MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103476 Šílený ruský trotl Fico?

2017-03-01 08:44

Střed Evropy Martina Ehla: Ficův zázrak s Kubou

  • Slovenské ministerstvo získalo z Kuby za dlužné peníze lék na cukrovku, který ale nemá v EU registraci.
  • Slovenský deník Sme zpochybnil účinnost léku s odvoláním na studii renomované laboratoře.
  • I Česko dostalo z Havany nabídku, že část dluhu může být splacena léky.

...proč prostě Kuba ty léky neprodá a následně nevrátí peníze, od toho jsou přece peníze vymyšleny?

Rusáci ČR také chtěli  vracet dluh více jak 100 mld. vším možným, kdy jednotková cena byla ještě podivnější než vlastní nabídka, ale nakonec do dopadlo tak, že nacionální komouš Miloš Zeman v době oposmluvního kupčení dluh "odprodal" kamsi do bývalého rusákova neznámo za kolik a neznámo komu, neb po této "operaci" zůstal jen jeho smradlavý opilecký pšouk, tedy utajované rozhodnutí vlády. V rozpočtech státu na příjmové straně se skutečně jen velmi obtížně dá dohledat, jestli z bývalého rusákova vůbec nějaké platby přišly a k čemu se vztahovaly. 




Nepřihlášený uživatel

#103477 Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách

2017-03-01 08:49

#103433: Evropan - Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách! 

 

 To, že kritici vyzývají Zemana k rezignaci nejen proto, že masivně lže a zkresluje tedy obraz veřejného prostoru země i světa, neznamená útočení, ale odpovědné jednání občanů vůči celku, Ústava neumožńuje, aby byl lhář v ústavní pozici natož lhář obklopený lidmi, kteří nemají důvěru státu tedy občanů.  

Problém se zvolením Zemana je také v tom, že NSS naprosto jasně bez jakýchkoliv pochybností popisuje Zemanovo porušování volebního zákona, jeho lhaní, precizně jej dokumentuje a dokonce spekuluje nad tím, že pokud bylo žalováno celkové lhaní, závěrečné rozhodnutí NSS by pravděpodobně bylo jiné, tedy vyřezení Miloše Zemana z voleb. 

Rozsudky velmi dobře znáš. 

Nevytrhávej tedy z kontextu ústavy a listiny práv a svobod jako to dělá Miloš Zeman, platí celá ústava a především se jí musí řídit Miloš Zeman, mnohokrát jí porušil s poukazem na to, že není nikomu ze svého jednání odpovědný, což se velmi plete, odpovědnost za jednání Zemana nese vláda

Ani nechci domýšlet, jak by vypadal stav, kdyby občané tvůj příspěvek vzali vážně a potom, co Zeman svým cíleným jednáním přinutil řádně zvolenou Sněmovnu k rozpůštění a ještě to nazval "dárkem voličům". Porušil tím ústavní slib prezidenta republiky i Ústavu jako celek. Představa, že by to občané skutečně udělali, neboť Zeman se celým svým snažením setrvale snaží ohrožovat demokratický řád nejen v ČR, se jeví stavem opravdu nebezpečným.  


Nepřihlášený uživatel

#103478 Forejt teď hraje Ovčáčka u Klause?

2017-03-01 09:09

 

 

Forejt se poprvé projevil v Klausově institutu, zkritizoval imigranty v Dánsku

...je to těžké najít reálnou fyzickou osobu, která by byla ochotna plodit pro kremelské bláboly veřejně. Forejt to má opravdu velmi těžké.....


Nepřihlášený uživatel

#103479 Re: tak to sorry áko...

2017-03-01 09:11

#103391: -  

 

Schwareznberg nebyl z velké části volen, protože jej hloupě mnozí považovali za starého.  

Zeman je dnes naprosto jednoznačně starý nejen fyzicky, ale především duševně. Občané se vůbec o této kreatuře ani nechtějí bavit, existuje vrstva lidí, kteří odmítají vyslovit jeho jméno, naprosto jej vytěsnili ze svých životů a to jen proto, aby nemuseli zkoumat jak gigantický je to idiot a nést spoluodpovědnost za jeho odporné chování a jednání. Z obrovské části se jedná o jeho tehdejší voliče. 

Babiš se aktuálně rochní ve vlastních exkrementech, kdy zneužil svojí pozici a zabránil finanční správě řešit zlodějinu s korunovými dluhopisy nakupovanými vlastníky firem, přičemž je naprosto evidentní, že se jedná o okrádání státu.

