MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104396 Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 17:26

#104388: - Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

 Za 26 let by už na zvýšení životní úrovně mělo být alespoň zčásti cosi poznat. Deklarovaná ochrana práv spotřebitele, což bylo mimochodem jedním z vnadidel ke vstupu do EU, se u nás naplňuje tak, že konzumujeme potraviny poloviční kvality oproti zboží stejné značky prodávané na západě. Za komunistů byly potraviny balené v méňe lákavých obalech, ale měly daleko přísnější normy kvality. Chuť smetany za komunistů a chuť toho ksindlu, co se dnes prodává, se nedá vůbec srovnat. Neřeším otázku toho, co by se postavilo lépe bez komunistů, ale otázku toho, že západ se k východu zachoval přiznejme si to v mnoha oblastech macešsky, protože rozvoj východních států je z mnoha směrů záměrně bržděn a dnes už si musíme přiznat, že občané Česka zůstanou v rámci EU už navždy občany druhého řádu. Pokud se nepodaří občanům Česka  z této stále více se stahující oprátky EU vyvléknout, směřujeme v budoucnu k naprostému živoření a záhubě. 

 

 

Odpovědi

Evropan

#104397 Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.

2017-03-13 17:49:36

#104396: - Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

Potraviny poloviční kvality konzumují ti hlupáci, co se nechávají ohlupovat různými slevovými akcemi a běhají se slevovými letáčky po supermarketech. A vůbec jim nevadí, že jejich chrámy konzumu vznikly z peněz, které nevytvořili ti skvělí komunisté, ale naopak ti hrozní kapitalističtí vydřiduši. Pokud půjdete do obyčejného malého obchodu nebo nakoupíte u českých trhovců, získáte kvalitnější potraviny, než byly ty za komunistů pohnojené chemikáliemi z Lovosic. A v reálu utratíte méně, protože nakoupíte jen to, co potřebujete, a ne to, co je ve slevě.

U toho Temelína se někde podívejte, co se postavilo za komunistů a co v době po svržení vlády jedné strany. Bohužel se dá ale tvrdit, že atomové elektrárny, díky kterým jsme vázáni na dodávky paliva ze zahraničí, nejsou příliš velkou výhrou. (Paní Drábová promiňte, ale je to prostě můj názor).

To, že jsme členy Evropské unie, je jednoznačně pozitivní záležitost. Bohužel nebýt Miloše Zemana, který zde rozprodal značné množství majetků a nasměroval náš průmysl na levnou výrobnu, mohli jsme na tom být lépe. Ale ono i tak stačí, že je běžně k dostání toaletní papír, že jsou k dostání hygienické vložky, že se nečeká minimálně rok v pořadníku na auto nebo deset let v pořadníku na byt. A také je fajn, že na hranicích nejsou ostnaté dráty pod elektrickým napětím. Proč asi tehdy lidé hlasovali nohoma a utíkali na západ? Asi tu bylo něco špatně. Dnes už nemají potřebu utíkat. Ještě by to chtělo vylepšit paměť ... alespoň u některých.


Nepřihlášený uživatel

#104400 Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.

2017-03-13 17:52:19

#104396: - Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

 Ty to nepociťuješ? Tak to se chlapče přestěhuj do rusákova nebo si alespoť jednou za život udělej měsíč čas a projeď si svůj kraj, budeš sakra překvapený. 

To první, tedy přestěhování do rusákova by byla pro tebe myslím ideální varianta :-).