy

#102247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 12:55

#102244: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ano Merkel je proti Schulzovi zlata, kdyby nebylo jejich nazoru na reseni  urpchlicke krize a recke krize, tak by se dala akceptovat, jako leader EU. Schulz je strasny..... pokud by byl zvolen, meli bysme okamzite opustit EU.

 

takže jejich historické odůvodnění anexe je prostě hloupost

zase mate chybne informace stejne, jako o slusnosti Karla Schwarzenberga.

Krym patril Rusku vicemene od 1783 az do 1954, kdy byl formalne pripojen Ukrajinske SSR.

20. ledna 1991 se v Krymské oblasti uskutečnilo referendum. Při hlasování byla položena otázka "Jste pro založení Krymské autonomní sovětské socialistické republiky jako součásti Svazu sovětských socialistických republik a účastníka Svazové smlouvy

To referendum neprobehlo rozhodne pod nejakou hrozbou

 Referenda se zúčastnilo 1 441 019 lidí, což představovalo 81,37% obyvatel uvedených v seznamech pro referendum. Pro založení Krymské ASSR hlasovalo 93,26 % obyvatel Krymu účastnících se referenda. 12. února 1991 pak na základě výsledků referenda Vrchní sovět Ukrajinské SSR přijala zákon o "Vytvoření Krymské autonomní sovětské socialistické republiky". Jelikož to bylo měsíce předtím, než vznikla Deklarace nezávislosti Ukrajiny, staly se tomu odpovídající změny součástí tehdy platné ústavy Ukrajiny.
Součást Ukrajiny

17.března 1991 proběhlo referendum o zachování SSSR. 24. srpna 1991 Vrchní Sovět Ukrajiny přijal Akt o nezávislosti Ukrajiny, potvrzený později celoukrajinským referendem uskutečněným 1. prosince 1991. Obyvatelé Krymu se tohoto hlasování účastnili, a 54 % obyvatel Krymu vyjádřilo přání opustit Sovětský svaz (SSSR). Nicméně byl při tom porušen článek 3 sovětského zákona o "Pořádku pro řešení otázek, spojených s vystoupením svazové republiky z SSSR", podle kterého se v Krymské ASSR mělo provést oddělené (celokrymské) referendum o setrvání v SSSR nebo zachování příslušnosti k Ukrajinské SSR, která usilovala o opuštění SSSR.

4. září 1991 mimořádné zasedání Vrchního Sovětu Autonomní Republiky Krym přijalo Deklaraci o suverenitě republiky, ve kterém byla vyjádřena snaha vytvořit právní a demokratickou vládu v rámci Ukrajiny.

5. května 1992 parlament Autonomní Republiky Krym vyhlásil nezávislost přijetím deklarace "Akt o vyhlášení vládní nezávislosti Republiky Krym". To mělo být ještě schváleno referendem v srpnu téhož roku. Podle vzpomínek tehdejšího prezidenta Ukrajiny Leonida Kravčuka v jednom interview, uvažoval Kyjev tehdy dokonce o možnosti války s Republikou Krym. Ukrajinský parlament požadoval zrušení vyhlášení nezávislosti Krymu a dal Krymskému parlamentu ultimativně jeden týden na zrušení referenda. Hned 6. května 1992 byla přijata nová Ústava Autonomní Republiky Krym a krymský parlament přidal k ústavě doložku, že Krym „je součástí Ukrajiny“, byl také rozhodnutím zaveden úřad prezidenta Autonomní Republiky Krym. V červnu 1992 obě strany dosáhly dohody, krymská ústava byla zrušena a Krymu byl potvrzen status autonomní republiky.

V květnu 1994 se stala situace napjatou, když parlament Krymu odhlasoval znovuzavedení ústavy z roku 1992, čímž by udělal Krym více nezávislým na Ukrajině. V červnu 1994 podepsal prezident Ukrajiny Leonid Kravčuk řadu výnosů, které ohraničovaly pravomoci vládních orgánů Krymu. Současně lídři Ukrajiny a Ruska museli odvracet vznikající násilí. Měsíc poté se uskutečnily volby a prezidentem Ukrajiny byl zvolen spíše prorusky orientovaný Leonid Kučma, čímž se zmenšily snahy Krymu o samostatnost.

5.prosince 1994 podepsaly Spojené státy, Rusko a Velká Británie Budapešťské memorandum, kterým uznaly Krym jako součást Ukrajiny.

 

 

Obyvatele Krymu nikdo presvedcovat moc nemusi, vicemene vzdy chtelo nezavislost na Ukrajine a mensi zavilost na Rusku.