Pokus o dodanění je pokusem vyhnout se trestnímu postihu, neboť ČNB stanovuje "obvyklý úrok" pro potřeby zákonů, tedy také pro stav, kdy vlastník půjčuje vlastní firmě. Pokud jí půjčovali vlastníci prostřednictvím korunových dluhopisů za úroky vyšší, páchali podle rozsahu daňového úniku s velkou pravděpodobností dokonce trestné činy a nelze to spravit dodaněním a zaplacením penále, to je samozřejmé, to musí udělat tak jako tak. Věc musí prověřit Finanční správa a pak také nejspíše soudy. Platí to i pro Babiše. 

Dnes záleží na Sobotkovi, policii a státních zástupcích, jestli Babiše a jemu podobné "optimalizátory", nechá uniknout, nebo naopak Babiše a jemu podobné požene před Finanční správu a posléze i před soudy a Finanční správu, předstože je podřízena Babišovi donutí Sobotka ke konání.

Vyzval jí k tomu dopisem a je pravděpodobné, že finanční správa bude muset začít konat právě proto, že by se v opačném případa sama vystavila trestnímu postihu, věc je medializována a policie musí konat, neboť dle zákona musí zakročit proti páchání trestných činů.  Úředník navíc dnes se zákonem o státní službě nese obrovskou odpovědnost, nemůže se již spoléhat na to, že rozhodnutí politika je nad zákonem.  

Konce Babiše a jeho cirkusu se tedy může dočkat ještě do konce volebního období, neboť dnes je naprosto jisté, že Babiš moc zneužil a Finanční správu negativně (nejspíše protizákonně) ovlivnil, sám to sdělil. Těžko říci, jestli si to ministři za ANO StB na tom jejich "sjezdu" vůbec uvědomili, zatím si hráli, že "se nic nestalo". 

Babiš totiž žije v představě, že když byl zvolen, může si dělat "co chce", přitom je to přesně obráceně, občan může činit, co zákon nezakazuje, politik může činit jen a pouze to, co mu zákona přikazuje či mírněji "umožňuje" - zneužívání moci mu zakazuje přímo Ústava, to je vůbec jeden ze základních principů demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#103480 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-01 09:15

#103408: - Re: Re: Re: Re:  

 

Lži? Co je v kterémkoliv mém příspěvku lež, musíš být konkrétní? 

Vyhlazovací tábory snad nebyly jen "vylepšené" gulagy? Komunisté snad nejsou nejen v masovém vraždění stejní s nacisty? Vraždění snad už někdy v dějinách bylo řešením nějakých problémů? Nabízejí snad komunisté a nacisté obecně politické sekty, nějaká skutečná řešení pseudoproblémů, které si přímo vymýšlejí?

Došlo snad před komunistickou revolucí v Rusku někde na světě k takové genocidě, kterou rozpoutali komunisté vůči obyvatelům nově vzniklého CCCP?

Neokupovalo společně CCCP s nacistickým Německem Polsko? Nespáchalo NKVD první masovou vraždu II. světové války v Katyni? Není snad dnes celé Polsko přesunuto o desítky kilometrů na západ i proto, aby Katyň byla v Rusku? 

To, že komunisté v Rusku společně s nacisty přivedli Svět do II. světové války samozřejmě slyšet nechceš, asi právě proto, že je to realita, nikoliv výmysly, které ti předkládá Miloš Zeman.  

Na druhou stranu jsi mne ovšem velmi potěšil, pokud to NIKOHO nezajímá, tak to VŠICHNI četli a to je skvělá zpráva, neb se tedy může klidně stát, že to i VŠECHNY bude zajímat, když ti to VŠICHNI přečetli :-). 


Nepřihlášený uživatel

#103481 Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem....

2017-03-01 09:33

Islámský stát v Mosulu je obklíčený. Armáda obsadila jeho poslední únikovou cestu

....kde je jejich kouřící parník, odplul rovnou do šrotu? 

 


Nepřihlášený uživatel

#103482 Ruský trotl Fico to na Slovenskou rozjel tedy řádně.....

2017-03-01 09:37

Matice slovenská opěvuje Tisův fašistický stát, historici jsou zděšeni

„Podprahová manipulace“

To je však jen jedna z mnoha „nepřesností“ videa, které vyvolalo na Slovensku v minulých dnech velké pobouření. Proti jeho obsahu se postavili ministr kultury Marek Maďarič, jehož úřad činnost Matice slovenské spolufinancuje.

....je "mistrem" v relativizaci hodnot nacionální komouš Miloš Zeman, který lž o všem podstatném, vyznamenává komunisty a StB a obklopuje se zásadně lidmi nedůvěryhodnými pro stát. 

