MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104251 Vzpomínka na bolševiky a okupanty..........

2017-03-11 18:47

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra. 

To jsou zločiny, které nikdy komunisté nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout. 


Nepřihlášený uživatel

#104252 V totalitách je obvyklé, když prezident v paliativní péči psychiatrů oznámí další kandidaturu,.....

2017-03-11 18:49

.....že se ozve frenetický potlesk tleskačů, které si pozval a kteří se následně ožerou, aby zapomněli na vlastní prasárnu, kterou právě potleskem provedli, přitom drtivá většina z nich si přeje, aby už to skončilo, neboť je jim jasné, do jak odporné prasárny se podporou Zemana zapletli a že z ní necí cesty ven neb i ze záhrobí Zemana se jim budou ozývat jeho poskoci a budou je vydírat. 

Kolář je jistě jeden z těch, komu je jasné, že stav Zemana je naprosto katastrofální a je to jeden z těch, kdo se za frenetický potlesk styděl, alespoň doufám, že tomu tak je. 

Ještě, že ty deviantky, které vzrušují geronti existují, to mají Zeman s Vyskočilem společnou úchylku.

Tankysta Zbytek, úderná pěst komunistů nemohl chybět.  

Ještě, že ty deviantky existují, Černošek je na tom obdobně, to je opravdu klika, pěkně za ručičku :-), panicový prostatik v 74 letech, jak Miloš Zeman, nechce to vzít za Miloše :-)? 

 


Nepřihlášený uživatel

#104253

2017-03-11 18:52

Imbecilovi Paukovi už vaří klávesnice z toho trollování. Za chvíli dostane od primáře sedativa na uklidnění a usne ve svém klecovém lůžku.  


Nepřihlášený uživatel

#104254 Re: Re:

2017-03-11 18:57

#104007: Evropan - Re:  

Co to zkoušíš? Samozřejmě, že to byl musulman z Kosova.

Útok na nádraží v německém Düsseldorfu, který se odehrál ve čtvrtek večer, spáchal uprchlík, který dorazil do Německa z Kosova. Přiznala to německá policie na oficiální tiskové konferenci.


Nepřihlášený uživatel

#104255 Re: Re: Re:

2017-03-11 20:11

#104254: - Re: Re:  

 To je nad chápání trollujícího sluníčkářského imbecila Bořka Pauka. Ten to v životě nepobere, neboť se to vymyká intelektuálním schopnostem té jedné skomírající mozkové buňky, co mu ještě zbyla. Jedna jednotka pražskokavárenské debility = jeden Pauk. 


Nepřihlášený uživatel

#104256

2017-03-11 22:07

Trollující sluníčkářský kolovrátek Bořivoj Pauk se nám nějak zasekl (technicky řečeno: trolling failed), evidentně mu klesla hladinka metyl- i etylalkoholu. Vyrazil si ji doplnit prostřednictvím svého pravidelného tahu po zaplivaných nalejvárnách Štatlu. Tam se opět zlinkuje pod obraz, jak je jeho „dobrým“ zvykem a ustele si v nejbližším pangejtu, kde na něj budou celé nedělní dopoledne zírat kolemjdoucí, než ho poblitého a pochcaného seberou lapiduchové ze záchytky a poskytnou mu „ubytování“ u nich v ústavu, kde bývá rovněž pravidelným „nocležníkem“. A pak začne kolovrátek soustavného trollingu nanovo, máme se opět na co „těšit“... 


Nepřihlášený uživatel

#104257 Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická....

2017-03-11 22:27

V minulých volbách část voličů nevolila Karla Schwarzenberga proto, že měli pocit, "že je starý", zkušenost těchto lidí s Milošem Zemanem je děsivá. Dnes se velká část voličů Zemana stydí za to co udělali, nepřiznají svojí volbu ani mezi přáteli, kde by to v klidu prošlo s poznámkou o hlouposti. 

