MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan (ten původní)

#103576 Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem....

2017-03-02 10:37

#103552: Zloděj nicků - Re: Re: Re: Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem.... 

 Problém začal tehdy, když američani začali podporovat Taliban, do té doby bylo vše naprosto v pořádku! I běžní občané Afghánistánu, kteří si to pamatují, vzpomínají na tu tzv. okupaci jen v dobrém!

LŽEŠ JAKO OBVYKLE, ZLODĚJI NICKŮ!!!


Nepřihlášený uživatel

#103577 Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 10:42

Prezident Vladimir Putin otevřeně přiznal, že v Rusku v minulých letech nefungoval antidopingový systém. Zároveň ale opakovaně odmítl, že by podvody se zneužíváním zakázaných látek kontroloval a řídil stát.

.....bylo to "selhání jednotlivce" :-)


Nepřihlášený uživatel

#103578 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem...

2017-03-02 10:44

#103576: Evropan (ten původní) - Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou Rusové se svým "bojem proti IS", který měl skončit už před rokem.... 

 Ty znáš nějakého nekomunistu, který na okupaci komunisty, komunistické převraty vzpomíná v dobrém? Který nekomunista to byl, to dej opravdu k lepšímu, napsal o tom knihu, je veřejně známý? 

Obávám se totiž, že zase žiješ v zajetí bludů putinových listů, jak nacionální komouš Miloš Zeman. 

Mimochodem tě mohu ubezpečit, že komunisté vytvářeli před celým světem dojem, že komunistické totality jsou rájem na zemi, jen říkali, že tan "západ musí dohnat a předehnat" :-), ale jinak učiněný ráj, jednou bez toaletního papíru, bez benzinu, mnohde bez elektřiny a především s masovým vražděním, jak si jistě vzpomeneš rudý kmére. 


Nepřihlášený uživatel

#103579 Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách

2017-03-02 10:46

#103433: Evropan - Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách! 

 

 To, že kritici vyzývají Zemana k rezignaci nejen proto, že masivně lže a zkresluje tedy obraz veřejného prostoru země i světa, neznamená útočení, ale odpovědné jednání občanů vůči celku, Ústava neumožńuje, aby byl lhář v ústavní pozici natož lhář obklopený lidmi, kteří nemají důvěru státu tedy občanů.  

Problém se zvolením Zemana je také v tom, že NSS naprosto jasně bez jakýchkoliv pochybností popisuje Zemanovo porušování volebního zákona, jeho lhaní, precizně jej dokumentuje a dokonce spekuluje nad tím, že pokud bylo žalováno celkové lhaní, závěrečné rozhodnutí NSS by pravděpodobně bylo jiné, tedy vyřezení Miloše Zemana z voleb. 

Rozsudky velmi dobře znáš. 

Nevytrhávej tedy z kontextu ústavy a listiny práv a svobod jako to dělá Miloš Zeman, platí celá ústava a především se jí musí řídit Miloš Zeman, mnohokrát jí porušil s poukazem na to, že není nikomu ze svého jednání odpovědný, což se velmi plete, odpovědnost za jednání Zemana nese vláda

Ani nechci domýšlet, jak by vypadal stav, kdyby občané tvůj příspěvek vzali vážně a potom, co Zeman svým cíleným jednáním přinutil řádně zvolenou Sněmovnu k rozpůštění a ještě to nazval "dárkem voličům". Porušil tím ústavní slib prezidenta republiky i Ústavu jako celek. Představa, že by to občané skutečně udělali, neboť Zeman se celým svým snažením setrvale snaží ohrožovat demokratický řád nejen v ČR, se jeví stavem opravdu nebezpečným.  


Nepřihlášený uživatel

#103580 Re:

2017-03-02 10:47

#103391: -  

 

Schwareznberg nebyl z velké části volen, protože jej hloupě mnozí považovali za starého.  

Zeman je dnes naprosto jednoznačně starý nejen fyzicky, ale především duševně. Občané se vůbec o této kreatuře ani nechtějí bavit, existuje vrstva lidí, kteří odmítají vyslovit jeho jméno, naprosto jej vytěsnili ze svých životů a to jen proto, aby nemuseli zkoumat jak gigantický je to idiot a nést spoluodpovědnost za jeho odporné chování a jednání. Z obrovské části se jedná o jeho tehdejší voliče, neboť ti se "šmejdem" skutečně nechají jednou oblbnout, ale ne pořád. Dnes se stydí za to, že se právě prolhaným "šmejdem" Zemanem nechali oblbonout jak "šmejdem" s hrnci za desítky tisíc. 