„Video nevhodně relativizuje odpovědnost slovenského státu za osud slovenských Židů a stejně nepatřičně, až absurdně navozuje dojem, že Slovenské národní povstání by vlastně nebylo, kdyby nevznikl slovenský stát,“ rozčiloval se Maďarič. Jeho ministerstvo přitom udělilo Matici roční dotaci ve výši 1,5 milionu eur (asi čtyřicet milionů korun).
Peter Juščák, mluvčí Ústavu paměti národa, který na Slovensku zkoumá i fašistický válečný stát, je k filmu ještě kritičtější. „Celé video je podprahovou manipulací, že za slovenského státu tu byl klid a bylo tu dobře,“ říká Juščák.
„Zvlášť pasáž o holokaustu slovenských Židů, která tvrdí, že jinde se měli ještě hůř, je odporná,“ uvedl Juščák pro MF DNES.

Kolikrát takovou odpornou manipulaci předevel Miloš Zeman? Vždy když veřejně vystoupil a lhal, tedy vždy když veřejně vystoupil? 


Nepřihlášený uživatel

#103483

2017-03-01 11:52

U stolku v kavárně seděly tři šeredy. Jedna byla hloupá, druhá zamindrákovaná a třetí byla také multikulturní aktivistka.


Nepřihlášený uživatel

#103484 Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem....

2017-03-01 11:53

#103481: - Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem.... 

Rusové v Iráku nebojují, idiote. To bys měl jako terorista IS z pražské kavárny vědět...

Kladivo na havlomrdy
Nepřihlášený uživatel

#103485 Re: Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavárny"

2017-03-01 11:57

#103469: - Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavárny"!!! 

 Tam si dojdi ty, neonacistická, bolševická a islámistická sračko, která tu vyvolává nenávist proti našemu demokraticky zvolenému prezidentovi i proti národu. 

Nebo chceš do držky, ty kolaborantská Sorosova chcanko?


Nepřihlášený uživatel

#103486 Re: Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem....

2017-03-01 12:17

#103484: - Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem.... 

 Ale "prý" bojují proti IS, jen to nikde není vidět a nemá to zjevně žádný kladný účinek, je tomu dokonce spíše naopak, neboť Asad opět vraždí obyvatel Sýrie. 


Nepřihlášený uživatel

#103487 Re: Re: Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavá

2017-03-01 12:20

#103485: Vlastenci do boje! - Re: Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavárny" 

 Kritikou lhaní, porušováním volebního zákona, Ústavy Milošem Zemanem vyvolávám nenávist?  Nejsi to naopak ty, kdo navíc naprostými bláboly, oplzlostmi vyvoláváš dojem, že kritici takového jednání jsou lidé hanební a tím záměrně zkresluješ realitu světa? 

I s timto si rozhodně zajdi na Státní zastupitelství dříve než bude pozdě. 

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

/ #103485 Re: Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavárny"

2017-03-01 11:57

#103469: - Re: Re: Re: Vlastenci volí SPD proti neomarxistickému multikulturnímu xindlu z "pražské kavárny"!!! 

 Tam si dojdi ty, neonacistická, bolševická a islámistická sračko, která tu vyvolává nenávist proti našemu demokraticky zvolenému prezidentovi i proti národu. 

Nebo chceš do držky, ty kolaborantská Sorosova chcanko?


Nepřihlášený uživatel

#103488 Zeman nás táhne na západ!

2017-03-01 12:23

Zeman kývl. Na cestu za Trumpem vezme Babiše a Chovance


Nepřihlášený uživatel

#103489 Re:

2017-03-01 12:37

#103483: -  

 Hloupost a zamindrákovanost jsi svým příspěvkem přece doložil ty. Nebo to snad nedokážeš nahlédnout? 

Je také dobré říci, co si představuješ pod pojmem multikulturní aktivista, neboť je absurdní představa, že svět je monokulturní. 


Nepřihlášený uživatel

/ #103483

2017-03-01 11:52

U stolku v kavárně seděly tři čarodějnice. Jedna byla hloupá, druhá zamindrákovaná a třetí byla také multikulturní aktivistka.


Nepřihlášený uživatel

#103490 Re: Zeman nás táhne na západ!

2017-03-01 12:41

#103488: - Zeman nás táhne na západ! 

 Zatím to tvrdí Týden, právě dnes a možná Ovčáček na jeho tweetu či kde, tedy zatím takové vyjádření má hodnotu Zemanova opileckého pšouku. 

O tom, jak by taková případná cesta vypadala totiž bude rozhodovat vláda, nikoliv Zeman, neboť vláda nese odpovědnost za Zemana. To, že doposud takovou odpovědnost nerealizovala plně, neznamená, že se tak nestane u takto důležité cesty. Vláda se snad poučila z toho, co Zeman předvedl v Rusku se soudruhy Mynářem, Nejedlým a Ovčáčkem. 