 

Kazdopadne Rusko je semidemokratickou autoritivni zemi a  nedelam si iluze, ze kdyby jsme jim v necem povolili, vyuzilo by prilezitosti a v pripade Krymu, porusilo mezinarodni smlouvu,

byt pro obranne zajmy a naprosto zasadni veci pro Rusko. Koneckoncu ma tam vyznamnou namorni zakladnu, coz ji zase garantovala jina smlouva.

 

Evropan

#102248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 12:56

#102246: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Evropa si umí poradit s terorismem, ať je jakýkoli. Horší je to s pronikáním Ruska do vnitřní politiky jednotlivých státu. Tento typ "terorismu", který rozvrací demokratickou politiku po celém světě (i Číňani v něm umí "chodit"), byl dlouho opomíjený, a teprve ovlivnění amerických voleb ukázalo, že se jedná o celosvětovou hrozbu.

A co se týká bombardování Bělehradu - to se měl svět dívat na to, jak Srbové beztrestně vyhlazují národy, které s nimi ještě nedávno žili ve společném státě? Srebrenica, Sarajevo a další symboly srbského běsnění už se zdá pro vás nic neznamenají. A když nezasáhl nikdo jiný, zasáhlo NATO. A jen můžeme děkovat Bohu, že tato organizace se všemi svými chybami ještě existuje. Zopakujte si historii, nebo si časem "ona zopakuje nás", a já rozhodně o žádnou novou válku v Evropě nestojím.

Žádná "muslimská hybridní invaze" neexistujete, to si pletete s hybridní válkou, kterou vede Rusko. Ovšem tyto pojmy rády mezi lidi rozhazují bezobsažné strany typu SPD, protože umí šířit jen strach. Vznikají tak informace o tom, že na dálnici u Plzně zastavil autobus plný muslimských migrantů, a ti se rozutekli do okolí Plzně. Typická poplašná zpráva, kterou na svých stránkách dlouho měla právě SPD. Byla to lež, ale nikdo se za ní neomluvil.


Nepřihlášený uživatel

#102249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 13:21

#102248: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Daleko více než Srebrenica se mi nelíbí samotné Kosovo s vládou drogových dílerů. Vojenská základna na jejím území se stala zjevně překladištěm drog, pašovaných tam letecky z oblastí Asie. Je to jedním z prostředků genocidy obyvatel Evropy, souběžně s migrací neevropských kultur. Ne náhodou dostala Angelínka medaili Coudenhova-Kalergiho. 

 

 

Evropan

#102250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 13:26

#102247: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já bych doporučil všem, které toto téma zajímá, aby si to, co je ve vašem i v mém příspěvku zveřejněno, přečetli na Wikipedii, kam si stačí zadat heslo "Krym". On totiž ten váš příspěvek v závěru obsahuje jednu důležitou větu : 5.prosince 1994 podepsaly Spojené státy, Rusko a Velká Británie Budapešťské memorandum, kterým uznaly Krym jako součást Ukrajiny. Tím měla být garantována územní celistvost Krymu.

Ale článek na Wikipedii pokračuje dál :

V noci na čtvrtek 27. února 2014 obsadili budovu krymského parlamentu (Pozn. dílčí samospráva zde existovala i v době, kdy Krym patřil pod Ukrajinu po roce 1994) proruští útočníci, kteří na jeho střeše vyvěsili ruskou vlajku. Ruský parlament 2. března schválil nasazení ruské armády na Krymu, Vladimír Putin ale tehdy řekl, že Rusko zatím na Krym nepovolalo své vojáky (nevysloveně mimo již legálně přítomné jednotky v Sevastopolu) a že tam působily „ozbrojené síly sebeobrany“. O den později už byla strategická místa poloostrova pod kontrolou proruských vojáků, podle některých zdrojů podporovanými přímo vojáky z Ruska. Představitelé NATO a EU kritizovali postup Ruska. Ruské obyvatelstvo Krymu by však přítomnost ruských vojsk schvalovalo. Dne 6. března 2014 přijala Nejvyšší rada Autonomní republiky Krym rozhodnutí o připojení Krymu k Rusku.

 

No a o situaci na Krymu asi také dost vypovídá článek na idnes z 27.2.2014. Referendum se ale uskutečnilo až 16.3.2014. To je to referendum pod hlavněmi samopalů, o kterém jsem se zmiňoval.

idnes.cz 27.2.2014

Ale jinak děkuji za nepřímý odkaz na stránky Wikipedie. Stojí to za to si historii trošku připomenout, protože těch dezinformací kolem je už tolik, že se člověk snad ztratí.