MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104026

2017-03-10 11:11

Organizaci "Člověk v tísni" označilo Rusko za její podporu čečenského separatismu za teroristickou poté co se v budově této organizace v Čečensku našly zbraně.

 

Kosovská a Čečenská muslimská teroristická zvěř - to jsou oblíbenci Sorosovy "pražské kavárny".


Nepřihlášený uživatel

#104027 Re: Perte se a žerte se, pražská kavárno. :-)

2017-03-10 11:14

#104019: - Perte se a žerte se, pražská kavárno. :-) 

Falešný hráč Horáček rozděluje pražskou kavárnu. :-)

Evropan

#104028 Re:

2017-03-10 11:14

#104018: -  

Jak to tak bývá, informace jsou trochu překroucené. Ten pán se vyjádřil, že Německo má dlouhodobé problémy s utečenci a není to otázka posledních 2 let, jak se to někdo pokouší vykládat. Co se týká násilí na ženách, tak to není násilí na německých ženách, ale na uprchlicích ze severní Afriky. A autor příspěvku "zapomněl" uvést, že se zastává Angely Merkel, která se na pozvání utečenců ze Sýrie ani z Afriky nepodílela, pouze reagovala na stav, kdy uprchlíci stáli na hranicích Bavorska. kdo čte v němčině, může si pravdivost informace oproti výše uvedené propagandě ověřit. Protože se v Německu blíží volby, jde jednoznačně o článek, který má podpořit CDU/CSU a jde pro Die Grune a Die Linke.

www.epochtimes.de

Obdobně ale zase nikdo neuvádí, jak je možné, že se tak velká skupina lidí (až 1 milion) dostala bez problémů přes několik hranic, včetně důležitých hranic Srbska. Nadále trvá podezření, kterou již zveřejnili naši ministři zahraničí a obrany, a to že celý přesun byl sponzorován Ruskem.

Evropan

#104029 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 11:20

#104015: Vlastenec - Re: Re: Re: Re:  

 A nezlehčuj váš muslimský terorismus, ty zrůdný kosovský islámistický teroristický prase!

Vidím, že jsi nějaký klon Zemana dopilovaný Ovčáčkem - když nemáš argumenty, sprostě nadáváš. To je ale všechno, co umíš. Počkej si na rozřešení. Německá policie to zveřejní, nemám obavu. A jestli jsou za tím muslimové, tak to zveřejní stejně, jako když za tím budou Srbové. Horší to je s našimi tuhými chovanci ministerstva vnitra, neboli policajty. Ti zatlučou vše, protože nejsou schopni nic vyšetřit. Zato uvěří každému hoaxu. Prostě "myslivny", no ... Předpokládám, že si jedním z nich.

A trošku pošpekuluj o tom, jestli ti přísluší nárok užívat nick Vlastenec. Vlastenec neleze do konečníku bývalým okupantům. To Vlastenec fakt nedělá. Takže to nedělej, nebo si zvol jiný nick, třeba Vlezdoprdelka.


Nepřihlášený uživatel

#104030 Re: JAk může v demokratickém světě soudem uznaný lhář kandidovat na prezidenta.

2017-03-10 11:59


Nepřihlášený uživatel

#104031 Re: Re: Re: Re: Nacionální komouš Miloš Zeman vlastně nepřetržitě vede kampaň, nepřetržitě lže.....

2017-03-10 12:20

#104002: Vlastenec - Re: Re: Re: Nacionální komouš Miloš Zeman vlastně nepřetržitě vede kampaň, nepřetržitě lže..... 

 

 Pořád si neřekl, proč má tvůj hlas jistý? Ty to snad nevíš? Jsem skutečně přesvědčen, že je to tím, že si pleteš vlastence s nacionálním komoušem, jak dokládají tvé příspěvky. 

Představa, že existuje monokulturní společnost je absurdní, nikdy nic takového neexistovalo a neexistuje, tedy to bude spíše tak, že ty rozvracíš společnost, která si spravuje veřejný prostor na základě Ústavy postavené na všeobecné deklaraci lidských práv. 

