MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103776 Re: Re: Mezinárodní návštěvy na Hradě u nacionálního komouše Miloše Zemana

2017-03-05 18:58

#103774: - Re: Mezinárodní návštěvy na Hradě u nacionálního komouše Miloše Zemana 

 Považuješ za chybu, že ministr zahraničí má rozsáhlé kontakty v zahraničí? Nebo by jsi snad chtěl, aby měl jen kontakty, které mu schválí Vláďa Iljič Adolf Putin? 

Zrovna dnes na takové "schvalování" rusáky tvrdě naráží Donal Trumpeta Trump, neb styky jeho lidí s ruskými zpravodajci jsou dnes již problémem, který zná celý svět a je velmi pravděpodobné, že tím jeho tým a nejspíše i on sám spáchali trestné činy. 


Nepřihlášený uživatel

#103777 Dejdar vytváří zmatek na přání ruského trotla a nacionálního komouše Miloše Zemana?

2017-03-05 19:06

Reprízu Zdivočelé země stáhli kvůli komunistům, řekl Dejdar. ‚Nesmysl,‘ brání se ČT

 


Nepřihlášený uživatel

#103778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se

2017-03-05 19:14

#103772: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejp 

 

Česká televize (2009) : odkazy viz původní příspěvek

Tady rozhodně ne. 

Rozhlas (2013) : odkazy viz původní příspěvek

Tady možná, není to zdaleka jisté, ale je to možné. 

TV Nova (2013) : odkazy viz původní příspěvek

Tady je to jasné, Kalousek to přiznal, bylo to dávno po "pracovní době" kdy mnozí z nás opravdu sedíme s přáteli v restauraci a dáváme si druhé pivo, telefon zvedat nemusel, byla to skutečně hloupost. 

(to se mi zdá jako parodie, ale na druhou stranu ...)

Pak ještě v Lidovkách z roku 2015 upozorňuje Jurečka na opilost pana Kalouska, ale více než 3 odkazy sem dát nemohu ...

To, že upozorňuje Jurečka na něčí opilost, jestě vůbec neznamená, že tomu tak je. K inteligenci Jurečky má velké výhrady. 

 

Co se týká DPH - ptal jsem se, co říkáte tomu, že se za dvojího ministrování pana Kalouska zvedla nižší sazba z 5% na 15%.

Smyslem bylo sjednocení sazeb, navíc nedošlo k růstu z 5 na 15 % skokově.

Problémem, jak jsem již psal, není míra zdanění, ale změny v daňovém systému i v sazbách. To způsobuje nestabilitu a neproduktivitu ekonomického prostředí. Občané se srovnají v libovolných daňových sazbách a je skutečně dokonce jedno jsou-li přímo progresivní, nebo "skrytě" přes sociální a zdravotní pojištění a nulovou sazbu pro nízko příjmové skupiny. Pokud je celková míra zdanění srovnatelná s okolními zeměmi, vůbec nezáleží, jak je zdanění rozloženo, důležité je s ním nehýbat. 

"Vývoj sazeb DPH v Česku

Od ledna 2012 vzrostla snížená sazba DPH z 10 na 14 procent, seznam položek se nezměnil. Základní sazba zůstala na 20 procentech.

Od ledna 2013 se zvýšila spodní sazba ze 14 na 15 procent a základní z 20 na 21 procent.

Od ledna 2014 se sazby DPH nezměnily.

Od ledna 2015 přibyla nová snížená sazba ve výši 10 procent na léky, knihy a kojeneckou výživu.

Podle schváleného zákona se měly od ledna 2016 obě sazby sjednotit na 17,5 procenta, tuto změnu ale nová vláda zrušila. Sazby se od roku 2016 nemění."

Vývoj sazeb DPH v České republice Období Základní sazba DPH Snížená sazba DPH1. 1. 1993 – 31. 12. 1994 23 % 5 % 1. 1. 1995 – 30. 4. 2004 22 % 5 % 1. 5. 2004 – 31. 12. 2007 19 % 5 % 1. 1. 2008 – 31. 12. 2009 19 % 9 % 1. 1. 2010 – 31. 12. 2011 20 %10 % 1. 1. 2012 – 31. 12. 2012 20 % 14 % od 1. 1. 2013 21 % 15 %

Co se týká zásahů ČNB na snížení kursu koruny vůči euru, tak mám stejný názor. Ale kdy ty intervence začaly?

Intervence začaly v listopadu 2013 a nebyly devalvací zdaleka jen k euru - tedy po volbách do Sněmovny 2013. Tedy příprava probíhala nejspíš od doby, co vlezl nacionální komouš Zeman na Hrad. Smyslem je pravděpdobně "mít argumenty pro nepřijetí eura", přes všechny proklamace komoušů Zemana a Rusnoka. 

