MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#104029 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 11:20

#104015: Vlastenec - Re: Re: Re: Re:  

 A nezlehčuj váš muslimský terorismus, ty zrůdný kosovský islámistický teroristický prase!

Vidím, že jsi nějaký klon Zemana dopilovaný Ovčáčkem - když nemáš argumenty, sprostě nadáváš. To je ale všechno, co umíš. Počkej si na rozřešení. Německá policie to zveřejní, nemám obavu. A jestli jsou za tím muslimové, tak to zveřejní stejně, jako když za tím budou Srbové. Horší to je s našimi tuhými chovanci ministerstva vnitra, neboli policajty. Ti zatlučou vše, protože nejsou schopni nic vyšetřit. Zato uvěří každému hoaxu. Prostě "myslivny", no ... Předpokládám, že si jedním z nich.

A trošku pošpekuluj o tom, jestli ti přísluší nárok užívat nick Vlastenec. Vlastenec neleze do konečníku bývalým okupantům. To Vlastenec fakt nedělá. Takže to nedělej, nebo si zvol jiný nick, třeba Vlezdoprdelka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104045 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 15:07:57

#104029: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jako kdyby jsi se zrovna Ty choval jinak klerofašistický imbecile.

Přestaň strašit okupací východními armádami, Brežněv to udělal kdysi v rámci tehdejšího rozdělení světa, jež bylo načrtnuto i dohodami v Jaltě. Dnes je situace odlišná, vlastně úplně zrcadlově naruby, protože přežitý nefunkční slepenec zvaný NATO neví, kam až by se nacpal, přitom nedokáže chránit ani hranice členských států před zjevně nelegálními a nežádoucími zločinnými migrujícími osobami. Je načase oddtud vystoupit, je to k ničemu.