MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103791 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 20:55

#103789: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemůžeš jen tak blábolit, nic konkrétního co ti vadí jsi nenapsal a už vůbec jsi nepředstavil žádnou alternativu (alternativí kulturu), která by nějak korelovala s nacionálním komoušem Milošem Zemana, jeho názory, projevem atd. a přitom se jednalo o kulturu, nejmenoval si jedinou osobu, která by byla představitelem takové kultury.  

Pokud se dá něčemu fandit tak je to životní přiběh pana Bangy a co je potřeba odsuzovat, životní příběh Hnídka, který nemá ani odvahu se přihlásit k vlastnímu jménu. 

Tedy platí toto, s tím se musíš popasovat. Bláboly to ale nepůjde. 

Co ti na tom vadí? 

Co je kulturou tvojí a Miloše Zemana? To co jste provozovali 17.11.2015 a 2016? Neváhej, dej odkaz na libovolnou kulturní, společenskou akci, která by reprezentovala názory Miloše Zemana či s ním nějak korelovala, podporovala jej atd. Jo ty o žádné nevíš? Hmmmm

Ideálně tedy najdi nějaké nějaké rapery. Aha, ty o žádných nevíš, kteří by se Zemanem sdíleli nacionální komoušství. Hmmmm

Tedy Ortel? Považuješ partičku Ortel za umělce :-)? Umění je snad lhaní, vyvolávání nenávisti, ubohý rasismus? 

Tedy je to bohužel tak, jak sděluji dlouhodobě, Miloš Zeman je nekulturní, nemravný, nevzdělaný a nevzdělatelý hovado s kterým nikdo slušný, kulturní, mravný a znalý svého oboru nechce mít nic společného. Už jen podání ruky Zemanovi totiž pro lidi kulturní a mravné by představovalo popření hodnot kultury a morálky, to je smutná realita současného osazenstva Hradu, proto Hrad prakticky nemá žádné mezinárodní kontakty a na Hrad prakticky nikdo na mezinárodní návštěvy za celé čtyři roky nepřijel.  Návštěva číských zpravodajců byl zločin nikoliv standardní mezinárdní návštěva, Číňané si v Praze zkoušeli, co si mohou v EU ještě dovolit a co jim projde, když v ústavní pozic dané země bude ruský trotl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 21:03:50

#103791: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 K jeho úchyláckejm prasáckejm textům Bangu nejspíš inspirovalo na jeho psychiku napojené samotné Havlovo prasácké a úchylácké egregore, protože Havel byl za života prasák a úchylák.