MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 16:52

#104074: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvůje spekulace je absurdní z důvodu toho, že zpravodajské služby demokratických zemí jsou po poměrně velkou veřejnou kontrolou. 

CIA dokonce pravidelně odtajňuje vůbec její nejdůležitější dokument, tedy výhled bezpečnostní i hospodářské situace USA, byť je to vždy s odstupem několika let. 

Osočovat CIA z jednání, které jí přisuzuješ, je vlastně osočení všech občanů USA, kteří ctí demokracii, Ústavu a zákony USA. 

Komunistické totality nectí dokonce ani vlastní zákony a proto jsou jejich zpravodajské (represivní) složky bez nejemenších pochybností zločinné - teroristické - viz. dnes Severní Korea a vraždy opozičních politiků i úředníků v Rusku např. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104082 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 17:03:48

#104079: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jakoupak kontrolou? Že sesmolí výroční vylhanou zprávu, kterou občané vesměs nečtou, protože vědí, že je má ona zpráva ukolébat v pocitu, že velký bratr to za ně vyřeší v jejich nejlepším zájmu? Co to blábolíš o vraždách v Rusku? Můžou snad v Kremlu za to, že dejme tomu Němcov byl prase a píchal ženy Čečenských šéfů? Jasně že si to nenechali Čečenci líbit. Co s tím mohli v Kremlu asi tak dělat? :-)