Trump se zatím profiluje naprosto stejně jako Zeman, tedy jako ruský trotl. Tedy setkání s ním není nic, co by za řeč stálo a rozhodně to neznamená, by "by nás Zeman táhl na západ". 

Důležité je, jestli bude mít Zeman možnost mluvit v Kongresu USA, tedy jestli jej kongres pozve. Pokud se tak nestane, bude i případné setkání s Trumpem k ničemu,  Trump je doposud naprosto nevýraznou osobou v administrativě USA a to přesto, že je zvoleným prezidentem. Dokonce může takové setkání a tak otevřená podpora Trumpa ČR v USA velmi uškodit, neboť zdaleka není jisté, že Trump přečká v úřadě i jen první rok, je žalován u tamního Ústavního soudu pro závažné porušování demokratických pravidel - Ústavy. Doposud také ani nemá funknčí vládu a nic nenasvědčuje tomu, že by měl mít vláda např. v dubnu či květnu. 

Evropan (ten původní)

#103491 Re:

2017-03-01 12:57

#103483: -  

U stolku v kavárně seděly tři čarodějnice. Jedna byla hloupá, druhá zamindrákovaná a třetí byla také multikulturní aktivistka.

To je docela pěkný začátek pohádky. No a jak to bylo dál?


Nepřihlášený uživatel

#103492 Vše je jak má být, Miloš Zeman je idiot žijící v zajetí svých opileckých představ, lži a oplzlostí..

2017-03-01 13:46

Rána pod pás. Zeman vynadal primátorovi Varů kvůli lázním, které městu nepatří

 

Prezident Miloš Zeman při středeční návštěvě Karlovarského kraje pokáral primátora Karlových Varů Petr Kulhánka za to, město dosud neopravilo Císařské lázně. Objekt ale má v majetku Karlovarský kraj a ten na přelomu roku vystoupil ze sdružení, které mělo národní chráněnou památku opravit.

 


Nepřihlášený uživatel

#103493 Ovčáček ho zapomněl přeříznout a nebo se zase tak ožral, že se neudržel na nohou?

2017-03-01 13:51

ŽIVĚ: Prezident jde proti poslancům a vládě. Bude vetovat zákon o národních parcích, který má víc chránit přírodu


Nepřihlášený uživatel

#103494 Re: Re: Sněhurka měla velkou vadu: bílou pleť!

2017-03-01 14:07

REMOVE KEBAB!

#103495 Přihlašte se multikulti prasata, co to žerete

2017-03-01 14:54


Tuny masa pro kebab odhalili úředníci v nelegálním pražském skladu. Obsahovalo i nepovolené látky

 

 
To již nebudeme kolonií skopčáků?
Nepřihlášený uživatel

#103496 Komunistické solidarity se soudruhovi zachtělo? Skopčáci nám tedy dorovnají mzdy na jejich úroveň!

2017-03-01 16:50

Není možné, aby se na zvládnutí migrační krize podílelo jen několik evropských zemí, je přesvědčen kandidát německé sociální demokracie na kancléře Martin Schulz. Kdo chce solidaritu v jiných oblastech, musí být solidární i zde, míní.

 

Pryč se samozvanou banderovskou nacistickou juntou!

#103497

2017-03-01 16:54


Nepřihlášený uživatel

#103498 Re: Komunistické solidarity se soudruhovi zachtělo? Skopčáci nám tedy dorovnají mzdy na jejich úrove

2017-03-01 17:29

#103496: Už nadále nebudeme kolonií skopčáků! - Komunistické solidarity se soudruhovi zachtělo? Skopčáci nám tedy dorovnají mzdy na jejich úroveň! 

 To je legrační když ty nacionální komouš jak Miloš Zeman mluvíš o komunistické solidaritě, neb žiješ v představě, že slovo solidarita si patentovali komouši a pouze oni jediní jsou "solidární", přitom komouši jsou vše, jen ne solidární, jak tu více jak 40 let předváděli. 

Podobně si pletete pojmy sociální a socialistický :-)


Nepřihlášený uživatel

#103499 Re:

2017-03-01 17:30

#103497: Pryč s banderovskou nacistickou juntou! -  

 Neonacisko-komunistické literárky jako zdroj zaručených zpráv? 

Ty jsi člověče snad idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#103500 Re: Re:

2017-03-01 18:00

#103499: - Re:  

Tak to jsi opravdu přehnal. Toto nechutné nařčení budeš muset doložit u soudu. Posílám do Literárek odkaz na tvůj lživý nactiutrhačný "příspěvek".