Voliči Miloše Zemana vůbec netuší obecně proč jej volili, nejsou schopni to definovat, byli obelháni to je skutečné příčina proč Zeman vůbec hlasy dostal a což nakonec také konstatuje Nejvyšší správní soud hned v několika rozsudcích, kde popisuje Zemanovo lhaní a porušování volebního zákona. 

Zeman je v podstatě v terminálním stadiu své demence a alkoholismu. Ve Sněmovně nedávno žvanil naprosté nesmysly a to by si normálně byl vědom, že to žvaní do steno záznamu a krotil by se. Dnes si již vlastně nic nepamatuje, ve svém proslovu se musel dívat do papíru, přestože mluvil o tom, že si "větu velmi dobře zapamatoval" pronesl dohromady asi deset vět a byl to proslov ubohý nejen a na to, že to měl být "výstřel z děla". 

Většina těch, co tam seděli si nejpíš přeje jediné, brzký konec této frašky a s obrovským gustem mu hlas nedají, pokud se Zeman skutečně volby vůbec zůčastní.  

 


Nepřihlášený uživatel

#104258 Re: Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická....

2017-03-11 22:31

#104257: - Zemana poráží již dnes jeho vlastní ubohost mentální i fyzická.... 

 ... ozvalo se podroušeným hlasem – doprovázeným hlasitým říháním – z pangejtu. Pak už bylo slyšet jen soustavné blití a telefonát zděšených kolemjdoucích na záchytku, ať Bořka Pauků okamžitě odvezou do svého opatrování. 


Nepřihlášený uživatel

#104259 Soudruh Zimola a obdivovatel ruského trotla Miloše Zemana není schopen dohlédnout.....

2017-03-11 22:38

....Zemanovu ubohost natož svojí vlastní. 


Atmosféra byla málo bojovná, rezignovaná, hodnotí sjezd Zimola. Delegáti se báli přepřahat


Nepřihlášený uživatel

#104260 Re: Soudruh Zimola a obdivovatel ruského trotla Miloše Zemana není schopen dohlédnout.....

2017-03-11 22:40

#104259: - Soudruh Zimola a obdivovatel ruského trotla Miloše Zemana není schopen dohlédnout..... 

 ...ozvalo se z pangejtu, než lapiduši hodili na Bořka síť...


Nepřihlášený uživatel

#104261 Andrej je legrační, tvrdí, že měl 2,4 mld. příjmů a z toho nedanil např. 2 mld......

2017-03-11 22:46

....že se jednalo o požitky z firem, které danit nemusel, ale měly to být příjmy peněžní nikoliv naturální. Je to taková divná věc, že mu přicházely peníze na účet a nemusel je danit. Zvláštní stav cirkusu Agrofert. 

To ani dokonce nejde řeč o tom, jestli vůbec Andrej Bureš taky utrácí. :-)

Babiš představil audit příjmů. Chce dokázat, že měl na nákup korunových dluhopisů dost peněz

Ono je to dokonce ještě legračnější, než to vypadalo. 

"Obě auditorské firmy potvrdily jeho dřívější vyjádření, že v letech 1996 až 2015 měl celkové příjmy 2,4 miliardy korun. Zároveň však ve svých zprávách upozornily na to, že tyto dokumenty nepředstavují audit podle mezinárodních auditorských standardů. "Naše postupy byly provedeny pouze za účelem prokázání dostatečnosti vašich příjmů pro nákup dluhopisů," stojí ve zprávě auditorů. 

Ze závěrů auditu vyplývá, že Babiš měl v letech 1996 až 2015 zdanitelné příjmy 1,861 miliardy korun, po zdanění si tak vydělal 1,504 miliardy. To by na nákup dluhopisů nestačilo, Babiš nakupoval už v letech 2013 a 2014 za celkem 1,556 miliardy korun a tak by mu chyběly desítky milionů korun. V letech 2009 až 2011 však měl podle zprávy ještě příjmy z prodeje akcií osvobozené od daně v celkové výši 748 milionů korun."

On si Andrej uvnitř holdingu přeprodává akcie, které drží po dobu nezbytnou, aby následný prodej byl osvobozen od daně. Což není nic jiného, než na jedné straně vyráběné náklady a na druhé zisk, který se nedaní, tedy KLASIKA :-). 


