MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103701 Soudruh Topolánek dospěl? Těžko říci.....

2017-03-04 09:03

Topolánek: Sobotkův program je nesplněný bolševikův sen, ODS by spojením s ANO ztratila smysl existence



  • Pokud se ODS spojí s hnutím ANO, je to pro ni konečná, ztratí smysl existence, míní expremiér a bývalý předseda ODS Mirek Toplánek.
  • Větší pochopení má pro nynější politiku ČSSD, byť její program označuje za nesplněný bolševikův sen.
  • Andrej Babiš je podle něj bezpečnostním rizikem pro Česko. "Vůbec nepochopil principy demokratické diskuse, kompromisu, politické odpovědnosti," říká Topolánek.
Evropan

#103702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnějš

2017-03-04 09:24

#103692: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější st 

 

Na ta Kalouskova opilecká vystoupení jsem někde měl odkazy, ale možná jsem je smazal, protože to nedávalo smysl uchovávat si je, ale mrknu se po tom. Nemohu zásadně souhlasit s tím, že by Kalousek chtěl sjednotit DPH na jedné úrovni. To myslím prosazoval pan Tlustý z ODS. Ale Kalousek zvyšoval obě sazby, jak by se k sobě měly přiblížit? Ten cíl byl jednotná sazba okolo 15%. Ta docela nehorázná základní sazba 21% byla nastavována jako dočasná s tím, že se sníží, až se naše ekonomika dostane trochu ze svých dluhů. Snížení Kalousek sice jednou navrhl, ale nesháněl si pro svůj návrh žádnou politickou podporu, takže pro něj, pokud vím, nehlasovali ani všichni z TOPky a Starostů. Tím se nezastávám populisty Babiše! Ten jeho návrh snížit DPH na pivo, to je taky perla, ale od bývalého estébáka lze asi čekat všechno, co mu potenciálně přinese hlasy ve volbách.

Nepřihlášený uživatel

#103703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočet

2017-03-04 09:54

#103702: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnějš 

 Na odkazy se opravdu velmi rád podívám, nemyslím si totiž, že je pravda, že by Kalousek byl kdy v TV opilý. 

Sazba byla zvýšena z 20 na 21 % a zvýšení mělo být přechodné. Zvýšení o jedno procento nadělá v ekonomice především zmatek, smysl tam asi opravdu není velký s takovými manipulace mám také dost velký problém. Zvýšení bylo krizové, sazba se měla vráti na původní hodnotu a mělo dále probíhat přibližování sazeb, to se nestalo.

Soudruh Tlustý byl v úřadě pouze několik měsíců a bylo to děsivé působení, na úřadu se choval jako idiot, obávám se, že se zabezpečil tím, že přistoupil na dohodu s Nomurou, za kterou ČR zaplatila poměrně dost miliard korun a na prohře měl zásadní podíl soudruh Mládek, který vyhrožoval znárodněním z pozice náměstka ministra, protokoly z arbitráže zveřejnilo ministersto financí v době Kalouska. Další hlavní argument prohry bylo odmítání zveřejnění odměny nuceného správce, který tak činil jeden den a podepsal prodej za korunu. 

Řekl bych, že si přímo vymýšlíš o tom, že by se hlasovalo o snížení sazby DPH jako samostatném zákonu předloženém opozicí a že by pro něj nehlasovala TOP a Starostové. Daleko pravděpdobnější je, že to bylo navrženo jako pozměňovací návrhu rozpočtu a to nejspíše už několikrát a tedy nebyl by ani ten nejmeší důvod pro to nezvedat ruku, obzvláště v situaci, kdy se Babiš chlubí přebytkem 60 mld. Jak jsem navíc uvedel, změna o procento nadělá spíše zmatek, tedy nemá smysl to vlastně měnit. 

Návrhy Babiše jsou šílené, jeho prodej státních korunových dluhopisů se "záporným úrokem" je jeden z vrcholů jeho idiocie, neb ČNB bude muset s největší pravděpodobností vykoupit všechny vytištěné koruny směněné za eura a euro-dluhopisy za cenu, kterou určí ti, kteří je vlastní, tedy je možné, že určí cenu i na úrovni 20 Kč/euro. - je to tolik peněz, že ostatní proti ceně 20,-/euro nepůjdou a ČNB to bude muset vykoupit, viz. přechodné masivní posílení švýcarského franku po skončení intervencí. Intervence byly opravdu naprosto šílený nápad. Pak se ČNB propadne do ztráty cca 500 mld. a co více, s tímto prodejem se "svezou" i ony dluhopisy prodané Babišem, což bude znamenat přímou ztrátu rozpočtu státu v desítkách miliard. Ztráta ČNB se do ní nepočítá, přesto je to ztráta a pokud skutečně naroste na 500 mld. bude opravdu děsivý stav pro budoucnost měny. 

