MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Islám

#104270

2017-03-12 08:23

Oběti kyselinových útoků na módní přehlídce měnily vnímání krásy

Náctiletá modelka Šonali Khatunová za hlasitého potlesku diváků prošla po mole na módní přehlídce v bangladéšském hlavním městě. Nebyla to ale běžná přehlídka. Khatunová a dalších jedenáct modelek a tři modelové, kteří se zúčastnili přehlídky, přežili kyselinové útoky. Tento typ násilí v Jižní Asii není zcela neobvyklý. Zhrzení milenci či nespokojené rodiny si někdy chrstnutím kyseliny do obličeje oběti řeší spory.

 

Wikipedia: 

Bangladéš, oficiálním názvem Bangladéšská lidová republika (bengálsky গনপ্রজাতন্ত্রী বাংলােদশ), je stát v jižní Asii v historickém Bengálsku, po němž nese název. Přestože se můžeme setkat s tím, že je o Bangladéši hovořeno v ženském rodě, podle Ústavu pro jazyk český je jediné přípustné skloňování podle mužského rodu. Jeho sousedy jsou Indie a Myanmar (Barma). Hlavním městem je Dháka. S počtem obyvatel 158 milionů se tato chudá rozvojová země řadí k nejlidnatějším státům světa. Oficiálním jazykem je bengálština. Většina obyvatel vyznává islám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104276 Re:

2017-03-12 08:37:22

#104270: Islám -  

 To ovšem nemá vůbec nic společného s Islámem, ale z psychickou poruchou, zločinností těch, kteří tak činí. 

Stejně jako tvoje manipulativní dávání do souvislostí islámu a zločinnosti, což také není nic jiného než zločin a psychická patologie a to nejen proto, že dalších 1,5 mld. lidí, kteří se hlásí k islámu nic takového samozřejmě nedělají. 

Evropan

#104281 Re:

2017-03-12 08:57:17

#104270: Islám -  

Snažíš se vydedukovat něco, na co inteligencí nestačíš. Kyselinové útoky se vyskytují i v Indii a na Srí Lance. Indie většinově hinduistická a Srí Lanka většinově buddhistická. Navíc Bangladéš je sice většinově muslimská, ale spáchali ty útoky vždy pouze muslimové? To asi prokazatelné není. 

A co Breivick? Zabil asi 80 lidé. Znamená to, že byl muslim? A ten útočník z Uherského Brodu? A proč neřešíš to, že je u nás ročně znásilněno více než 600 žen. Možná by bylo lepší si vyčistit vlastní dvoreček, než ukazovat na cizí.