Nepřihlášený uživatel

#104262 Re: Andrej je legrační, tvrdí, že měl 2,4 mld. příjmů a z toho nedanil např. 2 mld......

2017-03-11 22:52

#104261: - Andrej je legrační, tvrdí, že měl 2,4 mld. příjmů a z toho nedanil např. 2 mld...... 

 ... ozvalo se už naprosto vychlastaným hlasem z útrob vozu, odvážejícího toho času spoutaného Bořka na záchytku. Potom si Bořek opět cvrnknul do kalhot a puch v korbě vozu začal připomínat klima týdny nevětraného vepřína...


Nepřihlášený uživatel

#104263

2017-03-12 00:35


Nepřihlášený uživatel

#104264 Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 07:34

.....a "lajkováním" debilit, že Miloš Zeman je zdráv, má přece prostatu panice a plíce čisté nekuřáka, nakonec, asi soudruzi, lékaři přece říkali "pro práci politika je zdravý dost", přestože to vypadá, že je v terminálním stavu duševním i fyzickém. 

Finové našli recept na propagandu. Těží ze vzdělání místo vyvracení fám

 
 
Finsku se možná podařilo ukázat směr, kterým leží řešení otázky, jak může společnost jako celek odolávat propagandě a falešným zprávám. Severská země sází na vzdělání a „aktivní obranu“ namísto úporného vyvracení falešných zpráv - a začíná se jí to vyplácet. Finský příklad může inspirovat i střední Evropu.
 
A tady především voliči Miloše Zemana věří naprosto každé hlouposti, která jim přijde mailem s odkazem na Putinovy Parlamentní listy, Sputnik, literarky, zvedavce, blisty atd. atd. atd. co alterací ruské propagandy na našem území je, včetně sputniku

Zatímco ta česká v době psaní tohoto textu informovala, že Německu došla munice, Američané řeší zveřejnění fotek nahých mariňaček, ruský tank T-90 ztělesňuje sílu a Evropa je rozdělená, finský Sputnik už před více než rokem „dopípal“. Neujal se, skoro nikdo ho nečetl a Rusko jej před rokem uzavřelo

Představa, že by tady ruský trotl Miloš Zeman varoval před rusáckou propagandou, Putinovými listy, zvedacem, Nejedlým, Mynářem, Ovčáčkem a Kmoníčkem se ovšem jeví jako to, že Miloš Zeman přestane být alkoholovým dementem. 

Stovka finských státních činitelů se pak jeho technikám učila - ne nějak pokoutně, ale na armádní základně u Helsinek. Před dezinformacemi roku 2015 varoval i finský prezident. Země zkrátka bere problematiku vážně.

 


Nepřihlášený uživatel

#104265 Nacionální komouš Miloše Zeman byl předsedou parlamentu......

2017-03-12 07:47

......a chystal se právě přebírat moc, Gotwaldovým heslem "půjdeme vládě po krku" a nacistickým heslem "budeme si své stranické knížky vázat do kůže členů ODS".

 

V únoru 1997 Motoinvest prodal CS Fondy jedné kyperské společnosti. Po několika dalších změnách vlastníků skončily fondy i s hotovostí 1,23 miliardy korunv rukou ruské společnosti Kos-Mos. Její zástupci dosadili do čela CS Fondů takzvaného bílého koně Václava Franta, dvacetiletého nezaměstnaného mladíka se základním vzděláním.

 

Zvolsi.mozek

#104266 Re: Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 07:49

#104264: - Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem..... 

 Pod pojmem vzdělávání proti tý údajný propagandě rozumějme systematický vymývání mozků!

A ty jsi jeden z těch "vzdělaných" produktů neomarxisticko-havlistické propagandy!


Nepřihlášený uživatel

#104267 Miloš Zeman vadí především jeho vlastním voličům.....