Bez přijetí eura se navíc dále ekonomika nemůže rozvíjet z důvodu velikosti země a velmi krátké historie měny Kč i ne příliš důvěryhodného, pružného bankovního sektoru, který je zaplacen z větší části z poplatků a prakticky tedy funguje čistě jen pro ČR.  Jakékoliv operace s korunou mimo tuto zemi jsou velmi riskatní, právě z důvodu zabezpeční kurzových rizik, tedy české banky nemohou prakticky poskytova půjčky zahraničním subjektům, tedy mají trh 10 mil. lidí - poněkud směšný trh navíc hluboko pod průměrem EU v objemu HDP na hlavu.

Tedy dlouhodobé intervence a budoucí ztráta ČNB zničily měnu na min. deset let dopředu a tedy znemožnily přijetí eura a to co po dlouho dobu funguvalo, plynulé zvyšování platů v eurech z důvodu posilování měny bude na dlouho dobu pryč. Ekonomika začne stagnovat na "růstu" 1 - 1,5 % v lepším případě. Manipulace s měnou, mohou ekonomiku uvrhnout i do pohlesu HDP a dojde k okamžitému zastavení růstu inflace, tedy motoru toku peněz, motoru motivace občanů i investorů a především růstu platů, po kterých je tak voláno a bez kterých se ekonomika logicky nemá kam pohnout.   

Vše za předpokladu, že se skutečně ČNB propadne do ztráty více jak 250 mld. (ztráta ČNB před intervencemi) tedy, že výstup z intervencí bude dramatický. Pokud má ČNB technologii jak se vyhnout spekulacím s korunou, může to dopadnout lépe, ale bohuže se obávám, že ne o mnoho.

Bez eura je ČR opravdu ztracená ekonomika, byť uprostřed Evropy tak na samém jejím okraji. Pokud přijme euro Polsko, sami se odsuneme naprosto mimo hlavní proud EU, nemáme totiž nic, co bychom mohli EU nabídnout a to doslova - ani kulturní a mravnou politiku, kterou do jisté míry reprezentoval po několik let Václav Havel jako jednotlivec a pokud již nemůžeme nabídnout ani stabilní kulturní politické prostředí, nemůžeme nabízet naprosto vůbec nic, jazyková bariéra češtiny a neznalost cizích jazyků (např. v porovnání se severskými zeměmi je to opravdu děsivé, mnozí vysokoškoláci se nedomluví dobře ani jedním dalším jazykem) odrazuje od investování,  což dokládá Irsko, které toho také moc nabízet nemůže, ale má nespornou výhodu anglicky mluvícího prostředí a mnoho občanů s obroskou zkušeností s migrací - emigraci, re-emigrací i imigrací ne-Irů do Irska.

Tedy je sice Irsko odsouzeno k nestabilitě investic, rychlému odlivu a přílivu, ale v dobách dobrých bude Irsko velmi dobře prosperující zemí - stabilita - kulturnost politiky, daňového systému, školství a anglicky mluvícího prostředí vytváří obrovský potenciál. 

ČR promarnila šanci min. posledních 15-20 let, být bilingvní zemí jako Finsko, Norsko, Švédsko, Estonsko, Lotyšsko a Litva, Holansko, Dánsko, Belgie, což by zvýšilo potenciál této země. Volně šířený televizní program není v angličtině ani němčině ani jeden, podobné je to s rozhlasem. Jen inelektuální část společnosti, je schopna komunikovat ve společnosti s cizincem v např. v angličtině, pokud vůbec dojde k náhodnému kontaktu cizince s společností více Čechů, navíc tito lidé jsou uměle vydělování ze společnosti nacionálním komoušem Milošem Zemanem s poukazem, že se jedná o "pražskou kavárnu". 

Tato zem promarnila mnoho, především proto, že je tu vyvolávána averze vůči EU a demokratickému světu, přestože na "západ" poměrně hodně občanů jezdí na dovolenou, je styk mezi zbytkem EU velmi malý, jednou z příčin je jazyková bariér, ostych i stud za současný stav veřejného prostoru.