Co tedy máš proti současné ústavě ČR?

Je legrační, když vy nacionální komouši se tváříte, jak jste racionální, jak všechno víte najednou nejste schopni definovat, proč volite Miloš Zemana, to vypadá tak, že jste si z nacionálního komouše Miloše Zemana udělali "zlaté tele" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#104032 Re: Re: Perte se a žerte se, pražská kavárno. :-)

2017-03-10 12:25

#104027: - Re: Perte se a žerte se, pražská kavárno. :-) 

 Miloš Zeman má obrovskou slabinu, je sám, kolem sebe má jen zločince s kterými se i těch 1000 lidí, kteří pozvání přijali stydí, bojí, štítí atd. potkávat. 

Druhou obrovskou slabinou je, že může uspět jedině tehdy když jeho lžím budou občané slepě věřit a to je dnes už obrovský problém, už si totiž nepamatuje, co všechno nalhal a je velmi snadné jeho lži transparentně prokazovat. 

Horáček je velmi dobrým kandidátem

2017-02-26 11:57

 

U sázkařů je Zeman favoritem prezidentské volby, Horáček se propadá

 


Horáček je úspěšný člověk ve svých oborech, tedy jak v podnikání tak i umělecké tvorbě. Mnohé jeho texty jsou pro ČR zásadní, patří do tohoto prostředí a byly pro něj tvořeny se znalostí tohoto prostředí. 

Nikdy nebyl Horáček přistižen u protiprávního jednání, u lži. 

Je velmi pravděpodobné, že je schopen kolem sebe shromáždit tým mravných, kulturních a odborně zdatných lidí a ti pro něj rádi budou pravovat, neboť jim nebude hrozit  např. to, co předvedli Zemanovi lidé Forejtovi. Hlavní ovšem je, že jeho sociální vazby jsou typicky orientované na lidi kulturní, mravné se znalostmi, tedy na lidi vzdělané, což je základní záruka, že jeho jednání v politice bude také kulturní, mravné a odborně na úrovni vysokoškolsky vzdělané osoby s odpovědností k zemi i k historii své rodiny. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Horáček

(Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev zpochybňuje demokracii a jejich věcné jednání je na hranici vlastizrady - Kmoníček. Zeman prakticky ani nezná svou rodinu a jeho jednání je tedy v podstatě mimo čas mimo prostor, bez jakékoliv odpovědnosti. Toto bohužel dává dostatek argumentů být velmi obezřetný před jakýmkoliv kontaktem s lidmi kolem Zemana a se Zemanem samotným) 

Tým bude schopen sestavit proto, že se ve veřejném životě pohybuje dlouhodobě a je to osoba obecně známá. Jeho rodinné zázemí je zřejmé a jedná se o zázemí intelektuální po všech stránkách.

On sám se vysokoškolsky vzdělal až po revoluci, což je také velmi dobrá zpráva, neprošel odpornou manipulací kateder marxismus-leninismu, jak se to stalo všem předrevolučním vysokoškolákům. Řekl bych, že také velmi dobře ovládá jazyky a co více, je schopen je používat nejen proto, že se umí pohybovat ve společnosti. 

Takového člověka je možné volit do jakékoliv ústavní pozice tedy i do pozice prezident. 

Tedy pokud by byl Horáček protikandidát Miloše Zemana, argumentů, proč volit právě Michala Horáčka, by bylo více než dost.


Nepřihlášený uživatel

#104033 Re:

2017-03-10 12:27

#104026: -  

 Ruská, přesněji kremelská propaganda a jejich spiklenecké teorie, označí na podporovatele terorismu klidně i rusáckého trotla Miloše Zemana a z Nejedlého udělají dvojítého agenta, který na Rusáky udával, kde mohl :-). 

To je přece vlastnost současných KGBáků v Kremlu a smrti např. Počurkina Čurkina. 


Nepřihlášený uživatel

#104034 Re:

2017-03-10 12:29

#104006: -  

 Se 104 000 příspěvků a např. lavičkami Václava Havla po celém světě, hraní jeho her po celém světě nebo i tvého příspěvku v této diskusi. 