Babiš se aktuálně rochní ve vlastních exkrementech, kdy zneužil svojí pozici a zabránil finanční správě řešit zlodějinu s korunovými dluhopisy nakupovanými vlastníky firem, přičemž je naprosto evidentní, že se jedná o okrádání státu.

Pokus o dodanění je pokusem vyhnout se trestnímu postihu, neboť ČNB stanovuje "obvyklý úrok" pro potřeby zákonů, tedy také pro stav, kdy vlastník půjčuje vlastní firmě. Pokud jí půjčovali vlastníci prostřednictvím korunových dluhopisů za úroky vyšší, páchali podle rozsahu daňového úniku s velkou pravděpodobností dokonce trestné činy a nelze to spravit dodaněním a zaplacením penále, to je samozřejmé, to musí udělat tak jako tak. Věc musí prověřit Finanční správa a pak také nejspíše soudy. Platí to i pro Babiše. 

Dnes záleží na Sobotkovi, policii a státních zástupcích, jestli Babiše a jemu podobné "optimalizátory", nechá uniknout, nebo naopak Babiše a jemu podobné požene před Finanční správu a posléze i před soudy a Finanční správu, předstože je podřízena Babišovi donutí Sobotka ke konání.

Vyzval jí k tomu dopisem a je pravděpodobné, že finanční správa bude muset začít konat právě proto, že by se v opačném případa sama vystavila trestnímu postihu, věc je medializována a policie musí konat, neboť dle zákona musí zakročit proti páchání trestných činů.  Úředník navíc dnes se zákonem o státní službě nese obrovskou odpovědnost, nemůže se již spoléhat na to, že rozhodnutí politika je nad zákonem.  

Konce Babiše a jeho cirkusu se tedy může dočkat ještě do konce volebního období, neboť dnes je naprosto jisté, že Babiš moc zneužil a Finanční správu negativně (nejspíše protizákonně) ovlivnil, sám to sdělil. Těžko říci, jestli si to ministři za ANO StB na tom jejich "sjezdu" vůbec uvědomili, zatím si hráli, že "se nic nestalo". 

Babiš totiž žije v představě, že když byl zvolen, může si dělat "co chce", přitom je to přesně obráceně, občan může činit, co zákon nezakazuje, politik může činit jen a pouze to, co mu zákona přikazuje či mírněji "umožňuje" - zneužívání moci mu zakazuje přímo Ústava, to je vůbec jeden ze základních principů demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#103581 Spáchal pouze přestupky? To se nejeví jako pravděpodobné......

2017-03-02 10:52

Motocyklista ujížděl policistům rychlostí 170 km/h, zastavil až v příkopě

Rychlou jízdou na sebe upoutal pozornost dálničních policistů motocyklista v Ivanovicích na Hané. Na úseku s omezením 110 km/h jel rychlostí 170 km/h. Na výzvy k zastavení nedbal. Až když se svým strojem sjel do příkopu, donutila ho policejní hlídka sesednout pod pohrůžkou použití zbraně. O týden staré události informoval ve čtvrtek policejní mluvčí Pavel Šváb.


Nepřihlášený uživatel

#103582 Pokud se rozhodnou stovky či tisíce lidí překročit hranice nic jim v tom nezabrání.....

2017-03-02 10:58

....sem přiskákalo za noc 500 000 imigrantů z Ruska v srpnu 1968 a žádný ostnaný drát jim v tom nezabránil a co více, nikdo by je ani z oblohy nesestřelil. 

Herec prozradil, že přestože měla jeho postava v seriálu jednoho psa, lidé zřejmě nepoznali, že ho během natáčení museli nahradit. „Toho prvního nám při natáčení sežrali ruští vojáci, kteří uprostřed přesunu nějak uvízli na několik dní na nádraží. Borek - tak se ten nebohý pes jmenoval - nám rád utíkal, oni ho čapli a upekli, takže seriál za něj musela dohrát jeho psí ségra, ale diváci to nepoznali,“ vzpomíná na drahého a vycvičeného psa.

