MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#104028 Re:

2017-03-10 11:14

#104018: -  

Jak to tak bývá, informace jsou trochu překroucené. Ten pán se vyjádřil, že Německo má dlouhodobé problémy s utečenci a není to otázka posledních 2 let, jak se to někdo pokouší vykládat. Co se týká násilí na ženách, tak to není násilí na německých ženách, ale na uprchlicích ze severní Afriky. A autor příspěvku "zapomněl" uvést, že se zastává Angely Merkel, která se na pozvání utečenců ze Sýrie ani z Afriky nepodílela, pouze reagovala na stav, kdy uprchlíci stáli na hranicích Bavorska. kdo čte v němčině, může si pravdivost informace oproti výše uvedené propagandě ověřit. Protože se v Německu blíží volby, jde jednoznačně o článek, který má podpořit CDU/CSU a jde pro Die Grune a Die Linke.

www.epochtimes.de

Obdobně ale zase nikdo neuvádí, jak je možné, že se tak velká skupina lidí (až 1 milion) dostala bez problémů přes několik hranic, včetně důležitých hranic Srbska. Nadále trvá podezření, kterou již zveřejnili naši ministři zahraničí a obrany, a to že celý přesun byl sponzorován Ruskem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104046 Re: Re:

2017-03-10 15:14:25

#104028: Evropan - Re:  

 Neblábol o sponzorování Ruskem, to západní elity jsou s muslimskou zvěří mnohdy finančně zaháčkováni. I v tom slavném CNN mají majoritní kapitálovou účast saudští Arabové. Čích zájmů je to tedy asi hlásná trouba to slavné CNN?