Tak to je opravdu skvělé, to Václav Havel opravdu nežil život zbytečně. 


Nepřihlášený uživatel

#104035 Re: ZEMAN TO JE MUJ PREZIDENT

2017-03-10 12:32

#104009: ZEMAN BUDE KANDIDOVAT HURA - ZEMAN TO JE MUJ PREZIDENT 

 Proč je by měl být Miloš Zeman nejlepším prezidentem. Napíšeš heslo, že "závary sjezdu KSČ splníš", ale ani neřekneš jaké a natož aby si zdůvodnil, proby by ty závěry měly být skvělé a je potřeba je plnit a jak. 

Nejsi nacionálním komoušem jako Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#104036 To je bohužel objektivní hodnocení působení Miloše Zemana.....

2017-03-10 14:29

Nepředvídatelný klaun. Zahraniční patrneři kvůli Zemanově politice často nevědí, jaký postoj Česko zastává

 
  • Český prezident ovládl zahraniční politiku, v níž se mu ČSSD ani nesnaží oponovat.
  • Zahraniční partneři si stěžují na nevypočitatelnost české hlavy státu.
  • Výsledkem je nedůvěra partnerů a pochybnosti o tom, jaké postoje Praha zastává.

.....které každorořně stojí tento 1-2 % z růstu HDP, neboť skutečně je díky naprosto šílenému ruskému trotlovi napojenému navíc na čísnké zpravodajce ČR velmi nedůvěryhodnou zemí pro jakékoliv dlouhodobější investice skutečných investorů, kteří by mohli potenciálně zvyšovat produktivitu našeho průmyslu, vědy, školství a tím potenciálně i celé společnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#104037 Miloš Zeaman pro to udělá opravdu cokoliv a to zjevně i za záhrobí......

2017-03-10 14:31

Sobotkovi blahopřejeme, ale po volbách ho stejně zaříznou, vzkazují politici

Nově zvolenému předsedovi ĆSSD Bohuslavu Sobotkovi ostatní politici ke zvolení blahopřáli, a to včetně jeho protivníků z opačného politického spektra. Někteří ho ale varovali, že může být předsedou ČSSD jen do podzimních voleb.


Nepřihlášený uživatel

#104038 PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!

2017-03-10 14:35

POJĎME ODVOLAT BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

ČÍM DŘÍV, TÍM LÍP! 


Nepřihlášený uživatel

#104039 ČR roky nenainstalovala žádný validní obnovitelný zdroj energie.....

2017-03-10 14:38

Ve čtvrtek ředitel divize baterií Tesla Lyndon Rive řekl, že firma by mohla potíže vyřešit nainstalováním baterií o kapacitě 100 až 300 megawatthodin během sta dní.

.....a Alon Musk je schopen za 100 instalovat zálohu v relativně hloupých bateriích o výkonu 300 MWh. 

Pro ilustraci Temelín se budovoval 15 let a je to zdroj o výkonu 2,1 GW. 

Nulová produktivita této země v obnovitelných zdrojích, zničení zákona o obnovitelných zdrojcí společně socany, komouši a ODS, jsou vůbec jedním z nejhorších důsledků oposmluvního kupčení, mimo to, že byl jako výsledek oposmluvního kupčení na Hradě 10 let ruský trotl Václav Klaus a dnes je ještě horší ruský trotl Miloš Zeman. 

Musk slíbil, že za 100 dnů vyřeší energetickou krizi v Jižní Austrálii. Pokud ne, dodá zemi baterie zdarma

 
 
  • Jižní Austrálie se potýká s problémy v dodávkách elektřiny.
  • Vyřešit je chce americký vizionář Elon Musk. Jeho plánem je nainstalovat systém s velkokapacitními bateriemi.
  • Pokud to nestihne do sta dnů od podpisu, dodá ho regionu zadarmo.

Nepřihlášený uživatel

#104040 Re: PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!

2017-03-10 14:43

#104038: - PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!! 

