MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Peter Springare - vyšetřovatel jednotky pro boj se závažným zločinem ve švédském městě Örebro

#103439 Multikulturní obohacení

2017-02-28 07:38

„Znásilnění, znásilnění, loupeže, napadení, znásilnění, napadení a znásilnění, vydírání, napadení, násilí páchané na policii, hrozby policii, drogová kriminalita, pokus o vraždu, znásilnění… Znovu a znovu. Podezřelí: Ali Mohammed, Mahmood, Mohammed, Muhammad Ali, znovu, znovu, znovu…Pachatelé těchto zločinů jsou z těchto zemí: Irák, Irák, Turecko, Sýrie, Afghánistán, Somálsko, Somálsko, Sýrie, znovu Sýrie, Somálsko, nezjištěno, nezjištěno, Švédsko. Polovina z podezřelých nemá žádné platné doklady. Což samo o sobě obvykle znamená, že lžou o své státní příslušnosti a identitě.“

Odpovědi

Evropan

#103441 Re: Multikulturní obohacení

2017-02-28 08:24:37

#103439: Peter Springare - vyšetřovatel jednotky pro boj se závažným zločinem ve švédském městě Örebro - Multikulturní obohacení 

A panáček rozšiřuje zase jeden hoax? Ten švédský policista (podle fotek možná už v důchodovém věku) zveřejňuje na svém facebooku dezinformace (zřejmě ve snaze se zviditelnit) a je kvůli tomu vyšetřován švédskou policií.

swedish-police-officer-causes

Co se týká kriminality, tak je možné se dočíst informace na odkazu, který je uveden i v článku. Kriminalita v roce 2016 stoupla o cca 12% oproti roku 2015, ale protože zhruba o stejné procento v roce 2015 klesla oproti roku 2014, tak se ve skutečnosti jedná o to, že kriminalita v roce 2016 byla zhruba na stejné úrovni jako v roce 2014. Pro severské státy, které kriminalitu snižují, to sice není dobrá vizitka, ale rozhodně nejde o to, že by kriminalita stoupala. Nárůst rasově motivovaných činů také není statisticky prokázán.

swedens-2016-crime-stats-analyzed

A copak ty, bojovníku za bezpečnost, děláš proti tomu, že je u nás ročně znásilněno přes 600 žen a snad ani jednoho z těch znásilnění se nedopustil muslim? A co říkáš tomu, že naše chovanecko-tuhá policie není schopna najít toho násilníka, co pořezal Petru Kvitovou? Nejsi náhodou policajt, který se snaží odvádět pozornost od nečinnosti naší xenofobní a neschopné policie?