MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 16:19

#104069: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tedy ještě jednou, je absurdní, aby občané demokratické země, s demokratickou ústavou měli zpravodajskou službu tak, jak jí popisuješ ty. To je představa komouše, který si myslí, že komunistická totalita je vrcholem demokracie, přestože se ničím neliší od nacismu, který tak směšně napadá, přitim obět tyto totality rozpoutaly společně dosud nejodpornější válečný konflikt, viz. také miliony lidí považděných v gulagu a nacistických vyhlazovacích táborech, což byla jej jiná vezre téhož, tedy gulagu. 

Tedy nikoliv, v Afganistánu byli komunisté a ruští komuisté jednoznačně agresory, chtěli generovat totalitu jako v Severní Korei, to je naprosto jasná realita, nejen proto, že jsme komunistickou totalita zažívali zde. Komunisté obecně vedou válku proti občanů v zemích, kde se chystají totalitu zavést či už jí zavedli. Na tom se jistě v klidu shodneme. Jak moc je ta válka otevřená a vražedná je jen otázka momentálních "nálad" komoušů, viz. Rudí Khmérové, genocida v Tibetu, gulagy, koncentrační vyhlazovací tábory (nacismus se od komunismu liší jen způsobem získávání zdrojů), převrat milicionářů v ČSR, atd. atd. stasi vraždící v Německu, rumunský komunistický dikátor, atd. atd. 

Tedy tvoje představa o zpravodajských službách demokratických zemí nemá s realitou nic společného, protožo žiješ v představě, že zpravodajská služba komunistickké Severní Koreje je ta nejlepší na světě, podobně jako KGB (FSB, GRU), StB, Stasi atd, přestože je bez nejemenších pochybností že tyto služby páchali a páchají teroristické činy. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104074 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 16:38:27

#104071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

  Metody CIA a dejme tomu Abwehru se po praktické stránce lišily pouze tím, že v CIA dnes používají metody modernější. Že jako správný sluníčkář dostáváš nutkání posvětit práci CIA ideologickou okrasou, to nakonec není nic neobvyklého, ale ani nic o realitě vypovídajícího.