MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#104271

2017-03-12 08:26

Když v Evropě dojde k teroristickému útoku, tu mačetou, tu nožem, tu sekerou, zpravidla následuje policejní ujištění, že nešlo o teroristický útok. „A jakoby nás kdosi chtěl krmit den co den pravidelnou sladkou dávkou multikulturalismu, jsme ujišťováni, že ať už přišel útočník odkudkoli, tak to není muslimská země,“ píše autorka.

Názorně to ukázal např. útok agresora, který se sekyrou v ruce řádil na nádraží v Düsseldorfu. Německá média téměř okamžitě informovala o tom, že jde o muže jugoslávského původu. Hopkinsová připomíná že Jugoslávie jako stát už dlouho neexistuje a považuje počínání německých médií za klasický zastírací manévr.

Celý článek v angličtině naleznete zde

K dovršení všeho se nakonec ukázalo, že útočník se jmenuje Fatmir H., který takřka jistě pochází z muslimského Kosova. „Hmm,“ poznamenává k tomu dáma ironicky. Když to vyšlo najevo, média nás alespoň ujišťovala, že útočník nebyl žádný terorista, nýbrž psychicky narušený muž. A když už by to nebyl psychicky narušený muž, tak se zpravidla dozvíme alespoň to, že útočník byl vlk-samotář.

Hopkinsová má za to, že se lidé už učí číst mezi řádky. Když např. ve zprávách o nějakém útoku nenajdeme zmínku o zemi původu útočníka, můžeme si být takřka jistí, že pochází z některé ze zemí, jejímž obyvatelům zakázal 45. prezident USA vstup na půdu Spojených států. Jeho zákaz posléze zrušil soud, ale Trump brzy připravil nový dekret.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104273 Re:

2017-03-12 08:32:52

#104271: Multikulturní obohacení -  

 Jo Blesk jako zdroj informace :-). Tak ty bys v Hradě měl obrovský úspěch :-)

FAKE NEWS

#104603 Re:

2017-03-15 04:42:35

#104271: Multikulturní obohacení -  

 

To je náhodička, že český mainstream mlží úplně stejně... Dodnes to nebylo na iDnes uvedeno na pravou míru.

Po útoku sekerou v Düsseldorfu je 7 raněných, podezřelý pochází z Balkánu

 

Na nádraží v západoněmeckém Düsseldorfu zaútočil ve čtvrtek večer na cestující muž vyzbrojený sekerou. Zranil sedm lidí, z toho tři vážně. Podle policistů se nejednalo o teroristický čin, pachatel pocházející z někdejší Jugoslávie trpěl psychickými problémy.