MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#102255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 16:28

#102254: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Poté co z Krymu vystěhovali krymské Tatary, kteří tvořili ještě před druhou světovou válkou asi 70% obyvatelstva, není problém, aby noví přistěhovalci odhlasovali cokoli. Ostatně proč  u nás proti všem smířlivým gestúm vůči suděťákům protestovali majitelé chalup v pohraničí po odsunutých Němcích, že? Jde jim prostě jen o majetky.

Jak schválil Chruščov v rámci SSSR a následně mezinárodní mocnosti včetně Ruska po roce 1994, tak Krym byl tou dobou součástí Ukrajiny. Jak ale doložíte, že byl Krym součástí Ruska? Že ho koncem 18. století zabrala Kateřina Veliká? A proč ho tedy nevrátit těm, co ho vlastnili předtím? To raději krymské Tatary opět vystěhovat. Ostatně jim nebylo umožněno hlasovat ani v referendu.

Žiji v civilozaném světě, kde se ctí dohody a smlouvy. Vy si žijte v tom svém.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 17:52:22

#102255: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Nejspíš jste nepochopil smysl toho, co jsem psal. Jedná se o autonomní republiku, která padla vlivem účelových administrativních opatření pod administrativní správu Kyjeva. Co bylo s Tatary v době starého Říma v tomhle ohledu nehraje roli. Nyní si obyvatelstvo z očividně sebezáchovných důvodů demokratickým procesem rozhodlo že bude patřit pod administrativní správu země, které shodou okolností vládla svého času Kateřina Veliká. Nic složitého a nic neakceptovatelného. Protože Budepašťské memorandum, jak je dnes zjevně vidět na osudech obyvatel Donbasu, by nedokázalo zaručit obyvatelům Krymu bezpečnost ( a já ji považuji za prvořadou etickou záležitost, aby byla zajištěna, zřejmě narozdíl od Vás, jenž žije ve světě odlišném, a preferuje demolici Srbska a východní Ukrajiny), je potřeba se zařídit jinak. Obyvatelé Krymu si to svobodným referendem zařídili, soudný člověk, narozdíl od militantního debila, to respektuje.