Podobná operace proběhla v roce 2008, kdy vláda Topolánka přispěla k inflaci 3 % body a ČNB vlastním cílením také třemi body, inflace byla 6 % kdy 6 let předtím byla inflace kolem 2 % a v roce 2007 2,8 %, tedy ČR až do roku 2008 splňovala volatilitou, inflací i deficitem parametry pro vstup do eurozóny, socani dokonce vytvořili konvergenční plán a dokonce jej plnili. 

Obávám se, že komunisté a ruští trotlové Klaus a Zeman se cíleně snažili a snaží o nepřijetí eura, řekl bych, že to velmi souvisí s jejich ruským trotlováním, neb by se zde rusákům hůře praly špinavé prachy a hůře by se zde dělali prasárny Číňanům a další zločinecké pakáži. 


Nepřihlášený uživatel

#103779 Re: Re: Mezinárodní návštěvy na Hradě u nacionálního komouše Miloše Zemana

2017-03-05 19:17

#103774: - Re: Mezinárodní návštěvy na Hradě u nacionálního komouše Miloše Zemana 

 

Jestli žiješ v představě, že Miloš Zeman svým jednáním i jen chrání zájmy ČR, tak doporučuji....

 

#103769: -  

 .....kapitolu 2.3. z výroční zprávy BIS za rok 2015, je nejspíš kompletně o nacionálním komoušovi Miloši Zemanovi a jeho partičce na Hradě. 

2.3. Kontrarozvědná činnost

 

V roce 2015 v ČR nejvýrazněji působily zpravodajské služby Čínské lidové republiky a Ruské federace.

 

Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice.

 

Ruskými prioritami pro rok 2015 byly operace vedené v rámci informační války v kontextu ukrajinské a syrské krize a dále politická, vědecko-technická a ekonomická rozvědka (zejména úsilí dostat se prostřednictvím nastrčených českých osob k českým a evropským dotacím).

 

V roce 2015 BIS z hlediska své působnosti nezaznamenala žádné významné aktivity zpravodajských služeb dalších zemí bývalého Sovětského svazu či svých partnerských zpravodajských služeb.

 

V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky.

 

Navzdory trvající krizi na Ukrajině a napjatým vztahům mezi Ruskem na straně jedné a NATO a EU na straně druhé Rusko pokračovalo ve vlivových aktivitách zaměřených na udržení a posílení ruských pozic a perspektiv v české energetice. V roce 2015 také pokračovaly ruské aktivity na poli ekonomické a vědecko-technické rozvědky v ČR.

 

V kontextu ukrajinské a následně syrské krize kladlo Rusko obecně důraz na vlivové a informační operace v kontextu nelineární (hybridní, nejednoznačné, asymetrické či nekonvenční) války1.

 

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:

  • oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
  • posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
  • ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
  • vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
  • narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
  • poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).

 

Uvedené cíle nepředstavovaly hrozbu pro ČR, EU a NATO pouze v kontextu ukrajinské či syrské krize. Infrastruktura vybudovaná pro stávající účely nezmizí s koncem uvedených krizí, ale může být kdykoliv použita k destabilizaci či manipulaci české společnosti či politické scény, pokud to bude v zájmu Ruska.

 

V roce 2015 byla dominantní čínskou zpravodajskou silou v ČR vojenská rozvědka, jejíž činnost doplňovaly aktivity specifické čínské zpravodajské organizace, kterou je Odbor pro mezinárodní styky Komunistické strany Číny (KS Číny). Jedná se o agenturu, která spadá pod Ústřední výbor KS Číny a do jejíž gesce patří kromě zahraničních vztahů také zpravodajská činnost. Čínská diplomacie, byznys a zpravodajské služby v roce 2015 navázaly na úspěchy předchozího roku a pokračovaly v rozšiřování a prohlubování vlivové infiltrace české politiky a složek české státní moci.

 

Vzhledem k narůstajícímu konfliktu na Blízkém východě, jehož jedním z hlavních aktérů je Írán, zaměřila BIS svoji pozornost také na působení íránských zpravodajských služeb. Přes původní snahy a očekávání mezinárodního společenství Írán setrval ve svém vyhraněném postoji vůči Západu. Započatý proces uvolnění mezinárodních sankcí vůči této zemi a snaha USA o zlepšení mezinárodních vztahů nepřiměly Írán ke změně jeho bezpečnostně-zahraniční strategie. Podobně jako v předchozích letech íránské zpravodajské složky i v roce 2015 pokračovaly ve svých aktivitách např. v politické či ekonomické oblasti.


Nepřihlášený uživatel

#103780 "rozumíte" Zaorálek je opravdu děsivý blábolista.....

