MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan (ten původní)

#103435 Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách

2017-02-28 05:48

#103433: Evropan - Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách! 

Zloději nicků, přestaň s propagandou. Lžiprezident byl zvolen v demokratických volbách, to nikdo nepopírá. Ale zřejmě dělá něco (všechno?) špatně, když tady 111 tisíc lidí podepíše petici za jeho odstoupení. Před volbami snad sliboval, že bude kolaborovat s Rusákama a Číňanama? Ne, sliboval, že posílí vazby na EU a NATO. Sliboval, že bude vystupovat na jednom pódiu s rasisty a xenofoby? Ne, a dělá to. A spravedlivě si za to vysloužil pár zásahů vajíčkama. Ono tvrdit, že byl na Národní třídě v roce 1989, když tam zjevně nebyl, a že se tam nic dramatického nedělo, to je lež a jak ví každé malé dítě, lhát se nemá. A to, že při besedě označí mladého člověka za fašistu jen proto, že je vegetarián, a Hitler prý byl také, tak to už svědčí o nějaké nemoci nebo psychycké úchylce.

A jak je vidět, jeho věrní fanoušci jsou ze stejné krabičky, když se tady snaží vystupovat pod nickem někoho, s kým nesouhlasí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103442 Re: Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických vol

2017-02-28 11:19:40


Nepřihlášený uživatel

#103524 Re: Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických vol

2017-03-01 18:52:28

#103435: Evropan (ten původní) - Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách 

   Proč kreténe nenapíšeš rovnou, že jsi občan sluneční soustavy, jako to dělá probuzerantský donátor Soros, který se rozhodl že zapře svúj židovský původ. To je nějaká buzerantská móda, dělat ze sebe občana vesmíru, který je doma všude, hlabně tam, kde ho zásadně nikdo nezve? Kterej se, se jako zvrhlí islamisti také rozhodl, že je doma všude na světě? To je pro vás vlastně typické, jako je to typické pro všechny globalistické parazity.