Tedy jedním z důvodů je samozřejmě nacionální komouš Miloš Zeman na Hradě, který skutečně přímo devastuje politické prostředí a veřejný život země, čímž masivně odrazuje kohokoliv, kdo by i měl chuť v této zemi investovat, neboť okolí Miloše Zemana je daleko za hranicí prostředí kriminálního a přesah tohoto prostředí je samozřejmě jak do vlády, parlamentu, policie i armády, neboť hradní administrativa tyto vazby musí mít z důvodů pravomocí, které má prezident.  Už jeho odporné lhaní a oplzlost ve Sněmovně při posledním projevu odrazuje kohokoliv oslovit poslance, který se nezvedl a neodešel ze sálu, když tam ten idiot tak nestoudně lhal.

Investor odkudkoliv, který si bude prověřovat politické prostředí a podívá se na fotografie Zemana a některých členů vlády, musí být zděšen, neboť při pohledu na fotografie standardních západních vlád člověk vidí lidi pozitivní, kultivované - to může vyčíst z tváří. Tady vidí degeneraci ve všech směrech nejen u nacionálního komouše Miloše Zemana. Podobně je na tom dnes USA a Trumpova "administrativa".  

Když si začne investor prověřovat, co se za poslední čtyři roky v ČR událo, je naprosto pochopitelné, že je od investice jasně odrazen v lepším případě, jí realizuje jako ultra rizikovou či spekulativní (25 let po revoluci a 13 let od vstupu do EU!!!!!), s výhledem, že jí může kdykoliv ztratit či se jí rychle zbavit prodejem zločincům - komunistům z Číny či Ruska, to je přímý důsledek zvolení ruského trotla Miloše Zemana, kdy jen toto může činit v procentech HDP 2-4 % o které ČR každý rok, kdy je na Hradě Zeman, přišla a které na úkor ČR získalo Slovensko, Estonsko, Polsko a možná i Livtva a Lotyško, o část růstu jistě ČR přišla i druhým obdobím ruského trotla Václava Klause, kdy už tehdy došlo k prudkému poklesu kontaktů se světem obecně.

Idioti a zločinci kolem nejvyšší ústavní pozice, jsou prostě strašidelně drazí a to si voliči především Miloše Zemana a ANO StB musí uvědomit. 

  

 

 


Nepřihlášený uživatel

#103704 PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 12:24

PODEPISUJTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

DOST BYLO ESTÉBÁKA BABIŠE, ESTÉBÁK BABIŠ MUSÍ PRYČ !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#103705 Zdá se, že idiocie Trumpety je stejně nekonečná jako idicie nacionálního komouš Miloše Zemana

2017-03-04 12:25

Oddělení matek od dětí. Tak chce USA trestat nelegální migraci

Administrativa prezidenta Donalda Trumpa přichází s dalším návrhem na zpřísnění postupu vůči ilegálním migrantům. Ministerstvo vnitřní bezpečnosti zvažuje, že v případě nelegálního překročení hranice rozdělí matky a děti, napsal server Die Welt. Návrh má mít odstrašující účinek, má odradit od toho, aby s dětmi nelegálně migrovaly do Spojených států.


Nepřihlášený uživatel

#103706 Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 12:28

#103704: - PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE 

 Rozhodně existuje cesta, nevolit ANO StB. Daleko nebezpečnější je bohužel stále Zeman a to z toho důvodu, že Babiš je jen prodlouženým údem právě tohoto nacionálního komouše. 


Nepřihlášený uživatel

#103707 Celý ruský trotl a nacionální komouš Miloš Zeman......

2017-03-04 13:56

Trump tvrdě udeřil na Obamu: Před volbami odposlouchával mé telefony, je to nová Watergate

Americký prezident Donald Trump obvinil svého předchůdce v úřadu Baracka Obamu, že ho během loňské kampaně špehoval a přirovnal to k aféře Watergate. Vedle Obamy se předtím opřel i do významných demokratů a obvinil je z napojení na Rusko. Otázkám ohledně vztahů s Moskvou přitom čelí lidé z prezidentova týmu.

....nejdřív si Trump do týmu pozval ruské trotly, pak teprve přišlo odposlouchávání bezpečnostními službami USA a nikoliv prezidentem USA Obamou, který ovšem měl odpovědnost za stát a za budoucí stav věcí. 

Problém není v Obamovi a zpravodajských službách USA, ti dělají a dělali svoji práci v souladu se zákony a Ústavou, ale stýkání se ruských trotlů z týmu Trumpa (možná dokonce přímo Trumpa) s ruskou zpravodajskou pakáží a to dokonce při vědomí toho, že se jedná o zpravodajskou ruskou pakáž, je to skutečně Watergate - takto se Amerika velkou nedělá, takto se Amerika oslabuje.

