MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104351 Re: Vítej Vláďo Iljiči Adolfe Putine care careviči nacionální komouši ............

2017-03-13 11:35


Nepřihlášený uživatel

#104352 Re: Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pach

2017-03-13 11:37

#104328: - Re: Re: Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatel 

 Napsal jsi, že kopíruji cizí příspěvky a vzhledem k tomu, že nic takového nedělám, tedy z toho plynulo, že někdo kopíruje mé a vypadá to, že já do této diskuse tedy vkládám jeho příspěvky. Tak mne zajímalo, kdo mé příspěvky kopíruje nebo má stejné názory natolik, že ty mé vypadají jako nepůvodní. 

Pokud nikdo takový není, je to vlastně také skvělé, co víc si vlastně člověk může přát. 

 

Bořivoj Pauk
Nepřihlášený uživatel

#104353

2017-03-13 11:38

Jmenuji se PAUK. BOŘIVOJ PAUK. Jsem výsledek soulože obecního blázna s vyžilou gorilou, pobývám na trvalé hospitalizaci v Bohnicích. Neumím nic jiného, než trollit na internetu. Mé příspěvky poznáte snadno, stejně jako náš pan primář (to je ten strejda, co se o nás "bohničáky" tak hezky stará a dává nám ty dobré bonbónky nazývané tablety, jestli chcete co vědět). Ten mě a mé příspěvky z klecového lůžka označil za kvintesenci čiré imbecility. Nevím, co to znamená, ale asi něco takového jako "správnej tým", co jiného by to asi tak mohlo být, že? Poslyšte, něco moudrého vám povím. Víte co? Grauuuuuugh! Bléééééé! - é - é - ééé - é ! Ze všechno může Zeman ! Méééééé - éé - éééé - é ! Krk! Grg! Škyt! Hek ! Za všechno může Putin ! Hééé !!!!!!!! Bůůůůůůůů ! Haf ! Haf ! Za všechno můžou komoušííííí - í - í - í - ííííí - kvíííííííííí !!!!!!  Béééééé - ééééé - éééé !!!!! Za všechno může Donald Trump! Úúúúúúúúúúú !!!!!!!!! Mňáááááááůůůůůů !!! Vraááááááůůůůů !!!!!!! Za všechno může Babiš ! Jekt! ... Mekt! ... Pšouk! ... Hek!  ... PRRRRRRD !!!!! ... Co? ... Co to?!? ... Heh?!? ... Pane primáříííí, poďte sééém, mám hnědo v plenkách, poďte mě přebalit !!!!! Za to může ten zasranej Zeman, nacionální komouš a agent z rusákova !!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#104354 Re: Re: Vítej Vláďo Iljiči Adolfe Putine care careviči nacionální komouši ............

2017-03-13 11:39

#104351: - Re: Vítej Vláďo Iljiči Adolfe Putine care careviči nacionální komouši ............ 

 Podstatné je, jestli mají kompletní komunikaci k dané věci, tedy nikoliv fragment, jako wiki leaks. 

Pokud se jim skutečně podařilo získat kompletní e-mailovou komunikaci o těchto 100 000 € tedy od prvních jednání až po závěrečné "vyúčtování" a ukončení "projektu", je to naprostá bomba. 

Pokud mají pouze fragment, je to zajímavé, ale hodnotu to má velmi malou, není jistota, že je to skutečné. 

Na druhou stranu, pokud se tam vyskytují skutečné osoby stalinistů v ČR a neonacistů v Polsku, je to velmi zajímavé i když se bude jednat o fragment, obzvláště, pokud se bude jednat o jména, která nebyla všeobecně známá. 

Wiki leaks totiž má problém, že jmen je tam opravdu ultra málo a většinou se jedná o jména "provařená". 


Nepřihlášený uživatel

#104355 Dokud se chce s Burešem o dluhopise bavit premiér, je to přece super, až tam pošle státní zástupce..

2017-03-13 11:42

V každém případě je jisté, osoby spojené nesmí použít nástroj pro převod zisku....

‚Pokrytectví ze strany premiéra‘. Babiš odmítá řešit korunové dluhopisy na koaliční radě

....na osobu, která má nižší míru zdanění v tomto případě NULOVOU.  A vzhledem k tomu, že ta legrace se celkové týká stovek miliard korun a korunové dluhopisy kupovali jen osoby spojené je ztráta státu z těchto stovek nezdaněných miliard obrovská, neboť i jen nezdaněné úroky ze stovek miliard jsou pořád miliardy ročně!!!!!

Na druhou stranu je jasné, že se o tom Andrejovi jednat nechce, ale je velmi pravděpodobné, že o tom bude jednat s policií a státními zástupci a to nejspíš kde kdo. :-)..

Vítejte
Nepřihlášený uživatel

#104356 Zde jsou

2017-03-13 11:44

           


Nepřihlášený uživatel

#104357 Re:

2017-03-13 11:47

#104356: -  

 Cílíš na voliče nacionálního komouše Miloše Zemana v diskusi o jeho zločinnosti?

Tak to se ti daří :-), skoro to vypadá, jako když sis vlastní vědomí upravil facebookem a klikáním na to, jakými úžasnými jsou Miloš Zeman, Vláďa Iljič Putin a Donald Trump. 

To bys měl přece vkládat do diskuse k petici jeho podporovatelů, tady to vlastně nemá význam, tady tím oslovuješ jen tvé ruské spolutrotly.  Přeci si nemyslíš, že podporovatelé Miloše Zemana budou číst diskusi, kde je prokázována velmi přesně Zemanova zločinnost, demence, ruské trotlování, atd., tedy jeho obecné působení v politice. 

Žiješ v představě, že se tvoje ubohost nějak dotýká kritiků Miloše Zemana a mnohdy skutečně lidí, kteří min. znají texty Václava Havla, občas si rádi sednou na Lavičku Václava Havla, s radostí pohovoří s cizinci o Václavu Havlovi, rádi odlítají z letiště Václava Havla a velmi rádi navštíví divadla i v zahraničí, kde se jeho hry zrovna hrají, když tam jsou, právě proto aby viděli, jak je komunismus reflektován současnou společností? 

Ty jsi idiot jak Miloš Zeman což dokládáš porušováním základních pravidel nejen této diskuse?

Přesně totéž přece dělá Miloš Zeman, komouši a náckové, když chtějí získat převahu v "diskusi". 


Nepřihlášený uživatel

#104358 Re: Re:

2017-03-13 11:50

#104357: - Re:  

 ...ozvalo se z klecového lůžka, načež přiběhl primář a zklidnil Bořka silnou tišící injekcí. 


Nepřihlášený uživatel

#104359 To je velká novinka, ředitel finanční správy poslancům přitom sděloval.....

2017-03-13 11:54

 

 

Finanční správa daně doměřuje, napsal Babiš premiérovi:

Finanční správa korunové dluhopisy naprosto běžně kontroluje a doměřuje jejich zdanění. Metodiku má dobře nastavenou, napsal ministr financí Andrej Babiš premiéru Bohuslavu Sobotkovi.

.....že korunové dluhopisy kontrolovat nemohou, nemají na to "prý" zákonné oprávnění. Buď se Bureš opravdu máchá ve vlastních exkrementech, nebo jsou zprávy v novinách nepřesné. 


Nepřihlášený uživatel

#104360 Ředitel Finanční správy ovšem poslancům sdělil, že nemá "zákonné oprávnění" korunové dluhopisy.....

2017-03-13 12:20

....kontrolovat, tedy začíná to být nějaké opravdu hodně zamotané. Je tedy otázka, kdo z nich si vymýšlí, jestli ředitel Finanční správy nebo Andrej Bureš. Je to opravdu velmi vážné téma, neboť se jedná o stovky miliard vydaných dluhopisů a nakoupených vlastníky firem, nikdo jiný firemní korunové dluhopisy prakticky nekupoval, resp. díky tomu, že to Finanční správa nekontroluje, tak to ani neví.  

Andrej se tváří jako mistr světa, ale je spíš už mlží jak ten poslední zlodějíček, dokonce i ten jeho "audit" o tom, že vydělával dostatečně je šaškárna, neboť by za těch 228 co "vydělával" nemohl na poměry Andreje "nic" utratit, aby vůbec na dluhopisy měl, což samozřejmě ani takto ubohý audit bez mezinárodních standardů dokonce ani nezjišťoval. 

Finanční správa korunové dluhopisy kontroluje, napsal Babiš premiéru Sobotkovi. Odmítá téma projednávat na koaliční radě

 
  • Na pondělním jednání koaliční rady by se podle premiéra Bohuslava Sobotky měla projednat usnesení ohledně korunových dluhopisů.
  • Rozhodl tak na základě konstatování poslanců, že mohl být při emisi těchto obligací obcházen zákon.
  • Andrej Babiš, který v minulosti nakoupil dluhopisy Agrofertu, odmítá toto téma projednávat.

Nepřihlášený uživatel

#104361 Je potřeba si uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,.....

2017-03-13 12:29

.....obětí gulagů a represí je tolik, že prakticky neexistuje rodina, která by tímto nebyla zasažena. Stejně jako v Rusku neexistuje rodina, kde by nebyl někdo, kdo se na těchto represích aktivně nepodílel. 

Rusko je tedy zemí obětí a vrahů (spoluvrahů) či potomků obětí a potomků vrahů (spoluvrahů).  To je smutná realita 100 let komunistické diktatury v Rusku a velmi smutné je, že se Rusko k této věci nedokázalo dosud postavit, byť jistě Souostroví gulag je dílo pro Rusko zásadní stejně jako básně Anny Alexandrovny Barkovové u které velká část věznění proběhla až po II. světové válce. 

Rektor: Následky traumat přeživších holocaustu se projevují i u jejich vnuků, náš výzkum to potvrdí

10. 3. | Známe syndrom dětí přeživších holocaustu, existují první zprávy, že stres se může projevit v modifikaci genetického materiálu, jsou to mechanismy, kdy se v době velkého stresu mění organismus i genetický materiál, zjišťujeme, jestli se to přenáší i do další generace, tvrdí neurolog Ivan Rektor, vedoucí Centra neurověd z Masarykovy univerzity. Dodává, že sledují především, jestli a jak se struktury mozku potomků přeživších mění. Snaží se do výzkumu zapojit co nejvíce přeživších.


Nepřihlášený uživatel

#104362 Jedním z předpokladů pro vždělanou populaci země.....

2017-03-13 12:32

Finové našli recept na propagandu. Těží ze vzdělání místo vyvracení fám

 

 

 

 

 

Finsku se možná podařilo ukázat směr, kterým leží řešení otázky, jak může společnost jako celek odolávat propagandě a falešným zprávám. Severská země sází na vzdělání a „aktivní obranu“ namísto úporného vyvracení falešných zpráv - a začíná se jí to vyplácet. Finský příklad může inspirovat i střední Evropu.

 

 

 

....velikosti ČR s poněkud exotickým jazykem je samozřejmě bilingvnost populace. V této věci ČR propásla možná 15 ale možná také více než 20 let. Bohužel i dnes se mnozí absolventi vysokých škol domluví velmi špatně dalším jazykem a je to důsledek především toho, že jej nepoužívají vůbec nebo jej nepoužívají denně a to vůbec není řeč  o středoškolácích či lidech se základním vzděláním. Přitom mezi námi žijí lidé, kteří nemají problém s bilingvností např. Rómové. Drtivá většina obyvatel ČR má ovšem s dvojjazyčností obrovský problém. 

 

 

 

Rusko tento nedostatk české populace velmi dobře využívá. Je možné, že právě čeština je pilotním jazykem ruské propagandy, neboť v rumunštině, bulharštině, polštině či např. maďarštině neexistují desítky serverů přebírající v drtivé většině strojově ruskou propagandu. Jinak je tomu ovšem v češtině a všech hlavních evropských jazycích - angličtina, němčina, francoužština, italština a španělština. 

 

 

 

Stačí zadat do googlu skoro libovolný titulek z rusko propagandistického serveru v češtině a během zlomků vteřiny uživatel vidí seznam někdy desítky někdy dokonce desítek serverů na kterých se tentýž nesmysl (propagandistická lež) vyskytuje. 

 

 

 

Z mého pohledu je to velmi vážné téma pro BIS, která toto ale skutečně reflektuje i ve veřejné části výročních zpráv. 

Nepřihlášený uživatel

#104363 Re: Re: Jedním z předpokladů pro vždělanou populaci země.....

2017-03-13 12:36

#104300: - Re: Jedním z předpokladů pro vždělanou populaci země..... 

 

 Je vidět, že jsi "přesně" pochopil můj příspěvek, že jsi hlava otevřená jak Miloš Zeman v terminálním stádiu alkoholové demence.

Ta část příspěvku na kterou neomaleně narážíš je spíše povzdech, že tolik "pomíjená" část Čechů, abych použil velmi mírný termín s odkazem na zprávu USA o této věci, která už tak mírná není, je schopna být bez nejmenších problémů bilingvní a ti ostatní, směrem k Rómům, mnohdy namyšlení a namachrovaní Češi jako např. ty, další jazyk v drtivé většině nezvládají ani tak, aby jej použili pro komunikaci ve skupině, pokud se tato skupina vlastně jen naprosto čirou náhodou potká s cizincem např. ze Španělska, který by v klidu komunikoval i v angličtině, pokud by ta schopnost byla na české straně. Velmi rád by samozřejmě komunikoval ve španělštině, kde by se navíc maximálně snažil komunikaci zjednodušit, nikomu by se neposmíval jeho nepřesnostem a vše by v klidu také doplnil angličtinou, pokud by na české straně chyběla slova. 

Tvojí "duchaplnost" jak ze Zemana raději kopíruji, kdyby ti přeci jen došlo, jak velkým ubožákem jsi ty a Miloš Zeman, který s tebou jistě tuto "duchaplnost" sdílí a chtěl bys to napravit smazáním, což se vám "duchaplncům" voličům Miloše Zemana v této diskusi dosti často stává.

Je dobré tě také upozornit, že část Rómů s českou národností odešla na západ a to i za moře a jsou dnes tedy multijazykově zdatní a je velmi málo Čechů, které by vyznamenala britská královna a není žádný Čech, který byl vyznamenaný za totéž co dnes britský policista původně z ČR, který se hlási k romské národnosti.  


Nepřihlášený uživatel

#104300 Re: Jedním z předpokladů pro vždělanou populaci země.....

2017-03-12 11:36

#104299: - Jedním z předpokladů pro vždělanou populaci země..... 

 Jasně, bilingvní Rómové, náš vzor. Ty si musíš píchat dobrý materiál, kavárenská smažko z neziskovky :-))) 


Nepřihlášený uživatel

#104364 Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku....

2017-03-13 12:42

....tedy jak říká Miloš v ruštině "ve smoker's corner, ja". 
 

M: Tak se rozhoduju, že se nechám zvolit.

I: Co na to soudruh Vladimir Vladimirovič 

M: Schváleno. Mám do toho jít? 

I: To musíš Miloši, právě jsem si vybrala nového fešáka do ochranky, kdybys viděl, co dělal když jsme mu ukázala .....

M: Detailů mě ušetři.

I: ....pistoli sprátelené ráže. 

M: A tak to jo. 

I: A řekla mu jak jsi mi ji daroval a že je od soudruha Vladimira Vla....

M: Ušetři mě deatilů. Tak mám kandidovat? 

I: Samozřejmě, vzpomeň jak ti tuhle fungovala prostata panice, když si to tomu Sobotkovi nandal s tím Prouzou, to ti byla taková....

M: Detaily vynech. Já už dokouřil, tak běž. 

Stop bolševikům a banderovcům z "pražské kavárny"!!!
Nepřihlášený uživatel

#104365 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když se tak d

2017-03-13 12:45

#104292: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když se tak děje  

 Nelži geronte. Komouše jsi volit musel a volil jsi je rád. Hlavně si nehraj na bojovníka proti komunismu jako soudruh Štětina, dnes rusofobní banderovský neonacista ze zločinecké organizace TOP09.  

Jistě víš, že Zeman byl v KSČ akorát v době "pražského jara".

A jistě i víš, že tvůj oblíbený soudruh Štětina z TOP09 byl také v KSČ a dokonce byl aktivní komunista, milovník a propagátor SSSR a udavač STB během Husákovy normalizace. 


Nepřihlášený uživatel

#104366 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když se t

2017-03-13 12:48

#104365: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když se tak d 

 Na základě jakého mého příspěvku jsi usoudil, že by byl mým oblíbencem libovolný bývalý i současný komouš, nácek, nacionální komouš či libovolný příznivce totality či dokonce člen politické i nábožensé sekty?

To by mne opravdu zajímalo. 

Velmi by mne také zajímalo, na základě čeho jsi usoudil, že bych měl v oblibě i jen lidi s komunistickým myšlením, např. "mladého" i starého Klause. 


Nepřihlášený uživatel

#104367 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když

2017-03-13 12:50

#104366: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když se t 

 Jen se nedělej ty neonacistické banderovské exbolševické prase volící TOP09. Nacistické a bolševické udavačské prase Štětina je váš hlavní hitlerovský rusofobní (ovšem dříve stalinistický) ideolog, pražská kavárno. Tak se najednou netvař, že to není tvůj oblíbenec.


Nepřihlášený uživatel

#104368 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i k

2017-03-13 12:55

#104367: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i když  

 Pořád jsi neodpověděl.

To jste všichni voliči Miloše Zemana takoví ubožáci, že si cosi vysníte a pak přestože pro to nemáte ani jeden reálný důvod si na takové hlouposti trváte? 

To je totiž jedna z nejodpornějších vlastností Miloše Zemana, která generuje to jeho odporné nesmyslné lhaní. 


Nepřihlášený uživatel

#104369 Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku....

2017-03-13 13:12


Nepřihlášený uživatel

#104370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to

2017-03-13 13:13

#104368: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i k 

 Na to se nedá odpovědět jinak, než: Vyliž si prdel, Sorosův vlastizrádný zmrde! Do toho je ti hovno! Tady nejsi na služebně StB, abych ti musel na cokoliv odpovídat, jak jsi zřejmě z mládí zvyklý.

Ještě ti to můžu vysvětlit osobně, pokud tomu nerozumíš.


Nepřihlášený uživatel

#104371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí

2017-03-13 13:31

#104370: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to 

 Proč přispíváš do diskuse, když nejsi schopen argumentovat? Jaký to má smysl? 

Je to nějaká tvoje patologie? 

Smysl diskuse je v předkládání problémů a diskusi o nich předkládáním argumentů.

Já například vidím obrovský problém v tom, že je na Hradě dle mého názoru nacionální komouš, který se navíc obklopil bandou lidí, kteří prakticky nemají žádnou důvěru státu a dokonce se mnohdy i voliči Miloše Zeman těchto lidí doslova štítí.

Shledávám to, jak velmi vážný problém, stejně jako shledávám velkým problémem vyhrožování v diskusích, na hranici či za hranicí nejen obecné slušnosti.  

Nepřihlášený uživatel

/ #104370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to

2017-03-13 13:13

#104368: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stromy se nacionální komouši Miloši Zemana porážejí a to i k 

 Na to se nedá odpovědět jinak, než: Vyliž si prdel, Sorosův vlastizrádný zmrde! Do toho je ti hovno! Tady nejsi na služebně StB, abych ti musel na cokoliv odpovídat, jak jsi zřejmě z mládí zvyklý.

Ještě ti to můžu vysvětlit osobně, pokud tomu nerozumíš.


Nepřihlášený uživatel

#104372 Re: Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku....

2017-03-13 13:49

#104369: - Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku.... 

 Můj příspěvek, nebyl k smíchu, ale k pláči, neb se takový rozhovor mezi Milošem Zemanem a jeho ženou Ivanou bohužel klidně mohl odehrát. 


Nepřihlášený uživatel

#104373 Re: Re: Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku....

2017-03-13 13:58

#104372: - Re: Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku.... 

 K pláči jsi ty, debile.

Nezapomeň sem celý den tapetovat píčoviny, které nikdo nečte. Přeji hezký zbytek života na této "petici".  :-)


Nepřihlášený uživatel

#104374 Problém se zdaleka netýká jen Andreje Bureše, ale dalších cca 160 mld. korunových dluhopísů....

2017-03-13 13:58

.....vydaných jen v roce 2012 a nakoupených vlastníky firem - fyzickými osobami, neb ty jediné mohou uplatnit nulovou daň z korunového dluhopisu. Daňové úniky roční se počítají v miliardách korun a po celou dobu emisí tedy až 50 let se počítají tedy v desítkách miliard či dokocne hodně okolo 100 mld. pokud by skutečně celý Babišův cirkus fungoval 50 let. 

Bureš žije v představě, že o takto gigantické zlodějině může v klidu lhát?

 

Babišovy dluhopisy přehledně: Měl na jejich nákup dost peněz? Skutečně za ně zaplatil? A kolik ušetřil na daních?

 

 

 


 



    • Ministr financí Andrej Babiš už několik týdnů čelí podezření, že na nákup takzvaných korunových dluhopisů za jednu a půl miliardy korun neměl dostatek prostředků a že celá transakce měla pouze jediný účel - vyhnout se placení daní.

    • V pátek Babiš zveřejnil zprávu, z níž mělo vyplynout, že celý obchod kolem dluhopisů Babišovy společnosti Agrofert byl zcela v pořádku.

    • Spolu se zveřejněnou zprávou však vyvstaly další otázky kolem nákupu cenných papírů, kvůli kterému se sešel i sněmovní rozpočtový výbor a zasedla koaliční rada.



Nepřihlášený uživatel

#104375 Re: Re: Re: Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku....

2017-03-13 14:16

#104373: - Re: Re: Re: Jednou se Ivana čirou náhodou potká s Milošem v Lánech u popelníčku.... 

 Záleží na času a chuti. Tvůj příspěvek je dokladem, že to s tou "nečteností" nebude zdaleka tak žhavé, neb bys v takové situaci neměl absolutně potřebu na mé příspěvky reagovat a neměl bys ani potřebu sem vládat např. přihlouplé obrázky, které mají vyvolat negativní emoce u kritiků Miloše Zemana. 

Tedy nech to na 100 000 petentech této petice. To, že na příspěvky nereagují, vůbec neznamená, že nejsou čteny, neboť mé příspěvky většinou nepotřebují zpřesnění či doplnění. Snažím se vždy uvést argumenty, proč daný názor vyjadřuji a snažím se být v argumentaci pokud možno co nejpřesnější a nejstručnější, rozvádím jen svůj názor. 

Debilem tedy nejsem rozhodně já, byť tvůj argument, o četnosti mých příspěků je jistě argument do jisté míry validní, není validní již ono "tapetování" neboť pokud svůj příspěvek kopíruji, považuji jej prostě za vhodný k opakování, to je vše. Není to časté. Drtivá většina příspěvků je původních, opakování má samozřejmě také zamezit pokusu překrývat smysluplné příspěvky např. oplzlostmi vás obdivovatlů Miloše Zemana.