MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103714 Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem....

2017-03-04 18:06

I to názorně dokládá, jak je tento příběh dodnes senzitivně vnímán. Však jde i o příběh jediného polistopadového ministra, který skončil za mřížemi. Ivo Svoboda byl rovněž první a zároveň poslední politickou obětí akce Čisté ruce, s jejímž příslibem Miloš Zeman vyhrál v roce 1998 volby.

Ne v tomto přece ruskýt trotl a nacionální komouš Miloš Zeman nejede, to přece vůbec není na jeho ksichtu vidět, to přece vůbec není vidět na jeho povedené rodince, pornografické dcerunce a psychotické manželce, to ani není vidět na tom jeho odporné alkoholismu. 

Zemanova strana tehdy měla úředně zablokované účty kvůli nejasnostem s placením daní. Aby udrželi sociálnědemokratický aparát v chodu před blížícími se volbami, vymysleli lidé v ČSSD alternativní způsob financování přes sponzorské příspěvky. Ty nejdřív putovaly do dvou firem − TIA nebo Zora Euro, a z nich následně do společnosti Cíl, pod kterou patřilo sídlo strany, Lidový dům. Svoboda, Snopková ani Babiš se k darovaným milionům z Panamy nikdy podrobněji nevyjádřili.

Středočeská klika

Jisté je to, že Svoboda se Snopkovou byli součástí širší skupiny v ČSSD nazývané středočeské křídlo. Patřili do ní i další vlivní sociálnědemokratičtí straníci − Stanislav Gross, Petra Buzková, Richard Dolejš či advokát Miroslav Jansta. "Co k tomu říct. Oni s Barborou Snopkovou byli poněkud neobratní, ale bylo to na ně asi i trochu nahrané," říká mnohoznačně Jansta o Svobodově pádu.

Mimochodem, volby v roce 1998 pro středočeskou ČSSD zajišťovala lobbistka Jana Mrencová, známá dnes hlavně z podivné spolupráce s jihomoravským exhejtmanem Michalem Haškem a s KSČM. Mrencová také krátce působila jako Svobodova mluvčí na ministerstvu financí.

Se zmíněnými Středočechy v následujících letech válčili nejbližší spolupracovníci Miloše Zemana v čele s bývalým šéfporadcem Miroslavem Šloufem. Ani pro něj dodnes není Svobodova kauza snadným tématem. "Nezkoušejte se na to táty ptát. To nejsou věci, o kterých by se s vámi chtěl bavit," rozmlouvá Hospodářským novinám zvolené téma rozhovoru Šloufův syn Ondřej.

Tedy je to kolem Miloše Zemana jeden zločinec vedle druhého. Zloději, podvodníci a nejspíš i vrazi. 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

https://youtu.be/d8vBxipvcvU

Už jen Zemanovi podat ruku k pozdravu, je na hranici popření mravních a kulturních hodnot. Je to stejné jako si podat ruku s Putinem, Hitlerem, Stalinem, Gottwaldem či dnes bohužel i Trumpem. Je to stejný druh zločinců. Přesto se v ČR najdou lidé, kteří budou tvrdit, že to všechno "zlí novináři si na soudruha Miloše Zemana vymysleli", přitom mu všechny ty jeho odporné prasárny koukají z očí a toho jeho odporného laloku a bohužel i stejně tak odporné rodinky.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103719 Re: Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem....

2017-03-04 18:48:41