Dokonce byla a je primárně odpouslouchávána zpravodajská ruská pakáž, nikoliv ruští trotlové v týmu Kačera Trumpa. Jsou odposloucháváni i proto, že šíří lži, nenávist, spiklenecké teorie a zpochybňování demokracie, naprosto stejně jako Donald Trump v USA, podobně jako zde Miloš Zeman. Byl bych velmi rád, kdyby zločinecká pakáž na Hradě, kterou tam přitáhl Zeman byla pod velmi pečlivou kontrolou zpravodajských služeb a to i těch ze spojeneckých zemí NATO, neboť to vypadá, že právě na Hradě v Praze si Rusko zkouší svojí strategii, kterou následně použije na západě.   

Zpravodajská ruská pakáž také byla z USA hromadně vypovězena a Vláďa Iljič Adolf Putin se ani neodvážil udělat reciproční vypovězení proto, že nechtěl, aby se celá věc probírala např. na půdě OSN v Radě bezpečnosti, neboť důkazy pro hanebné jednání ruských zpravodajců na území USA byly evidentně velmi přesvědčivé. 

Ano je to skutečně Watergate, potvrzuje se, že prezident USA je ruský trotl, který lže a zneužívá svého postavení. Trump skutečně bude muset z Bílého domu odejít a je možné, že to bude odchod přímo do kriminálu, neboť je pravděpodobné, že prováděl nezákonná jednání i před vstupem do Bílého domu a je možné, vzhledem k sedmdesáti soudním sporům, že se dopouštěl i "standardní" kriminální činnosti.   

Podobnost Trumpa se Zemanem i sestavení týmů je opravdu až zarážející. Vzhledem k tomu, že zde si jsou již občané v podstatě jisti, že Miloš Zeman je ruským trotlem (je dokonce část jeho voličů, kteří jej právě proto volili), vypadá to, že i Donald Trump je ruským trotlem.

Tady ovšem obranné mechanismy demokracie nezafungovaly, v Americe snad zafungují daleko lépe. Zde např. nejvyšší správní soud jasně definoval, že je Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona, ale z voleb jej nevyloučil.  

Zeman je obklopen lidmi bez bezpečnostních prověrek a Ministerstvo zahraničí nemá ani odvahu sebrat diplomatický pas Nejedlému, který je bez nejmenších pochybností osobou silně nedůvěryhodnou. Mynář nedostal prověrku a vláda nemá odvahu převzít odpovědnost a všechny kdo nemají prověrku z Hradu vykopat a kompletně tedy převzít administrativu Hradu. To měla vláda udělat již před více jak dvěma roky. 


Nepřihlášený uživatel

#103708 Nic nebrání Kubě lék prodat a nám dát peníze, nebo je na tom něco složitého?

2017-03-04 14:27

Kuba nebude splácet svůj dluh lékem na cukrovku, rozhodl Ludvík

Česko nemá zájem o lék pro pacienty s cukrovkou, kterým chtěla Kuba splácet dluh, jenž vůči ČR má. Medikament nemá registraci v Evropské unii a podle ministra zdravotnictví Miloslava Ludvíka chybí srovnání s existujícími preparáty.


Nepřihlášený uživatel

#103709 Taky bych s chutí dal vyšetřovat.....

2017-03-04 15:11

Trump obvinil Obamu z odposlechu a chce vyšetřit vazby šéfa demokratů na Rusko

....ruského trotla a nacionálního komouše Miloše Zemana, jeho vazby na ruské a čínské zpravodajce jsou snad dokonce už naprosto veřejné. Zeman dokonce čínského zpravodajce jmenoval svým poradcem a ani se nezačervenal natož, aby se obávál vyšetřování. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103710 Skoro to vypadalo, že chce zase udělat Česko opět velké :-).....

2017-03-04 15:22

Sobotka: Chci silný mandát ČSSD, abych mohl zůstat premiérem

Premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka jede na volební sjezd ČSSD 10. března do Brna s žádostí o co nejširší podporu delegátů. V rozhovoru pro Právo tvrdí, že strana je jednotná, jen v ní na sebe narážejí lidé s různými ambicemi.


Nepřihlášený uživatel

#103711 Tedy zfetovanej magor jak ruští sportovci....

