MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104257 Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická....

2017-03-11 22:27

V minulých volbách část voličů nevolila Karla Schwarzenberga proto, že měli pocit, "že je starý", zkušenost těchto lidí s Milošem Zemanem je děsivá. Dnes se velká část voličů Zemana stydí za to co udělali, nepřiznají svojí volbu ani mezi přáteli, kde by to v klidu prošlo s poznámkou o hlouposti. 

Voliči Miloše Zemana vůbec netuší obecně proč jej volili, nejsou schopni to definovat, byli obelháni to je skutečné příčina proč Zeman vůbec hlasy dostal a což nakonec také konstatuje Nejvyšší správní soud hned v několika rozsudcích, kde popisuje Zemanovo lhaní a porušování volebního zákona. 

Zeman je v podstatě v terminálním stadiu své demence a alkoholismu. Ve Sněmovně nedávno žvanil naprosté nesmysly a to by si normálně byl vědom, že to žvaní do steno záznamu a krotil by se. Dnes si již vlastně nic nepamatuje, ve svém proslovu se musel dívat do papíru, přestože mluvil o tom, že si "větu velmi dobře zapamatoval" pronesl dohromady asi deset vět a byl to proslov ubohý nejen a na to, že to měl být "výstřel z děla". 

Většina těch, co tam seděli si nejpíš přeje jediné, brzký konec této frašky a s obrovským gustem mu hlas nedají, pokud se Zeman skutečně volby vůbec zůčastní.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104258 Re: Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická....

2017-03-11 22:31:08

#104257: - Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická.... 

 ... ozvalo se podroušeným hlasem – doprovázeným hlasitým říháním – z pangejtu. Pak už bylo slyšet jen soustavné blití a telefonát zděšených kolemjdoucích na záchytku, ať Bořka Pauků okamžitě odvezou do svého opatrování.