 Peticí ministra odvolat nejde. Babiš ale zneuživá moc, Sobotka je si toho velmi dobře vědom a měl by podat trestní oznámení. Je možné, že mu opravdu nic jiného ani nezbude, neboť už dnes se vystavují úředníci, které Babiš zneužívá tak tvrdému trestnímu postihu, že kdyby jen tušili, že mohou strávit 15 let v kriminále, asi by rychle ze svých pozic utíkali, např. ředitel finanční správy. Dokonce by to měl být on, kdo podá trestní oznámení na Babiše jako první a je také možné, že mu nic jiného nezbude. 


Nepřihlášený uživatel

#104041 Ono by také bylo takové zvláštní, táta Stbák, bráchá StBák jen Bureš by byl Nebureš :-)....

2017-03-10 14:52

Babišova kauza Bureš na Slovensku nekončí

Slovenský Ústav paměti národa (ÚPN) podal ústavní stížnost proti verdiktu nejvyššího soudu, že český ministr financí Andrej Babiš (ANO) byl neoprávněně evidován jako agent StB. Novinkám to v pátek potvrdil ÚPN. Ústav se u ústavního soudu domáhá zrušení zmíněného soudního verdiktu.

.....ale je pravda, že nejspíš Rusáci dělají co mohou, aby z něj Nebureš udělali, neb by se jim pak mohl lehce zhrotit cirkus na vysávání státních dotací ČR Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#104042

2017-03-10 14:57

Pan prezident Zeman opět zvítězí ve volbách a zamindrákovaná nula na entou, BOŘIVOJ PAUK, trollující zdejší diskusi, se utopí ve vlastní žluči. To bude na světě krásně :-))))) 


Nepřihlášený uživatel

#104043 Re:

2017-03-10 15:01

#104042: -  

 Ty nazýváš Miloše Zemana panem prezidentem? Ty neznáš rozsudky Nejvyšší správního soudu, které jasně a naprosto bez jakéhokoliv "politické korektnosti" definují kdy Miloše Zeman porušoval volební zákona a čím, tedy lhaním? 

Proč si ho volil? Co tě vedlo k tomu volit lháře, porušovatele volebního zákona? Je to snad slučitelné s Ústavou? Je to slučitelné s Volebním zákonem?  

Nikdo a to skutečně nikdo z voličů Miloše Zemana není schopen sdělit kladný důvod, proč Zemana volili nikdo z jeho voličů nikdy své důvodu neprezentoval do veřejného prostoru a pokud se tak stalo, bylo naprosto zřejmé, že se jedná o výmysly o Miloši Zemanovi např. proto, že je "vzdělaný", neboť je absurdní označit vychození něčeho tak naprosto zbytečného jako je marx-leninská komunistická pseudo-ekonomie za vzdělání. 

Neváhej, napiš proč jej oslovuješ panem prezidentem a proč si jej volil. 


Nepřihlášený uživatel

#104044

2017-03-10 15:07

Čichám, čichám smrad, linoucí se z bohnické léčebny. Netřeba se znepokojovat, jsou to jen pšouky paka Pauka, vzlínající se nad jeho klecovým lůžkem. 


Nepřihlášený uživatel

#104045 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 15:07

#104029: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jako kdyby jsi se zrovna Ty choval jinak klerofašistický imbecile.

Přestaň strašit okupací východními armádami, Brežněv to udělal kdysi v rámci tehdejšího rozdělení světa, jež bylo načrtnuto i dohodami v Jaltě. Dnes je situace odlišná, vlastně úplně zrcadlově naruby, protože přežitý nefunkční slepenec zvaný NATO neví, kam až by se nacpal, přitom nedokáže chránit ani hranice členských států před zjevně nelegálními a nežádoucími zločinnými migrujícími osobami. Je načase oddtud vystoupit, je to k ničemu.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104046 Re: Re:

2017-03-10 15:14

#104028: Evropan - Re:  

 Neblábol o sponzorování Ruskem, to západní elity jsou s muslimskou zvěří mnohdy finančně zaháčkováni. I v tom slavném CNN mají majoritní kapitálovou účast saudští Arabové. Čích zájmů je to tedy asi hlásná trouba to slavné CNN?