2017-03-04 17:30

Berlínský terorista bral pravidelně kokain a hašiš

Tunisan Anis Amri, který loni v prosinci spáchal teroristický útok na vánoční trhy v Berlíně, pravidelně užíval drogy. Agentuře DPA to na základě výsledků pitvy potvrdil italský vyšetřovatel Alberto Nobili. Podle něj není vyloučené, že byl Amri pod vlivem omamných látek i v době spáchaní atentátu.

.....kdo ví jak to teby bylo s těmi idioty z Ruska na Krymu a jak asi rusáci fetují na Dombasu. 


Nepřihlášený uživatel

#103712 Takový "humanoid" po rusákovsku :-)

2017-03-04 18:01

Zamrká, zavtipkuje, ukáže cestu. Modrooký robot Metroša baví cestující v ruském metru

....robot šmírák.....

 


Nepřihlášený uživatel

#103713 Jo on ho nechal zavřít nacionální komouš Miloš Zeman, hmmmmm....

2017-03-04 18:03

Ivo Svoboda. Zemanův pokladník, který znal tajemství Lidového domu a skončil v nemilosti


    • Svými blízkými je zemřelý exministr financí Ivo Svoboda vnímán jako oběť vysoké politiky.

    • Byl odsouzen kvůli tunelování mělnické Liberty, ale je spjat i s podezřelým financováním ČSSD.

    • Ocitl se v nemilosti Miloše Zemana, stejně jako jeho dávný rival Miroslav Šlouf.



Nepřihlášený uživatel

#103714 Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem....

2017-03-04 18:06

I to názorně dokládá, jak je tento příběh dodnes senzitivně vnímán. Však jde i o příběh jediného polistopadového ministra, který skončil za mřížemi. Ivo Svoboda byl rovněž první a zároveň poslední politickou obětí akce Čisté ruce, s jejímž příslibem Miloš Zeman vyhrál v roce 1998 volby.

Ne v tomto přece ruskýt trotl a nacionální komouš Miloš Zeman nejede, to přece vůbec není na jeho ksichtu vidět, to přece vůbec není vidět na jeho povedené rodince, pornografické dcerunce a psychotické manželce, to ani není vidět na tom jeho odporné alkoholismu. 

Zemanova strana tehdy měla úředně zablokované účty kvůli nejasnostem s placením daní. Aby udrželi sociálnědemokratický aparát v chodu před blížícími se volbami, vymysleli lidé v ČSSD alternativní způsob financování přes sponzorské příspěvky. Ty nejdřív putovaly do dvou firem − TIA nebo Zora Euro, a z nich následně do společnosti Cíl, pod kterou patřilo sídlo strany, Lidový dům. Svoboda, Snopková ani Babiš se k darovaným milionům z Panamy nikdy podrobněji nevyjádřili.

Středočeská klika

Jisté je to, že Svoboda se Snopkovou byli součástí širší skupiny v ČSSD nazývané středočeské křídlo. Patřili do ní i další vlivní sociálnědemokratičtí straníci − Stanislav Gross, Petra Buzková, Richard Dolejš či advokát Miroslav Jansta. "Co k tomu říct. Oni s Barborou Snopkovou byli poněkud neobratní, ale bylo to na ně asi i trochu nahrané," říká mnohoznačně Jansta o Svobodově pádu.

Mimochodem, volby v roce 1998 pro středočeskou ČSSD zajišťovala lobbistka Jana Mrencová, známá dnes hlavně z podivné spolupráce s jihomoravským exhejtmanem Michalem Haškem a s KSČM. Mrencová také krátce působila jako Svobodova mluvčí na ministerstvu financí.

Se zmíněnými Středočechy v následujících letech válčili nejbližší spolupracovníci Miloše Zemana v čele s bývalým šéfporadcem Miroslavem Šloufem. Ani pro něj dodnes není Svobodova kauza snadným tématem. "Nezkoušejte se na to táty ptát. To nejsou věci, o kterých by se s vámi chtěl bavit," rozmlouvá Hospodářským novinám zvolené téma rozhovoru Šloufův syn Ondřej.

Tedy je to kolem Miloše Zemana jeden zločinec vedle druhého. Zloději, podvodníci a nejspíš i vrazi. 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

https://youtu.be/d8vBxipvcvU

Už jen Zemanovi podat ruku k pozdravu, je na hranici popření mravních a kulturních hodnot. Je to stejné jako si podat ruku s Putinem, Hitlerem, Stalinem, Gottwaldem či dnes bohužel i Trumpem. Je to stejný druh zločinců. Přesto se v ČR najdou lidé, kteří budou tvrdit, že to všechno "zlí novináři si na soudruha Miloše Zemana vymysleli", přitom mu všechny ty jeho odporné prasárny koukají z očí a toho jeho odporného laloku a bohužel i stejně tak odporné rodinky.  