2017-03-05 19:26

Zaorálek: České velvyslanectví v Sýrii bude silná karta při jednání s USA

Jestli to navíc takto s Trumpetou půjde dál, tak se žádná návštěva v dubnu už v USA neuskuteční. Trumpeta má dnes starostí až nad hlavu s ruskými trotly v jeho týmu natož, aby si dalšího do Bílého domu zval. 


Nepřihlášený uživatel

#103781 Pokud je to pravda, je to jen mírnější podoba zvěrstev při etnických čistkách všude po světě....

2017-03-05 19:35

Bili nás a fotili si selfie, líčí migranti zacházení maďarských policistů

....typicky v bývalé Jugoslávii. Rozšíření pověsti o zvěrstvech mělo tehdy odradit lidi k návratu a dnes tedy podobně má odrazovat lidi bez domova k cestě přes Maďarsko. Je to odporné a mělo by to být projednáváno na půdě OSN i EU a represivní složky Maďarska přinuceny k dodržování jejich zákonů a Ústavy.

Stát (občané) nemohou tolerovat zvrhlosti jejich vlastních represivních složek neboť je naprosto jisté, že se taková zvrhlost dříve či později obrátí proti občanům vlastních států v horším případě dokonce může přerůst v napadání okolních zemí, viz. zkušenosti se všemi totalitami co tu kdy byly. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103782 Tak v tom Trumpetu podpoří všichni demokraté a drtivá většina republikánů.....

2017-03-05 20:09

Bílý dům chce, aby Kongres vyšetřil Obamu kvůli odposlechům

Úřad amerického prezidenta Donalda Trumpa v neděli požádal Kongres, aby vyšetřil údajné zneužití moci jeho předchůdcem Barackem Obamou. Trump v sobotu prohlásil, že ho Obama nechal odposlouchávat během loňské předvolební kampaně. Obamův mluvčí toto obvinění odmítl a Trump je nijak nedoložil.

....republikání buď z naprosté hlouposti, neznalosti co je Trumpeta zač a nebo prostě jen proto, aby se ho už konečně zbavili. 

Trumpeta je blázen, jeden jeho ministr odstoupí, protože se schází s rusáckými zpravodajci, další ministr nemůže řídit vyšetřování, protože se také schází s rusáckým zpravodajcem a ještě navíc do věci namočí manžela dcery Trumpety, tedy to, že tito dva dosud sami neodstoupili je jen otázka času, kdy tak či tak budou muset udělat. 

Tedy je to naprosto stejné, jako s tady se Zemanem a jeho první dcerunkou. 


Nepřihlášený uživatel

#103783 Celý ruský trotl a nacionální komouš Miloš Zeman......

2017-03-05 20:11

Trump tvrdě udeřil na Obamu: Před volbami odposlouchával mé telefony, je to nová Watergate

Americký prezident Donald Trump obvinil svého předchůdce v úřadu Baracka Obamu, že ho během loňské kampaně špehoval a přirovnal to k aféře Watergate. Vedle Obamy se předtím opřel i do významných demokratů a obvinil je z napojení na Rusko. Otázkám ohledně vztahů s Moskvou přitom čelí lidé z prezidentova týmu.

....nejdřív si Trump do týmu pozval ruské trotly, pak teprve přišlo odposlouchávání bezpečnostními službami USA a nikoliv prezidentem USA Obamou, který ovšem měl odpovědnost za stát a za budoucí stav věcí. 

Problém není v Obamovi a zpravodajských službách USA, ti dělají a dělali svoji práci v souladu se zákony a Ústavou, ale stýkání se ruských trotlů z týmu Trumpa (možná dokonce přímo Trumpa) s ruskou zpravodajskou pakáží a to dokonce při vědomí toho, že se jedná o zpravodajskou ruskou pakáž, je to skutečně Watergate - takto se Amerika velkou nedělá, takto se Amerika oslabuje.

Dokonce byla a je primárně odpouslouchávána zpravodajská ruská pakáž, nikoliv ruští trotlové v týmu Kačera Trumpa. Jsou odposloucháváni i proto, že šíří lži, nenávist, spiklenecké teorie a zpochybňování demokracie, naprosto stejně jako Donald Trump v USA, podobně jako zde Miloš Zeman. Byl bych velmi rád, kdyby zločinecká pakáž na Hradě, kterou tam přitáhl Zeman byla pod velmi pečlivou kontrolou zpravodajských služeb a to i těch ze spojeneckých zemí NATO, neboť to vypadá, že právě na Hradě v Praze si Rusko zkouší svojí strategii, kterou následně použije na západě.   