„Copak Rusy zajímá nějaká kvalita? Oba (psi, pozn. red.) byli z chovu pana Šmikmátora, což byl úžasný chlap a hodně mě toho o výchově psů naučil. Jeho psy měli ve smečce i prezident Mitterand nebo královna Alžběta,“ dodal

 


Nepřihlášený uživatel

#103583 Re: Pokud se rozhodnou stovky či tisíce lidí překročit hranice nic jim v tom nezabrání.....

2017-03-02 10:59

#103582: - Pokud se rozhodnou stovky či tisíce lidí překročit hranice nic jim v tom nezabrání..... 

 

Vzpomínka na normalizaci a okupaci Ruskem....

 

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně tak komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra. 

To jsou zločiny, které nikdy komunisté nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout. 


Nepřihlášený uživatel

#103584 Tady je to s nimi jak debily. Včere Nebureš tvrdil, že žádné navýšení, dnes tvrdí, že byl pokles ...

2017-03-02 11:09

....platů a může za to Kalousek. Skoro by se řeklo, že ten člověk nemá mozek v hlavě. 

Platy hasičů, policistů i celníků vzrostou od července o deset procent

 
 
Základní platy hasičů a policistů vzrostou od letošního července o 10 procent. Ministr vnitra Milan Chovanec uspěl u šéfa financí Andreje Babiše se žádostí, aby na to dostal z rozpočtu zhruba 600 milionů korun. „Odstraňujeme historickou křivdu,“ řekl po jednání Chovanec. Babiš přitakal. Platy totiž klesly, když byl ministrem financí Miroslav Kalousek.

 


Nepřihlášený uživatel

#103585 Re: Re: Re: Ať už jdou ti gender fašisti, transky, buzeranti a podobní úchylové do prdele

2017-03-02 11:28

#103566: - Re: Re: Ať už jdou ti gender fašisti, transky, buzeranti a podobní úchylové do prdele 

Genderoví úchyláci můžou zkusit opět prudit s prague pride. Mají na rukou krev té paní....


Anonymous

#103586 Re: Re: Stop justiční a exekutorské mafii! Volte SPD Tomia Okamury!

2017-03-02 11:32


Nepřihlášený uživatel

#103587 Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 11:51

#103577: - Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

 Máš snad nějaké důkazy o opaku? :-)


Nepřihlášený uživatel

#103588 Re: Pokud se rozhodnou stovky či tisíce lidí překročit hranice nic jim v tom nezabrání.....

2017-03-02 11:52

#103582: - Pokud se rozhodnou stovky či tisíce lidí překročit hranice nic jim v tom nezabrání..... 

 Vyvolávání nenávisti proti národu! Nekolaboroval ten panáček náhodou s bolševikem a netočil normalizační seríály? Už se chce zase zalíbit režimu? Nejspíše si ten prolhaný kolaborant sežral ty čokly sám, nic jiného se ani od komedianta nedá čekat.

Nekrofilové chtějí prcat Havla
Nepřihlášený uživatel

#103589 Re: Re: Re: Ať už jdou ti gender fašisti, transky, buzeranti a podobní úchylové do prdele

2017-03-02 11:53


Nepřihlášený uživatel

#103590 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivn

2017-03-02 12:02

#103564: - Re: Re: Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivní sl 

Takže potvrzuješ, že jsi idiot, který dosud nevěděl, že existuje lid. Tak se tady moc neoháněj ústavou, když o ní víš hovno!

Pan prezident nikdy nelhal. jelikož Schwarzenberg je nacistické asociální prase, kterému doma jistě visí obrazy Hiltera a Bandery. To NSS nepřezkoumal, protože na to nemá ani prostředky, takže ani nemůže tvrdit, že je to lež. Navíc všichni víme, v jakém stavu je justiční mafie a že si rozsudky bohatí zločinci kupují. Navíc je to spolu s Bakalou zloděj miliard. Proč tu jeho zlodějnu nepřezkoumal nějaký soud?

 

Běž si stěžovat na Hlavní nádraží, že je ústava komunistická. :-)))

Evropan (ten původní)

#103591 Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivní partnerství

2017-03-02 12:22

#103590: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivn 

Který prezident, že nelhal? Ten náš lžiprezident několikrát usvědčený ze lži, přičemž ta nejznámější je o neexistujícím článku, ve kterém měl pan Peroutka oslavovat Hitlera jako gentlemana? Nebo Trumpetku, který tvrdil, že ve Švédsku došlo k teroristickému útoku? Nebo Putlera, který tvrdí, že doping v Rusku nebyl řízen státem, respektive KGB respektive FSB?


