MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno

2017-03-05 22:54

#103799: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k t 

 To nic na realitě nemění. Podobné vyjádření lze dohledat z roku 2008, 2009, 2011. Kalousek držel koaliční dohodu o jedné sazbě a to je potřeba ocenit.  Dokonce i pojem super - hrubé mzdy v rámci koaliční dohody respektoval, byť je to opravdu hovadina.  

Přestože jsem měl ke Kalouskovi mnoho výhrad, je to jeden z mála politiků, který v politice nezdegeneroval, ale naopak vedle pana pana Schwarzenberga prodělal obrovskou změnu. Kdo z nás se v padesáti či sedesáti bude mít chuť a sílu vyvíjet k lepšímu a z otravného afektovaného blba se změní v člověka vtipného, věcného a mnohdy i stručně vyjadřujícího argumenty, proti kterým se těžko hledá obrana?

Při pohledu na nacionálního komouše Miloše Zemana člověk propadá skepsi a řekne si, že v politice lidi snad opravdu jen degenerují. Babišova otylá milenka, to je hnus, Babiš sám se fyzicky velmi drží, to mu není možné upřít, ale jinak je to hrůza hrůz, Mládek s jeho zemanovským lalokem, atd. atd..... Mimochodem mluvčí Babiše za čtyři roky sešla velmi, byla vcelku přitažlivou ženou, dnes je vižilou vizunou. 

Odpovědi

Evropan

#103807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakro

2017-03-06 05:45:32

#103800: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno 

"To nic na realitě nemění. Podobné vyjádření lze dohledat z roku 2008, 2009, 2011. Kalousek držel koaliční dohodu o jedné sazbě a to je potřeba ocenit."

No jak vyplývá z textu v lidovkách, tak na jednotné sazbě DPH se koalice nikdy neshodla. Kalousek si pak tedy dělal, co chtěl. Zřejmě? No a do televize a rádia rád mluvil i opilý. Kdo by neodolal, když novináři zavolají, přestože tou dobou už sedím s přáteli v hospodě a popíjím (a protože to bylo ve zprávách, muselo to být už před sedmou).

No a vedle knížete Schwarzenberga se bohužel nezměnil. Čekal jsem, že by se mohl změnit, ale nestalo se tak. Navíc se TOP09 stále chová jako strana jednoho muže, podobně jako ANO, proto je pro mě nevolitelná. A Kalousek z těchto i jiných důvodů je pro mě politik, který bojuje se Zemanem, Babiše a Okamůrou o poslední místo v mé oblibě.