Zpravodajská ruská pakáž také byla z USA hromadně vypovězena a Vláďa Iljič Adolf Putin se ani neodvážil udělat reciproční vypovězení proto, že nechtěl, aby se celá věc probírala např. na půdě OSN v Radě bezpečnosti, neboť důkazy pro hanebné jednání ruských zpravodajců na území USA byly evidentně velmi přesvědčivé. 

Ano je to skutečně Watergate, potvrzuje se, že prezident USA je ruský trotl, který lže a zneužívá svého postavení. Trump skutečně bude muset z Bílého domu odejít a je možné, že to bude odchod přímo do kriminálu, neboť je pravděpodobné, že prováděl nezákonná jednání i před vstupem do Bílého domu a je možné, vzhledem k sedmdesáti soudním sporům, že se dopouštěl i "standardní" kriminální činnosti.   

Podobnost Trumpa se Zemanem i sestavení týmů je opravdu až zarážející. Vzhledem k tomu, že zde si jsou již občané v podstatě jisti, že Miloš Zeman je ruským trotlem (je dokonce část jeho voličů, kteří jej právě proto volili), vypadá to, že i Donald Trump je ruským trotlem.

Tady ovšem obranné mechanismy demokracie nezafungovaly, v Americe snad zafungují daleko lépe. Zde např. nejvyšší správní soud jasně definoval, že je Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona, ale z voleb jej nevyloučil.  

Zeman je obklopen lidmi bez bezpečnostních prověrek a Ministerstvo zahraničí nemá ani odvahu sebrat diplomatický pas Nejedlému, který je bez nejmenších pochybností osobou silně nedůvěryhodnou. Mynář nedostal prověrku a vláda nemá odvahu převzít odpovědnost a všechny kdo nemají prověrku z Hradu vykopat a kompletně tedy převzít administrativu Hradu. To měla vláda udělat již před více jak dvěma roky. 


Nepřihlášený uživatel

#103784 I toto je stejné jak s ruským trotlem Milošem Zemanem, cosi podporují, ale nejsou schopni říci co...

2017-03-05 20:12

Co ale podporovatelé Trumpa podporují? Není to vůbec zřejmé, nejsou schopni se vyjádřit, nejsou schopni to definovat. Kritici ovšem velmi přesně říkají, co na Trumpovi kritizují. 

Podobné je to s podporovateli nacionálního komouše Miloše Zemana, také nejsou schopni říci co podporují, jaké jeho kroky, jednání, projev, personálie, atd. podporují. Problém zde je v tom, Miloš Zeman mnohé co dělá, dělá za hranicí zákona, Ústavy a proto jeho příznivci vlastně nemohou vyjádřit nic, co by skutečně podporovali. Jeho voliči dokonce ani neví, proč jej volili.

Pokud je to stejné s příznivci Donalda Trumpa, je to velmi vážná věc.  


Nepřihlášený uživatel

#103785 I tento Trumpetův zásah by byl vlastně legrační a pokud by ho mohl udělat Vláďa Iljič Adolf Putin...

2017-03-05 20:15

....udělal by jej s obrovskou chutí. 

USA pozastaví zrychlená víza. Využívali je hlavně lékaři, vědci a IT experti

....Amerika bude po jeho zásazích přímo gigantická :-/. Vypadá to, že do Bílého domu skutečně Donald Trump zatáhl agendu Kremlu, neb pokud Kreml skutečně něco chce tak to, aby se do Ameriky nestěhovala intelektuální a vědecká elita Světa. 

Jen z Rusk v roce 2016 emigrovalo do USA 300 000 vysokoškoláků a to jen legálním způsobem. 


Nepřihlášený uživatel

#103786 Podobnost s těmi, co se sešli 17.11.2016 na Letné je čistě jen náhodná :-)

2017-03-05 20:20

Foto 1 Foto 2

Provokatér v tmavých brýlích vypadá jak když ho vytáhnou z rusácké ambasády a stejně tak i ten druhý v mikině s kapucí, rusáka přece každý Čech díky okupaci pozná na sto honů. 

Trumpeta se pustil do opravdu velmi ošlivých manipulací, tedy skutečně wategate či dnes trumpetagate. Rusáci si z Amerikou ošklivě pohrávají a Trumpeta jim na to skáče. 

I z fotografií je zřejmé, jak jsou zdánlivě "spontánní demonstrace" pečlivě řízeny a konflikty nejspíše provokovány. Ruské typy v tmavých brýlích dohlížející na "zdárný průběh" komunistická ruská vlajka se srpem a kladivem, což je stejné jako mávat vlajkou s hákovým křížem, což v USA skutečně trestné není, jen dokládá, jak si rusáci s Amerikou pohrávají a dokládá to samozřejmě i ovlivnění Trumpety ruskými zpravodajci. 

Nemohou prohrát, když se Trumpeta položí, vydělají na nestabilitě, když to Trumpeta přežije, je to člověk, kterého mohou vydírat, neboť se zdaleka nejspíše neprovalilo vše, co Trumpeta s rusáky společně dělali a dělají, nehleda na to, že Trumpeta ani o některých svých "šméčkách" ani nemusí tušit, že jej do nich namočili právě rusáci. 

Odpovědní republikáni i demokraté dnes řeší, jak z toho ven. Trump je v pozici prezidenta naprosto neudržitelný, nelze před občany tajit, co je to za kreaturu, problém je v tom, že část Ameriky je zmanipulovaná lhaním Trumpa napojeného na ruskou propagandu zpochybňování demokracie, spikleneckých teorií atd., tedy nebudou chtít uvěřit, že Trump je jen a pouze idiot, který si naběhl na prohnané ruské agenty. 

Dnes je zřejmý obrovský problém ohlupování se části Američanů vlastními profily na facebooku. 


Nepřihlášený uživatel

#103787 To mají Kalousek i Jurečka naprostou pravdu....

2017-03-05 20:33

Kalousek a Jurečka: Korunové dluhopisy pro firmy byly obcházením zákona. Musí se vyšetřit

....dnes je navíc naprosto jasné, že Babiš zneužil svého postavní a ovlivnil (zakázal šetřit) finanční správu. Věc je navíc vlastně naprosto jasné, ČNB vydává (počítá) pro potřeby zákonů úrokovou obvyklou sazbu. 

https://www.cnb.cz/cs/faq/co_je_obvykly_urok.html

Tento obvyklý úrok se např. používá pro potřeby zákona, který stanovuje, za kolik vlastník či spoluvlastník firmy může půjčovat své vlastní firmě. Jestli to dělá prostřednictvím dluhopisů, nebo to dělá složením hotovosti na účet, je naprosto lhostejné, pořád platí, že to může být jen za OBVYKLÝ ÚROK. 

Babiš se už dnes sám umístil do vlastních exkrementů, ale spoléhá na to, že jeho vlastní exkrementy jeho voličům nesmrdí.

Zákon o státní službě vlastně finanční správě neumožňuje nekonat, tito úředníci se dnes již nemohou spolehnout na krytí politikem - Babišem, neboť odpovědnost za to mají oni, oni porušují zákon a oni budou případně za porušení zákona trestáni. 

Jedná se o miliardy a tedy o trestnou činnost majitelů firem včetně Babiše v gigantickém rozsahu. Je otázka jestli se celá věc provalila včas a policie a státní zástupci budou reagovat stejně rychle jako v jiných případech. Velkou moc v této věci premiér, který zatím veřejně učinil jen to, že oslovil Finanční správu, aby věc řešila. 

To, že si někdo požádá Finanční správu na základě zákona o svobodném přístupu k informacím o nařízení ministra "dluhopisy nešetřit", je více než zřejmé a je velmi pravděpodobné, že se tak již stalo. Jakmile toto finanční správa zveřejní, musí přijít další trestní oznámení. 

 

" Ministr zemědělství Marian Jurečka a předseda TOP09 Miroslav Kalousek se v pořadu Otázky Václava Moravce shodli, že by finanční správa měla prověřit, za jakých podmínek byly vydávány korunové dluhopisy. Kalousek zároveň odmítl zodpovědnost za optimalizační hit roku 2012, korunové dluhopisy.

„Pokud někdo porušil právo, tak z toho nemůže být viněn zákonodárce. Od toho tu není legislativní změna, od toho tu je konání finanční správy,“ řekl na svou obhajobu předseda strany TOP09 Miroslav Kalousek. Podle něj by finanční správa měla prověřit vydávání korunových dluhopisů soukromými firmami."

 


Nepřihlášený uživatel

#103788 Re: To mají Kalousek i Jurečka naprostou pravdu....

2017-03-05 20:48

#103787: - To mají Kalousek i Jurečka naprostou pravdu.... 

 Andrej Nebureš je v dost prekérní situaci, pokud už půjčkou spáchal trestný čin. Rozsah půjčky je gigantický, stejně jako velmi pravděpodobný daňový únik. 

"Lze tedy shrnout, že pokud společník půjčuje své vlastní společnosti, výše úroků může být v rozmezí 0 až obvyklá tržní cena, resp. bezúročná půjčka. Jestliže jsou úroky vyšší, nebudou u společnosti moct být daňově uznatelným nákladem. Tím se stanou pouze v případě respektování zmiňovaného § 25 odst. 1 písm. w) a § 25 odst. 3 ZDP."

Řekl bych, že text je navíc nepřesný, odkazuje se na statistiku ČNB, ale úplně pomíjí, že ČNB přímo obvyklý úrok stanovuje. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103789 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 20:49

#103768: - Re: Re: Re: Re:  

 No Gipsy je dement na blití. Ortelovi nešahá ani na výšku podrážky. Ale Gipsy je typický projev hadicoidní kultury. Není divu, že tomu mnozí sluníčkářští pederasti fandí, duševně jsou vlastně na srovnatelné úrovni s touto hadicoidní pseudokulturou.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#103790 Dobře vysvětlující text....

2017-03-05 20:53

Bílý dům žádá Kongres, aby vyšetřoval Obamu. Nechal prý odposlouchávat Trumpa

Trumpeta se sám zaplétá do vlastních lží a do lží lidí, které si sám vybral. Je to naprosto stejné, jako zde Miloš Zeman, bohužel zde obranné mechanismy demokracie v jeho případě přiliš nezafungovaly. 


Nepřihlášený uživatel

#103791 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 20:55

#103789: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemůžeš jen tak blábolit, nic konkrétního co ti vadí jsi nenapsal a už vůbec jsi nepředstavil žádnou alternativu (alternativí kulturu), která by nějak korelovala s nacionálním komoušem Milošem Zemana, jeho názory, projevem atd. a přitom se jednalo o kulturu, nejmenoval si jedinou osobu, která by byla představitelem takové kultury.  

Pokud se dá něčemu fandit tak je to životní přiběh pana Bangy a co je potřeba odsuzovat, životní příběh Hnídka, který nemá ani odvahu se přihlásit k vlastnímu jménu. 

Tedy platí toto, s tím se musíš popasovat. Bláboly to ale nepůjde. 

Co ti na tom vadí? 

Co je kulturou tvojí a Miloše Zemana? To co jste provozovali 17.11.2015 a 2016? Neváhej, dej odkaz na libovolnou kulturní, společenskou akci, která by reprezentovala názory Miloše Zemana či s ním nějak korelovala, podporovala jej atd. Jo ty o žádné nevíš? Hmmmm

Ideálně tedy najdi nějaké nějaké rapery. Aha, ty o žádných nevíš, kteří by se Zemanem sdíleli nacionální komoušství. Hmmmm

Tedy Ortel? Považuješ partičku Ortel za umělce :-)? Umění je snad lhaní, vyvolávání nenávisti, ubohý rasismus? 

Tedy je to bohužel tak, jak sděluji dlouhodobě, Miloš Zeman je nekulturní, nemravný, nevzdělaný a nevzdělatelý hovado s kterým nikdo slušný, kulturní, mravný a znalý svého oboru nechce mít nic společného. Už jen podání ruky Zemanovi totiž pro lidi kulturní a mravné by představovalo popření hodnot kultury a morálky, to je smutná realita současného osazenstva Hradu, proto Hrad prakticky nemá žádné mezinárodní kontakty a na Hrad prakticky nikdo na mezinárodní návštěvy za celé čtyři roky nepřijel.  Návštěva číských zpravodajců byl zločin nikoliv standardní mezinárdní návštěva, Číňané si v Praze zkoušeli, co si mohou v EU ještě dovolit a co jim projde, když v ústavní pozic dané země bude ruský trotl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#103792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 21:03

#103791: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 K jeho úchyláckejm prasáckejm textům Bangu nejspíš inspirovalo na jeho psychiku napojené samotné Havlovo prasácké a úchylácké egregore, protože Havel byl za života prasák a úchylák.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#103793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 21:09

#103792: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Velmi se obávám, že texty raperů jsou obecně surové, neboť jsou výpovědí o společnosti, která je surová. Je dobře, že umění nám ostatním (tobě nikoliv) zprostředkovává pohled do této části společnosti, je to úloha umění, nemusíme jí zažívat na vlastní kůži.

Pan Banga dělá přesně to co dělat má jako umělec a co dělat chce, to je na demokracii to úžasné. 

Narážky na Václava Havla a jeho vztahů k ženám jako něco, co by bylo nepatřičné je spíše ubohost, neboť právě to, že o nich vlastně nic nevíme, přestože to byla osoba prakticky pod nepřetržitým dohledem zamená, že jeho vztahy nebyly nijak nepatřičné či nějak neobvyklé, např. jako učinkování v pornu dcerunky Miloše Zemana, což byla věc vskutku přímo absurdní, podobně jako scházení se manžela dcery Trumpa s Rusy. 

Vypadá to, že Banga není pod vlivem Havla, ale ty jsi pod vlivem Miloše Zemana a jeho totální nekulturnosti, nevzdělanosti a nemravnosti, mimo jiné proto, že nejsi schopen uvést jediné kulturní dílo, které by nějak korelovalo s Milošem Zemanem a jeho působením v ústavních pozicích.

Důležité je také, jestli by se autor či interpret vůbec nějak k Zemanovi i jen hlásil. Např. bys mohl uvést opravdová veledílá Franty Čecha :-), otázka je, jestli tato veledíla lze pouvažovat za umění :-). 

Tedy pořád platí toto a s tím se musíš vyrovnat především:

 Co ti na tom vadí? 

Co je kulturou tvojí a Miloše Zemana? To co jste provozovali 17.11.2015 a 2016? Neváhej, dej odkaz na libovolnou kulturní, společenskou akci, která by reprezentovala názory Miloše Zemana či s ním nějak korelovala, podporovala jej atd. Jo ty o žádné nevíš? Hmmmm

Ideálně tedy najdi nějaké nějaké rapery. Aha, ty o žádných nevíš, kteří by se Zemanem sdíleli nacionální komoušství. Hmmmm

Tedy Ortel? Považuješ partičku Ortel za umělce :-)? Umění je snad lhaní, vyvolávání nenávisti, ubohý rasismus? 

Tedy je to bohužel tak, jak sděluji dlouhodobě, Miloš Zeman je nekulturní, nemravný, nevzdělaný a nevzdělatelný hovado (těžko se hledá jiný výraz) s kterým nikdo slušný, kulturní, mravný a znalý svého oboru nechce mít nic společného. Už jen podání ruky Zemanovi totiž pro lidi kulturní a mravné by představovalo popření hodnot kultury a morálky, to je smutná realita současného osazenstva Hradu, proto Hrad prakticky nemá žádné mezinárodní kontakty a na Hrad prakticky nikdo na mezinárodní návštěvy za celé čtyři roky nepřijel.  Návštěva číských zpravodajců byl zločin nikoliv standardní mezinárdní návštěva, Číňané si v Praze zkoušeli, co si mohou v EU ještě dovolit a co jim projde, když v ústavní pozic dané země bude ruský trotl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#103794 U pošuků je pozlacování v oblibě, viz. "zlaté" závěsy v Oválné pracovně, které nechal nainstalovat..

2017-03-05 21:20

....kačer Donald Trump. 

Král k výstupu z letadla s nápisem „Bůh Vám žehnej“, použil pozlacený eskalátor.

 

Evropan

#103795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát

2017-03-05 21:32

#103778: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se  

Takže za Kalouska došlo ke dvojímu zvýšení snížené sazby DPH. Jednou od roku 2008 z 5% na 9% a podruhé v letech 2011 až 2013 z 10% na 15%. Aby se sazby sjednotily (od Kalouska jsem tento cíl ale nikdy neslyšel), tak se měla horní sazba snižovat a dolní zvyšovat. Ve skutečnosti se obě sazby zvyšovaly a pokud by Kalousek zůstal ministerem financí, tak by se tímto tempem sjednotily někde na 25%. To bychom byli skutečně světovou raritou. Proč ale zase zkoušíme naše "typicky české třetí cesty"? Německo i Polsko z našich sousedních zemí mají sníženou sazbu 7% nebo 5%. Naše vysoká DPH zbytečně zdražuje potraviny. 


Nepřihlášený uživatel

#103796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu

2017-03-05 21:41

#103795: Evropan -  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát 

 To jsi prostě špatně poslouchal. Cílem bylo mít jednu sazbu DPH někde kolem 15 %, ale obvykle se uváděla hodnota 17,5 % což bylo poněkud zvláštní, když rovná daň byla stanovena na 15 %, což ovšem jistě neznamená, že všechny daně budou na stejné hodnotě. 

Nikoliv nebyli bychom světovou raritou ani při jedné sazbě 25 % i ta existuje a je to skutečně u země, která má sazbu jedinou, jak si jistě velmi snadno dohledáš. 

Je bláhové se domnívat, že cena potravin je dramaticky ovlivněna DPH, neplatí to ani náhodou. Jednoznačně by ale potraviny měly mít DPH nula (0) a to proto, že změna sazby DPH by se nedotkla každodenního možná vůbec největšího obratu zboží a tedy by nedocházelo k zbytečným třenicím při změně DPH, které čas od času nastat musí. Takto to má vyřešeno Velká Británie. Není to proto, aby potraviny byly levné, GB rozhodně nejsou, ale z důvodu, který jsme již uvedl, snažší změny DPH v situaci, kdy je to nezbytné. 

Stejně tak bych ale považoval za správné jednu sazbu DPH a to skutečně v libovolné výši, pokud by celkové zdanění, bylo srovnatelné s okolními zeměni.  Je skutečně naprosto lhostejno, jak velká sazba by to byla a to přesto, že argument s "prodražováním" potravin je do jisté míry validní. 

