MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103620 Re: Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 17:51

#103596: - Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

Na rozdíl od amerických sportovců, kteří se nafetují naprosto pravidelně a i bez rozkazu?

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 22:02:23

#103620: - Re: Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

 Jestli někdo dopuje o své vůli, je to naprosto jeho věc, jestli to odporný totalitní komouš nejen nařizuje, ale silou své politické vůli k tomu dokonce sportovce donutí, jak by mohly Jarmilka s Helenkou vyprávět, tak to je úplně jiná záležitost. Vláďa Iljič Putin je starý komunistický KGBák, na tom se v klidu shodneme, tedy když KGBák tvrdí, že sportovci v Rusákově masově fetují, ale stát v tom nemá prsty, tak to bych řekl, je od soudruha Vládi Iljiče Adolfa Putina asi tak uvěřitelé, jako kdyby tvrdil, že má Miloš Zeman prostatu panice, nebo že zaplatí 5 mld. za ukradenou elektrárnu, kterou česká firma dodala do rusákova.  

 


Nepřihlášený uživatel

#103634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-03 06:44:23

#103620: - Re: Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

 

 Jestli někdo dopuje o své vůli, je to naprosto jeho věc, jestli to odporný totalitní komouš nejen nařizuje, ale silou své politické vůli k tomu dokonce sportovce donutí, jak by mohly Jarmilka s Helenkou vyprávět, tak to je úplně jiná záležitost.

Vláďa Iljič Putin je starý komunistický KGBák, na tom se v klidu shodneme, tedy když KGBák tvrdí, že sportovci v Rusákově masově fetují, ale stát v tom nemá prsty, tak to bych řekl, je od soudruha Vládi Iljiče Adolfa Putina asi tak uvěřitelé, jako kdyby tvrdil, že má Miloš Zeman prostatu panice, nebo že zaplatí 5 mld. za ukradenou elektrárnu, kterou česká firma dodala do rusákova.