Nepřihlášený uživatel

#103592 PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-02 12:26

PODEPIŠTE KROMĚ PETICE ZA DOVOLÁNÍ MILOŠE ZEMANA I PETICI ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE. ODKAZ NA PETICI ZA BABIŠOVO ODVOLÁNÍ MÁTE TADY:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

BABIŠOVI JEHO PRAKTIKY NESMÍ PROJÍT !


Nepřihlášený uživatel

#103593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exklu

2017-03-02 12:29

#103590: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivn 

 Ty se tak identifikuješ s nacionálním komunistou Zemanem, že už ani není poznat rozdíl, jestli je příspěvek tvůj, Ovčáčka nebo Zemana :-)


Nepřihlášený uživatel

#103594 Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 12:30

#103587: - Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

 :-) Helenku s Jarmilkou, jejich zfetované rekordy a komouše? 


Nepřihlášený uživatel

#103595 Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 12:55


Nepřihlášený uživatel

#103596 Re: Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman.....

2017-03-02 15:08

#103595: - Re: Re: Re: Vládi Iljič Adolf Putin je jak Miloš Zeman..... 

 Že není nic neobvyklého v totalitních společnost, když ze státní úrovně totalit zfetovávají sportovce na přímý příkaz soudruhů komunistů. 

Dnes je Kreml plný komunistických KGBáků a Rusko vypadá jak CCCP a příští rok v říjnu i listopadu oslaví výročí komunistického super-vraždění výstřelem z tanku Armata, či jak se ten jejich krám nazývá.  

Soudruha si nech pro nacionálního komouše Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#103597 Ona je nejne neonacistka, ona je zvrhlá neonacistka......

2017-03-02 15:13

Le Penová přišla o poslaneckou imunitu, šířila brutální videa IS s řezáním hlavy

.....hodně to také vysvětluji, proč si platí Rusáci a to i prostřednictvím banky registrované v ČR, která pak nějak záhadně prostě po půjčce zkrachovala :-/. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103598 Němcová byla skalní Klausovkyní a ani já jsem jí proto nedůvěřoval.....

2017-03-02 15:17

Tvář ODS dostala košem. Němcovou na Vysočině nechtěli do čela spolustraníci

.....připadá mi totiž absurdní, být tak blízko takového zločince a tvářit, že je to mravnost, kulturnost a zvdělanost sama. To mi vždy na Němcové bylo velmi podezřelé. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103599 Ne všichni jsme otupělí, mnozí vidí, že Miloš Zeman je zvrhlé nacionálně komunistické hovado....

2017-03-02 15:18

....mnozí jeho bývalí voliči by se takto expresivně nevyjádřili, ale zároveň odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají dokonce přemýšlet o míře jeho idiocie, oplzlosti, ubohosti a nevzdělanosti. 

Dusilová: Za vyjádřením proti Zemanovi si stojím. Jsme otupělí vůči morálně špatným věcem

dnes | Lenka Dusilová se momentálně věnuje hlavně svému synovi, ale do budoucna plánuje několik hudebních projektů. Na kávě s Jolanou Voldánovou probíraly i její divadelní roli a vrátily se k dětství. Pokud si pustíte video, dozvíte se mimo jiné, že vaření je pro Lenku Dusilovou noční můrou. V rozhovoru v divadle Ponec došlo i na politiku v souvislosti s prezidentem Milošem Zemanem.


Nepřihlášený uživatel

#103600 Co to je za odporný populismus? Tak se také musíme podílet na nákladech.....

2017-03-02 15:22

....musíme také řešit všechny věci Evropy a nemůžeme volit idioty jako Miloš Zeman, Fico, Babiš, kteří jsou jen ruskými trotli a EU chtějí rozvrátit. 


Visegrád nechce dvourychlostní Evropu. Chceme rovnost pro všechny členy, vzkázali premiéři




 






  • Evropská komise představila scénáře budoucí podoby EU.
  • Česko, Polsko, Slovensko a Maďarsko odmítají vytvoření různě propojených skupin členů.
  • Unie si musí najít místo v novém světovém pořádku. Britové už ho našli, řekl maďarský premiér Viktor Orbán.
  • Na summitu V4 ve Varšavě premiéři čtyř zemí kritizovali výrobce za různou kvalitu stejných potravin v různých zemích.