MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104408 Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop

2017-03-13 18:27

#104397: Evropan - Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá. 

     To je pro mnohé občany ovšem ona stále se utahující smyčka. Díky obrovským nákladům na bydlení jsou nuceni potom konzumovat ony potraviny v "Akci". Protože kvalitní potraviny jsou špadně dostupné nejen kvůli ceně, ale i vzhledem k okolnosti, že v Česku je snad nejvíce obchodních řetězců s oním "akčním ksindlem" v rezervoáru nabídek, a konkurence malých obchodů jde potom k šípku. Ony "Akce"pak navíc právě hraničí, nebo jsou právě i přímým nezákonným klamáním spotřebitele. Například v Maďarsku je onen počet obchodních řetězců limitován hustotou obyvatel v patřičném regionu. Členství v EU nám vesměs ničím dobrým nepřispívá, stálé zvětšování závislosti na EU vinou naší dnešní nesoběstačnosti je pro občany České republiky dokonce životně nebezpečná záležitost. Okolnost, že vinou poplašných zpráv, záměrně šířených západem podněcovanými škůdci, docházelo vlivem zkušeností z války u lidí k mnohým nesmyslným podnětům ke zkupování zboží do zásoby, načež pak docházelo v obchodech k nedostatku zboží, se dá jistě označit za nepříjemnou, ovšem za cenu nízké kriminality, zajištěnému živobytí a bydlení po celý život a za cenu zdárných podmínek pro zakládání rodin, (čímž dnes buzerantští intelektuálové pohrdají přímo programově) byla tato okolnost hravě snesitelná. Na západ utíkalo mnoho dementů hlavně také pro to, aby se vyhli často trestnímu stíhání za hodně závažné trestné činy, jež ani nesouvisely s politikou. Mnohdy to byly vraždy, loupeže, znásilnění, při čemž úřadům na západě se chystali namluvit pohádky o politické persekuci, k níž v jejich případech absolutně nedocházelo. Často si to také v oněch slavných útěkářských lágrech v Trauschirschenu, či v italském Padriagane leckdo takzvaně nakonec hodil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104409 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením

2017-03-13 18:31:57

#104408: - Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop 

 To je dobrý, z Rusákova ročně do USA odejde 300 000, tedy dvě Jumba každý den a to jen legálně, byť se jedná o vysokoškoláky, tak dle tvých představ se vlastně jedná mnohdy o zločince a s tím se bohužel dá souhlasit :-).  

Jen tak mimochodem, kdyby z této země každoročně odcházelo více jak polovina absolventů vysokých škol, tak z toho tady všichni ale opravdu po........ 

Rusákov je ale velká země, vysokoškoláky nepotřebují :-)

Loňský čistý příjem ČR z EU byl 72 mld. korun!!!!!!!! tedy víc než soudruh Bureš vykázal jako přebytek, který bude ale v ....... v momentě, kdy bude muset vykoupit emitované dluhopisy v přechodném kurzu 20,-/euro, který skutečně může nastat, než nejspíš už šílený Rusnok na intervence vytiskl větší objem, než je rozpočet státu, tedy cenu potom, vyhlási konec intervencí určí ten, kdo bude 400 mld. korun, ostantní se k němu rádi přidají a ČR emitované peníze "vrátí", ČR bude muset vykupovat, jinak by se obchod z korunou zastavil a to možné není. 

 Co bys vlastně od EU chtěl?  Věříš každé hlouposti, co ti nalže nacionální komouš Miloš Zeman a pak se divíš, že ti hrabe. Víš alespoň kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů?