MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104328 Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatel

2017-03-12 21:24

#104306: - Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,.. 

Koukám, že ani nerozumíš psanému textu. Takových, jako jsi ty, jsou plné psychiatrické nemocnice.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104352 Re: Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pach

2017-03-13 11:37:18

#104328: - Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatel 

Napsal jsi, že kopíruji cizí příspěvky a vzhledem k tomu, že nic takového nedělám, tedy z toho plynulo, že někdo kopíruje mé a vypadá to, že já do této diskuse tedy vkládám jeho příspěvky. Tak mne zajímalo, kdo mé příspěvky kopíruje nebo má stejné názory natolik, že ty mé vypadají jako nepůvodní. 

Pokud nikdo takový není, je to vlastně také skvělé, co víc si vlastně člověk může přát. 

Nepřihlášený uživatel

#104379 Re: Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pach

2017-03-13 15:17:59

#104328: - Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatel 

Napsal jsi, že kopíruji cizí příspěvky a vzhledem k tomu, že nic takového nedělám, tedy z toho plynulo, že někdo kopíruje mé a vypadá to, že já do této diskuse tedy vkládám jeho příspěvky. Tak mne zajímalo, kdo mé příspěvky kopíruje nebo má stejné názory natolik, že ty mé vypadají jako nepůvodní. 

Pokud nikdo takový není, je to vlastně také skvělé, co víc si vlastně člověk může přát.