 Maďarsko má 27 %, Dánsko má jednu sazbu 25 %, Chorvatsko 25 %, Švédsko 25 %, Finsko 24 %, Řecko, Irsko, Polsko, Portugalsko 23 %. 

Německo skutečně 19 % a 7 %, na druhou stranu má obrovské zdanění nemovitého majetku, což platí i o Italii, GB, atd. Daň z nemovitosti je dokonce i v poměru k ceně nemovitostí nepředstavitelně vysoká pro občana ČR. Pokud by takové zdanění bylo v ČR, ve vlastním bydlení by bydlel málokdo a prakticky by neexistovalo chataření.

Pořád platí co říkám, lidé se v systému zdanění srovnají, např. by se nechatařilo a díky nížší vazbě na vlastní bydlení by občané byli daleko mobilnější při vyhledávání zaměstnání. Můžeme diskutovat, jestli by oboje bylo přínosem pro společnost, zabydlenost vesnic, atd., ale diskuse ani není podstatná, pro produktivitu společnosti a veřejného prostoru je důležítá daňová stabilita. 

Z roku 2010 - jen příklad, že jsi špatně poslouchal.....

Kalouskovi se jedna sazba DPH vzdaluje. Věci veřejné nad 15 procent nejdou

 


Nepřihlášený uživatel

#103797 V ČR se loni natočilo více jak 70 filmů, pokud by postupovali tímto tempem, tak......

2017-03-05 22:04

Česko čínská romantická sci-fi se zdržuje. Produkce čeká na schvalovací protokol

...možná se tedy spíše dřív natočí černá komedie o tom, jak Češi s Číňany chtěli toči sci-fi :-) a čínští komunisté to tak dlouho zkoumali, až se z toho stal film :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#103798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 22:30

#103793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Co je tohle za nesmyslný blábol? Proč by měli jakékoli texty hudební produkce korelovat s činností nějakého politika? Bangovi texty jsou prasácké a úchylácké zejména proto, že rytmy Rapu jsou převzaty z kultury, kde tyto rytmy nebyly určeny pro nějakou komerční zábavu, ale původně měly osoby, uvedené těmito rytmy do tranzu, přivést ke spojení s vyššími silami, jež tyto kultury jako vyšší vnímaly ve svém prostředí. Tento pradávný, z jiného prostředí přenesený živel způsobuje v evropském či americkém západním prostředí naprosto do dekadence a úpadku směřující a pravou kulturu naprosto mrzačící podnět. Nejedná se tedy o to, že by Banga zpíval o krutosti společnosti, pouze je těmito rytmy fascinován a z hloubi podvědomí ventiluje na povrch svoji vlastní zvrhlost a krutost, a tuto zvrhlost a krutost vlastně mladým lidem předhazuje jako vzor pro jednání. Podobnou fascinaci zažívali lidé v době produkce The Plastic Poeple of the Univerze, která produkovala rovněž, z podprahových hlubin vytažené, pravou kulturu naprosto dehonestující, a k veškerému duchovnímu životu velmi rouhavě se stavějící obskurní produkce. A těm holdoval i prasácký, homosexuálně experimentující a ožralecký intelektuál Havel. 

 

 

Evropan

#103799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k t

2017-03-05 22:37

#103796: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu  

Tak to jsem nečetl. No byl jsem tou dobou třičtvrtě roku v Asii a naší politiku jsem opravdu nesledoval :)))


Nepřihlášený uživatel

#103800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno

2017-03-05 22:54

#103799: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k t 

 To nic na realitě nemění. Podobné vyjádření lze dohledat z roku 2008, 2009, 2011. Kalousek držel koaliční dohodu o jedné sazbě a to je potřeba ocenit.  Dokonce i pojem super - hrubé mzdy v rámci koaliční dohody respektoval, byť je to opravdu hovadina.  

Přestože jsem měl ke Kalouskovi mnoho výhrad, je to jeden z mála politiků, který v politice nezdegeneroval, ale naopak vedle pana pana Schwarzenberga prodělal obrovskou změnu. Kdo z nás se v padesáti či sedesáti bude mít chuť a sílu vyvíjet k lepšímu a z otravného afektovaného blba se změní v člověka vtipného, věcného a mnohdy i stručně vyjadřujícího argumenty, proti kterým se těžko hledá obrana?

Při pohledu na nacionálního komouše Miloše Zemana člověk propadá skepsi a řekne si, že v politice lidi snad opravdu jen degenerují. Babišova otylá milenka, to je hnus, Babiš sám se fyzicky velmi drží, to mu není možné upřít, ale jinak je to hrůza hrůz, Mládek s jeho zemanovským lalokem, atd. atd..... Mimochodem mluvčí Babiše za čtyři roky sešla velmi, byla vcelku přitažlivou ženou, dnes je vižilou vizunou.