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 15:16

#104045: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nic zrcadlového neexistuje. Pořád rusáci tvrdí, že NATO je přižité, bez váhání okupovali Krym a jediný rozdíl je, že z něj hned udělali rusákov, což si při okupaci ČSSR nedovolili a to proto, že to ani nepotřebovali, čestí komouši se ničím od těch z rusákova nelišili a stejně si bez schválení od rusáků ani neupšoukli. 

Je potřeba znovu zdůraznit, že pokud se rozhou desítky tisíc lidí překročti hranice, nic a nikdo jim v tom nemůže zabránit, pokud se nechce vystavit postihu za válečné zločiny, nechce mít na svědomí vraždy, chce dodržet svojí Ústavu a všeobecnou deklaraci lidských práv. 

K nám přiskákali rusáci v roce 1968 v počtu 500 000 přes noc a také jsme jim v tom nemohli nijak zabránit a to i kdyby přišli bez kališnikovů, tanků a letadel. Dokonce jsme se o ně museli postarat. 

Nelegální migrace je velmi zavádějící sousloví pokud se jedná o milion lidí, je to migrace, která může mít velmi závažné příčiny proč k ní došlo. Těžko by jsi se nazýval nelegálním migrantem, pokud bys utíkal před Stalinem nebo před Leninem v době občanské války v Rusku, kterou tam rozpoutal. 

Omezení migrace nevyřešilo zadratování hranice v Maďarsku, ale paní Merkelová setrvalou komunikací se státy odkud migrující přicházeli, uzavřením smluv s těmito státy. To je důvod, proč nyní migrace ustala. Miloš Zeman pro to neudělal vůbec nic, jen pro informaci. 

Tedy tvůj příspěvek je sice dobrým pokusem, ale nemá reálný základ, což já přičítám tvému komunistickému způsobu myšlení. 


Nepřihlášený uživatel

#104048 Re: Re: Re:

2017-03-10 15:18

#104046: - Re: Re:  

 Naprostá jistota je, že Rusko KGB a GRU a partnerské např. StB, Stasi, školili masově v osmdesátých letech Araby a Afičany v terorismu. To je naprosto nevyvratitelný fakt, díky tomu, že jsou např. k dispozici archivy StB a vedle Asada se dokonce tito lidé přímo vyskytují veřejně. 

Tedy je bohužel velmi pravděpodobné, že současní KGBáci v Kremlu stále udržují vazby na tyto teroristy a tedy IS je spíše důsledkem práce ruských FSB a GRU. 


Nepřihlášený uživatel

#104049

2017-03-10 15:27

Ctrl+C, Ctrl+V jede na plné obrátky. V Bohnicích dostali propustku k internetu, Bořek Pauk je opět v ráži a práší jak Rádio Jerevan.  


Nepřihlášený uživatel

#104050 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 15:34

#104047: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    O okupaci Krymu nemůže být vůbec řeč. Krym byl autonomní republikou pod časově blíže nevymezenou administrativní zprávou Kyjeva. Nikdy nebyl součástí Ukrajiny. Zjevně po tom, co předváděli Banderovci v Kyjevě, se obyvatelé Krymu v referendu rozhodli, že budou patřit pod administrativní zprávu RF. Tím vlastně ani nedošlo k porušení trojstranné dohody. Lidem mohlo být zabráněno v nelegálnímu přesunu hranic standartním strážním úkonem, jímž je výstražný výstřel. Šlo to už daleko dřív, než vůbec dopluly čluny ke břehům Evropy. Prostě mohli být tyto čluny otáčeny okamžitě zpět. Prakticky nic náročného a byznys převaděčů bylo možné utnout už od samého počátku. Rusové na našem území natrvalo nezůstávali, ale průběžně po odsloužení stanovené doby se zase vraceli zpět do vlasti, takže to nesrovnávej. Paní Merkelová se díky své debilní vstříčné politice maximálně tak dostala do pasti a teď vlastně platí Turkům výpalné z peněz, které byly vylichvařeny i na práci českých občanů.