MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104388 Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 16:36

#104387: - Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

 Co z toho by nebylo bez komoušů? Myslíš, že by se život v ČSR bez komoušů zastavil? Spíš by ČR dnes vypadala kultivovaně jako Německo, Rakousko, Francie či Itálie. 

Představa, že se od revoluce nepostavila či nezrekonstruovala škola je absurdní, naopak se bohužel projevu, že komunistické stavby - školy jsou velmi drahé celkovou nesmyslnou koncepcí, nekvalitními materiály, odvedenou prací atd. viz. azbestová aféra, při které se musely prověřit všechny panelové komunistické stavby a mnohé školy byly dokonce zavřeny. 

Rozvojovou zemí jsme především díky 10 % devalvaci měny, neboť JP Morgan posuzovala HDP na hlavu. Když jsme si jej sami 10 % o 10 % zdevalvovali, tak jsme logicky rozvojovou zemí, co k tomu dodat, to opravdu dělají jen komunističtí idioti typu Rusnoka. 

Žiješ v představě, že se čtyřicetilé ničení země vámi komouši dá zahladit za 26 let? Najednou? Jak je možné, že jste celých čtyřicet let pořád "doháněli a předháněli" a nikdy k tomu nedošlo? 

Víš co by bez vás komoušů také nebylo - justiční vraždění, podpora terorismu, nízký průměrný věk dožití. Nedokážete nikdy splatit vaše zločiny na to skutečně není žádný nástroj a žádný objem peněz, kterým byste to mohli udělat. Je také zřejmé, proč volíte nacionální komouše Miloše Zeman, nechcete na vaši zločinnost myslet, museli byste se z toho zbláznit, tak se tváříte, že když máte komouše prezidentem, tak jste "elita". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104396 Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 17:26:34

#104388: - Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

 Za 26 let by už na zvýšení životní úrovně mělo být alespoň zčásti cosi poznat. Deklarovaná ochrana práv spotřebitele, což bylo mimochodem jedním z vnadidel ke vstupu do EU, se u nás naplňuje tak, že konzumujeme potraviny poloviční kvality oproti zboží stejné značky prodávané na západě. Za komunistů byly potraviny balené v méňe lákavých obalech, ale měly daleko přísnější normy kvality. Chuť smetany za komunistů a chuť toho ksindlu, co se dnes prodává, se nedá vůbec srovnat. Neřeším otázku toho, co by se postavilo lépe bez komunistů, ale otázku toho, že západ se k východu zachoval přiznejme si to v mnoha oblastech macešsky, protože rozvoj východních států je z mnoha směrů záměrně bržděn a dnes už si musíme přiznat, že občané Česka zůstanou v rámci EU už navždy občany druhého řádu. Pokud se nepodaří občanům Česka  z této stále více se stahující oprátky EU vyvléknout, směřujeme v budoucnu k naprostému živoření a záhubě.