MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103488 Zeman nás táhne na západ!

2017-03-01 12:23

Zeman kývl. Na cestu za Trumpem vezme Babiše a Chovance

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103490 Re: Zeman nás táhne na západ!

2017-03-01 12:41:30

#103488: - Zeman nás táhne na západ! 

 Zatím to tvrdí Týden, právě dnes a možná Ovčáček na jeho tweetu či kde, tedy zatím takové vyjádření má hodnotu Zemanova opileckého pšouku. 

O tom, jak by taková případná cesta vypadala totiž bude rozhodovat vláda, nikoliv Zeman, neboť vláda nese odpovědnost za Zemana. To, že doposud takovou odpovědnost nerealizovala plně, neznamená, že se tak nestane u takto důležité cesty. Vláda se snad poučila z toho, co Zeman předvedl v Rusku se soudruhy Mynářem, Nejedlým a Ovčáčkem. 

Trump se zatím profiluje naprosto stejně jako Zeman, tedy jako ruský trotl. Tedy setkání s ním není nic, co by za řeč stálo a rozhodně to neznamená, by "by nás Zeman táhl na západ". 

Důležité je, jestli bude mít Zeman možnost mluvit v Kongresu USA, tedy jestli jej kongres pozve. Pokud se tak nestane, bude i případné setkání s Trumpem k ničemu,  Trump je doposud naprosto nevýraznou osobou v administrativě USA a to přesto, že je zvoleným prezidentem. Dokonce může takové setkání a tak otevřená podpora Trumpa ČR v USA velmi uškodit, neboť zdaleka není jisté, že Trump přečká v úřadě i jen první rok, je žalován u tamního Ústavního soudu pro závažné porušování demokratických pravidel - Ústavy. Doposud také ani nemá funknčí vládu a nic nenasvědčuje tomu, že by měl mít vláda např. v dubnu či květnu.