2017-03-12 08:01

"Dokud bude naživu, bude se nám mstít." Zeman čtrnáctým rokem štěpí ČSSD, vadí mladým i ženám

....ti z velké části vůbec dnes netuší, proč mu dali svůj hlas. Negativních důvodů proč jej volili jistě několik najdou nechtěli toho či tamtoho a Miloš slíbil, že je z politiky vystrnadí. Místo nich přišli takové kreatury jako Veleba, Okamura a jeho devítičlená parlamentní "strana", atd. 

Voliči Miloše Zemana se štítí jeho přítele Forejta, Ovčkáčka, Mynáře, Nejedlého, Veleby, ..... vlastně všech, kteří Zemana obklopují a říkají si, "on takové zločince kolem sebe potřebuje, jinak by v politice nepřežil", hloupost voličů Miloše Zemana je nekonečná. Tváří se jak všemu rozumí, jak jsou racionální, jak je jim to jasné, jak snedli všechnu "moudrost" Miloše Zemana a přitom si ze Zemana udělali zlaté tele popsané před mnoha tisícovkami let. 


Nepřihlášený uživatel

#104268 Re: Re: Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 08:02

#104266: Zvolsi.mozek - Re: Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem..... 

 Ve Finsku? Ty už opravdu nevíš kudy kam.

Jak si představuješ "vymývání mozků" jako znalost Ústavy a Všeobecné deklarace lidských práv na kterých jsou naše země postaveny?  Představuješ si "výmývání mozků" jako znalost zákonů a základních principů demokracie, např. znalost volebního zákona, který nedovoluje, aby kandidát lhal o svých oponentech, jak to učinil Miloš Zeman a Nejvyšší správní soud tedy musel konstatovat, že porušil Volební zákon!!!! a přesně vysvětlit jakými výroky a proč se jednalo o lži?

Tedy není pravda, že žádný soud a žádný rozsudek nepopisuje Zemanovo lhaní, je to dokonce Nejvyšší správní soud, který to popisuje naprosto přesně.  

 

www.zvolsi.info

Nick je potřeba ovšem velmi pochválit, ten se ti povedl, ruský trotle. Je skvělé také, že už vlastně o komunismu nic nevíš, neviš nic o komunistkách učitelkách udavačkách, nevíš nic o katedrách marxismu leninismu na všech vš, nevíš nic o vumlu a podobných idiotských nápadech komoušů odkoukaných od nácků. 

Velmi dobře byla ruská propaganda zpracována v seriálu Okupace. Miloš Zeman na Hradě je jeden z důsledků hybridního zasahování do politiky v ČR právě ze strany Ruska, jak velmi dobře dokládá vývoj kapitoly 2.3 ve veřejných částech výročních zpráv BIS. 

 

Zvolsi.mozek

#104266 Re: Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 08:49

#104264: - Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem..... 

 Pod pojmem vzdělávání proti tý údajný propagandě rozumějme systematický vymývání mozků!

A ty jsi jeden z těch "vzdělaných" produktů neomarxisticko-havlistické propagandy!

 


Nepřihlášený uživatel

#104269 Stromy se nacionální komouši Miloši Zemane porážejí a to i když se tak děje pilou....

2017-03-12 08:17

Řidička vylétla s autem z dálnice, vůz porazil několik stromů

Několik stromů v sobotu večer porazilo osobní auto u Jíloviště v okrese Praha-západ poté, co s ním řidička vylétla z dálnice. Místem projížděla shodou okolností záchranná služba, která ženu převezla do nemocnice.

....ani řidička strom "nepřeřízla" a nedělají to ani dřevorubci. 

Islám

#104270

2017-03-12 08:23

Oběti kyselinových útoků na módní přehlídce měnily vnímání krásy

Náctiletá modelka Šonali Khatunová za hlasitého potlesku diváků prošla po mole na módní přehlídce v bangladéšském hlavním městě. Nebyla to ale běžná přehlídka. Khatunová a dalších jedenáct modelek a tři modelové, kteří se zúčastnili přehlídky, přežili kyselinové útoky. Tento typ násilí v Jižní Asii není zcela neobvyklý. Zhrzení milenci či nespokojené rodiny si někdy chrstnutím kyseliny do obličeje oběti řeší spory.

