MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 21:09

#103792: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Velmi se obávám, že texty raperů jsou obecně surové, neboť jsou výpovědí o společnosti, která je surová. Je dobře, že umění nám ostatním (tobě nikoliv) zprostředkovává pohled do této části společnosti, je to úloha umění, nemusíme jí zažívat na vlastní kůži.

Pan Banga dělá přesně to co dělat má jako umělec a co dělat chce, to je na demokracii to úžasné. 

Narážky na Václava Havla a jeho vztahů k ženám jako něco, co by bylo nepatřičné je spíše ubohost, neboť právě to, že o nich vlastně nic nevíme, přestože to byla osoba prakticky pod nepřetržitým dohledem zamená, že jeho vztahy nebyly nijak nepatřičné či nějak neobvyklé, např. jako učinkování v pornu dcerunky Miloše Zemana, což byla věc vskutku přímo absurdní, podobně jako scházení se manžela dcery Trumpa s Rusy. 

Vypadá to, že Banga není pod vlivem Havla, ale ty jsi pod vlivem Miloše Zemana a jeho totální nekulturnosti, nevzdělanosti a nemravnosti, mimo jiné proto, že nejsi schopen uvést jediné kulturní dílo, které by nějak korelovalo s Milošem Zemanem a jeho působením v ústavních pozicích.

Důležité je také, jestli by se autor či interpret vůbec nějak k Zemanovi i jen hlásil. Např. bys mohl uvést opravdová veledílá Franty Čecha :-), otázka je, jestli tato veledíla lze pouvažovat za umění :-). 

Tedy pořád platí toto a s tím se musíš vyrovnat především:

 Co ti na tom vadí? 

Co je kulturou tvojí a Miloše Zemana? To co jste provozovali 17.11.2015 a 2016? Neváhej, dej odkaz na libovolnou kulturní, společenskou akci, která by reprezentovala názory Miloše Zemana či s ním nějak korelovala, podporovala jej atd. Jo ty o žádné nevíš? Hmmmm

Ideálně tedy najdi nějaké nějaké rapery. Aha, ty o žádných nevíš, kteří by se Zemanem sdíleli nacionální komoušství. Hmmmm

Tedy Ortel? Považuješ partičku Ortel za umělce :-)? Umění je snad lhaní, vyvolávání nenávisti, ubohý rasismus? 

Tedy je to bohužel tak, jak sděluji dlouhodobě, Miloš Zeman je nekulturní, nemravný, nevzdělaný a nevzdělatelný hovado (těžko se hledá jiný výraz) s kterým nikdo slušný, kulturní, mravný a znalý svého oboru nechce mít nic společného. Už jen podání ruky Zemanovi totiž pro lidi kulturní a mravné by představovalo popření hodnot kultury a morálky, to je smutná realita současného osazenstva Hradu, proto Hrad prakticky nemá žádné mezinárodní kontakty a na Hrad prakticky nikdo na mezinárodní návštěvy za celé čtyři roky nepřijel.  Návštěva číských zpravodajců byl zločin nikoliv standardní mezinárdní návštěva, Číňané si v Praze zkoušeli, co si mohou v EU ještě dovolit a co jim projde, když v ústavní pozic dané země bude ruský trotl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-05 22:30:16

#103793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Co je tohle za nesmyslný blábol? Proč by měli jakékoli texty hudební produkce korelovat s činností nějakého politika? Bangovi texty jsou prasácké a úchylácké zejména proto, že rytmy Rapu jsou převzaty z kultury, kde tyto rytmy nebyly určeny pro nějakou komerční zábavu, ale původně měly osoby, uvedené těmito rytmy do tranzu, přivést ke spojení s vyššími silami, jež tyto kultury jako vyšší vnímaly ve svém prostředí. Tento pradávný, z jiného prostředí přenesený živel způsobuje v evropském či americkém západním prostředí naprosto do dekadence a úpadku směřující a pravou kulturu naprosto mrzačící podnět. Nejedná se tedy o to, že by Banga zpíval o krutosti společnosti, pouze je těmito rytmy fascinován a z hloubi podvědomí ventiluje na povrch svoji vlastní zvrhlost a krutost, a tuto zvrhlost a krutost vlastně mladým lidem předhazuje jako vzor pro jednání. Podobnou fascinaci zažívali lidé v době produkce The Plastic Poeple of the Univerze, která produkovala rovněž, z podprahových hlubin vytažené, pravou kulturu naprosto dehonestující, a k veškerému duchovnímu životu velmi rouhavě se stavějící obskurní produkce. A těm holdoval i prasácký, homosexuálně experimentující a ožralecký intelektuál Havel.