 


Nepřihlášený uživatel

#103715 Mohou za to voliči nacionálního komouše Miloše Zemana.....

2017-03-04 18:42

Můžeme si za to všichni: ale dokud se přeříznutým aktivistkám směje dokonce i Poslanecká sněmovna, potvrzuje to, že skutečné zlepšení země je v nedohlednu.

....nevolil jsme ho a dokonce velmi pečlivě kritizuji jeho odporné lhaní, oplzlosti, podněcování nenávisti, šíření spikleneckých teorií tedy ne přiliš zjednoduše ruské trotlování ruského trotla. 


Nepřihlášený uživatel

#103716 Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 18:43

#103704: - PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE 

 

Pražské kavárně nasrat!

Pořád sepisují nějaké petice a ty zanikají jako jepice. :-)


Nepřihlášený uživatel

#103717 Re: Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 18:46

#103716: - Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE 

 Aha, tebe zřejmě,pro změnu, " napíchl" ten Hradní Opičáček.


Nepřihlášený uživatel

#103718 Re: Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 18:47

#103716: - Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE 

 Jenom blábolení nacionálního komouše Miloše Zemana o imaginární "pražské kavárně" stojí každý rok možná až 1 % z růstu HDP, neboť tím vytváří dojem, že mezi Čechy jsou "oni" a "my", což logicky děsivě podráží produktivitu společnosti a veřejného prostoru, neb "oni" nedůvěřují "nám" a "my nedůvěřujeme "jim". 

Řekl bych, že prospěšnější by bylo se shodnout, že Miloše Zeman je nekulturní, nevzdělané a nevzdělatelné oplzlé ožralé hovado o kterého bychom si nikdo z nás ani neopřeli kolo, kdybychom jej potkali se potácet na ulici. Po vzájemné shode, že je to idiot vytvořit efektivní tlak, aby vláda převzala odpovědnost za jednání tohoto idiota, neboť jí tak či tak z Ústavy stejně má. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103719 Re: Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem....

2017-03-04 18:48


Nepřihlášený uživatel

#103720 Re: Re: Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem....

2017-03-04 18:52

#103719: - Re: Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB bude líp se stejným výsledkem.... 

 Tak to v diskusi logicky není jisté, ale vhledem k tomu, jak tu ruští trotlové mnohdy i oplzle reagují, je zjevně čtenost této diskuse poměrně velká, možná dokonce větší než Putinových listů, přeci jen je tu více jak 100 000 podpisů. 

Rudi

#103721 Re: Vězení pro havlisty!

2017-03-04 18:56

#103688: Evropan (ten původní) - Vězení pro havlisty! 

 Einmall Nein, einmall Ja, du musst mit uns tanzen Trudi, tra-la-la-la.....


Nepřihlášený uživatel

#103722 Re: Vězení pro havlisty!

2017-03-04 19:02

#103688: Evropan (ten původní) - Vězení pro havlisty! 

 S tebou je problém, že si vlastence představuješ jako nacionálního komouše Miloše Zemana s jeho pornografickou dcerunkou a psychotickou manželkou, dokonce žiješ v představě, je je tento ožralý alkoholový dement dokonce vzorem vlastenectví, což je obzvlášt absurdní, neb alkoholiky, féťáky obecně mají za vlastence především v rusákově, dokonce si tam takové "vlastenecké" ikony drogama generují. 

Evropan (ten původní)

#103688 Vězení pro havlisty!

2017-03-04 00:43

 Potrestejme už konečně ty vlastizrádce tak jak zasluhují!


Nepřihlášený uživatel

#103723 Re: Re: Re: PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-03-04 19:42

Radek

#103724 Šmejde!!!

2017-03-04 20:56

 

#103704: - PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE 

 Napiš jak se jmenuješ a my vlastenci uděláme petici za rozbití tvé huby!

Jsi havlistický hulibrk, který nešahá Babišovi ani po kotníky! Vsadím se, že jsi jeden z těch zlodějských hodpodských, kteří doposud díky pravicovým hajzlům z let 2006 - 2013 okrádali stát o miliony korun!

TAHLE ZEMĚ JE NAŠE!!!

#103725 Re: Šmejde!!!

2017-03-04 21:29

#103724: Radek - Šmejde!!! 

 Skvěle napsáno!