 

Wikipedia: 

Bangladéš, oficiálním názvem Bangladéšská lidová republika (bengálsky গনপ্রজাতন্ত্রী বাংলােদশ), je stát v jižní Asii v historickém Bengálsku, po němž nese název. Přestože se můžeme setkat s tím, že je o Bangladéši hovořeno v ženském rodě, podle Ústavu pro jazyk český je jediné přípustné skloňování podle mužského rodu. Jeho sousedy jsou Indie a Myanmar (Barma). Hlavním městem je Dháka. S počtem obyvatel 158 milionů se tato chudá rozvojová země řadí k nejlidnatějším státům světa. Oficiálním jazykem je bengálština. Většina obyvatel vyznává islám.

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#104271

2017-03-12 08:26

Když v Evropě dojde k teroristickému útoku, tu mačetou, tu nožem, tu sekerou, zpravidla následuje policejní ujištění, že nešlo o teroristický útok. „A jakoby nás kdosi chtěl krmit den co den pravidelnou sladkou dávkou multikulturalismu, jsme ujišťováni, že ať už přišel útočník odkudkoli, tak to není muslimská země,“ píše autorka.

Názorně to ukázal např. útok agresora, který se sekyrou v ruce řádil na nádraží v Düsseldorfu. Německá média téměř okamžitě informovala o tom, že jde o muže jugoslávského původu. Hopkinsová připomíná že Jugoslávie jako stát už dlouho neexistuje a považuje počínání německých médií za klasický zastírací manévr.

Celý článek v angličtině naleznete zde

K dovršení všeho se nakonec ukázalo, že útočník se jmenuje Fatmir H., který takřka jistě pochází z muslimského Kosova. „Hmm,“ poznamenává k tomu dáma ironicky. Když to vyšlo najevo, média nás alespoň ujišťovala, že útočník nebyl žádný terorista, nýbrž psychicky narušený muž. A když už by to nebyl psychicky narušený muž, tak se zpravidla dozvíme alespoň to, že útočník byl vlk-samotář.

Hopkinsová má za to, že se lidé už učí číst mezi řádky. Když např. ve zprávách o nějakém útoku nenajdeme zmínku o zemi původu útočníka, můžeme si být takřka jistí, že pochází z některé ze zemí, jejímž obyvatelům zakázal 45. prezident USA vstup na půdu Spojených států. Jeho zákaz posléze zrušil soud, ale Trump brzy připravil nový dekret.


Nepřihlášený uživatel

#104272 Re: Ruský trotl Fico premiérem a Slováci se musí starat o to, aby tam neměli nácky.....

2017-03-12 08:31

#104226: - Ruský trotl Fico premiérem a Slováci se musí starat o to, aby tam neměli nácky..... 

Ty jsi neonacista, banderovské nacistické prase!

 Není tedy divu, že obdivuješ i komunistické anarchistické teroristy.


Nepřihlášený uživatel

#104273 Re:

2017-03-12 08:32

#104271: Multikulturní obohacení -  

 Jo Blesk jako zdroj informace :-). Tak ty bys v Hradě měl obrovský úspěch :-)


Nepřihlášený uživatel

#104274 Re: Re: Ruský trotl Fico premiérem a Slováci se musí starat o to, aby tam neměli nácky.....

2017-03-12 08:35

#104272: - Re: Ruský trotl Fico premiérem a Slováci se musí starat o to, aby tam neměli nácky..... 

 Nacionálním komoušem je v ČR především Miloš Zeman a to nejen proto, že s neonacistickými komouši řečnil z jednoho podia. 

Musíš být velm konkrétní, který můj přispěvek ti dává oprávnění k takovému tvrzení. Pokud nejsi schopen přesně citovat, tak si zajdi na psychiatrii a státní zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

#104275 Re: Re:

2017-03-12 08:36

#104273: - Re:  

 Tak si ho přečti, debile. :-)