MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#104397 Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.

2017-03-13 17:49

#104396: - Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

Potraviny poloviční kvality konzumují ti hlupáci, co se nechávají ohlupovat různými slevovými akcemi a běhají se slevovými letáčky po supermarketech. A vůbec jim nevadí, že jejich chrámy konzumu vznikly z peněz, které nevytvořili ti skvělí komunisté, ale naopak ti hrozní kapitalističtí vydřiduši. Pokud půjdete do obyčejného malého obchodu nebo nakoupíte u českých trhovců, získáte kvalitnější potraviny, než byly ty za komunistů pohnojené chemikáliemi z Lovosic. A v reálu utratíte méně, protože nakoupíte jen to, co potřebujete, a ne to, co je ve slevě.

U toho Temelína se někde podívejte, co se postavilo za komunistů a co v době po svržení vlády jedné strany. Bohužel se dá ale tvrdit, že atomové elektrárny, díky kterým jsme vázáni na dodávky paliva ze zahraničí, nejsou příliš velkou výhrou. (Paní Drábová promiňte, ale je to prostě můj názor).

To, že jsme členy Evropské unie, je jednoznačně pozitivní záležitost. Bohužel nebýt Miloše Zemana, který zde rozprodal značné množství majetků a nasměroval náš průmysl na levnou výrobnu, mohli jsme na tom být lépe. Ale ono i tak stačí, že je běžně k dostání toaletní papír, že jsou k dostání hygienické vložky, že se nečeká minimálně rok v pořadníku na auto nebo deset let v pořadníku na byt. A také je fajn, že na hranicích nejsou ostnaté dráty pod elektrickým napětím. Proč asi tehdy lidé hlasovali nohoma a utíkali na západ? Asi tu bylo něco špatně. Dnes už nemají potřebu utíkat. Ještě by to chtělo vylepšit paměť ... alespoň u některých.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104408 Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop

2017-03-13 18:27:10

#104397: Evropan - Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá. 

     To je pro mnohé občany ovšem ona stále se utahující smyčka. Díky obrovským nákladům na bydlení jsou nuceni potom konzumovat ony potraviny v "Akci". Protože kvalitní potraviny jsou špadně dostupné nejen kvůli ceně, ale i vzhledem k okolnosti, že v Česku je snad nejvíce obchodních řetězců s oním "akčním ksindlem" v rezervoáru nabídek, a konkurence malých obchodů jde potom k šípku. Ony "Akce"pak navíc právě hraničí, nebo jsou právě i přímým nezákonným klamáním spotřebitele. Například v Maďarsku je onen počet obchodních řetězců limitován hustotou obyvatel v patřičném regionu. Členství v EU nám vesměs ničím dobrým nepřispívá, stálé zvětšování závislosti na EU vinou naší dnešní nesoběstačnosti je pro občany České republiky dokonce životně nebezpečná záležitost. Okolnost, že vinou poplašných zpráv, záměrně šířených západem podněcovanými škůdci, docházelo vlivem zkušeností z války u lidí k mnohým nesmyslným podnětům ke zkupování zboží do zásoby, načež pak docházelo v obchodech k nedostatku zboží, se dá jistě označit za nepříjemnou, ovšem za cenu nízké kriminality, zajištěnému živobytí a bydlení po celý život a za cenu zdárných podmínek pro zakládání rodin, (čímž dnes buzerantští intelektuálové pohrdají přímo programově) byla tato okolnost hravě snesitelná. Na západ utíkalo mnoho dementů hlavně také pro to, aby se vyhli často trestnímu stíhání za hodně závažné trestné činy, jež ani nesouvisely s politikou. Mnohdy to byly vraždy, loupeže, znásilnění, při čemž úřadům na západě se chystali namluvit pohádky o politické persekuci, k níž v jejich případech absolutně nedocházelo. Často si to také v oněch slavných útěkářských lágrech v Trauschirschenu, či v italském Padriagane leckdo takzvaně nakonec hodil.