MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104401 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-)

2017-03-13 17:57

#104398: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-) 

 Jak jsi přišel na toho ruského trolla, ukrajinský neonacistický idiote? Nic jiného vás na školení rusofobních banderovských neonacistů nenaučili? :-)))))

Už je to trochu ohrané, paranoiku. :-))))

Opravdu KGB, která vznikla v roce 1954, idiote? :-))))))))

 


Nepřihlášený uživatel

#104402 Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop

2017-03-13 17:59

#104400: - Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá. 

 Já to vidím tak, že je to v mnohém spíš stále větší hnus, křeč nevkus a spíš bída. Rusko mohlo být zjevně daleko dále, nebýt toho, že se řídících procesů chopil ožralý dement Jelzin a squadra okolo něj.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-)

2017-03-13 18:07

#104401: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-) 

 Těžko říci, jestli je to ohrané, při pohlede do veřejné části výročních zpráv BIS, množství šílených propagandistických serverů, ruským trotlem Milošem Zenamem odboklopeným bandou zločinců bez bezpečnostních prověrek a ruským velvyslanectvím v Praze velikosti čtyř velvyslanectví rusáků ve Velké Británii. 

Bez problémů se jistě shodneme, že tu rusáci v roce 1948 udělali komunistický převrat a v roce 1968 tuto zem okupovali. V roce 2013 proběhla jedna část okupace hybridní, tedy protlačení ruské trotla Miloše Zemana na Hrad. 

Jistě na to můžeš nahlížet jako na "spikleneckou teorii", leč výroční zprávy BIS jsou v této věci až příliš výmluvné. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104404 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením

2017-03-13 18:10

#104402: - Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop 

 Použiji tedy tvojí "myšlenku", nevymlouvej se blbe na Jelcina, soudruh Vláďa Iljič Putin kroutí už 13 rok minimálně a jediné co rusákové dokáží vyvážet je ropa, plyn a některé zbraně. Za celou dobu Iljiče Putina se Rusko neposunulo nikam, dnes platí 60 rusáckých bonů za dolar, když před okupací Krymu platili 30 rusáckých bonů za dolar, přitom se bez dolaru neodehraje žádný obchod a to skutečně žádný, rusácké bony se sice používají jako oběživo, ale hodnotu nemají žádnou. Pokud se kupuje byt, pozemek, dům, cokoliv cennějšího cena se stanovuje v dolarech. 

Problémem rusákova je již 100 let komunistické nepřetržité revoluce a 100 let komunistů devastující rusákov a především děsivé zločiny, které napáchaly a které prakticky nelze nijak odčinit.

Rusákov nikdy v nejbližších 100 letech nebude zemí s životní úrovní průměru EU a to i kdyby se věci radikálně zlepšily. Důvodem bude mimo jiné to, že se dostane do obrovských problémů s těžbou ropy a plynu a to jak technologicky tak odbytově. 


Nepřihlášený uživatel

#104405 Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop

2017-03-13 18:21

#104400: - Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá. 

 Co ty víš o Rusku, idiote? Rusofobní bláboly z mainstreamu? Kolikrát jsi tam v poslední době byl? 

Že tys tam byl naposledy za odměnu s ROH, vzorný soudruhu? :-)

  

Praha může Moskvě akorát závidět, jako chudý příbuzný, pražská kavárno. :-)))))

Už i ti Ukrajinci jezdí pracovat raději do Ruska, protože si tam vydělají více, při menších nákladech. :-)

 

https://www.youtube.com/watch?v=hZaN4jaQT_4


Nepřihlášený uživatel

#104406 Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 18:21

.....komunistické genocidium. Pohotovostní komunistický plukar - Ondráček žije v představě, že "komunisti" "něco" vytvořili, ale to je přece z principu naprostý nesmysl. Jednak to nebyli komunisti, ale občané ČR kteří skutečně "něco" dělat museli, neb bychom pomřeli hlady a špínou, ale představa, že "něco" vytvořili komunisté je absurdní, neboť je tím vyvoláván dojem, že bez komunistů by to nebylo a to je opravdu největší absurdita jeho tvrzení, neboť unikátnost komunistického snažení je právě v tom, že vlastně nic nebylo. V tom jsou přímo nepřekonatelní. 

 

Rozkrádá se, co komunisti vytvořili, pře se Ondráček s lidmi z ČSSD

 

 

 

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček se po sjezdu ČSSD na Facebooku pustil do sporu s lidmi z ČSSD. „Neznáte svoje předvolební sliby voličům? Církevní restituce zdaníme. A co jste udělali. Hov*o. Bělobrádek zavelel a vy jste stáhli ocas,“ napsal v diskusi se zastupitelem Rumburka Daliborem Dvořákem v narážce na šéfa KDU-ČSL Pavla Bělobrádka.

Nepřihlášený uživatel

#104407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením

2017-03-13 18:25

#104405: - Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop 

 To, že tam vyženou 1,5 nešťastníků, kterým zbourají komunistickou čtvrť. 

Netvař se, že jsi idoit. V Rusákově jsou dvě "méně" smradlavá města a to je opravdu Moskav a Putinograd, tato města ale nesmrdí jen v centru, už první ulice vedle centra je hnus, všudypřítomný bordel, smrad, svrab, prostě normální rusákov. 

Moskva s 11 mil. lidí tvoří 1/3 HDP celého rusákova, což je absurdní nesmysl.  Tedy skutečně centrum Moskvy zdroje peněz má, ale závidět Moskvě nejde opravdu vůbec nic. 

Jestli někde existují skutečné no-go zóny, tak je to s největší pravděpodobností v současné Moskva. Stačí náhodně umístit street view kamkoliv mimo hlavní centrum Moskvy a komunismus je zpátky na to šup. Takto hnusná Praha nebyla naštěstí ani za bolševika, Moskva mnohde vypadá jak rusácké okupační lágry v ČSSR a to bohužel doslova, běhá z toho mráz po zádech.   

 


Nepřihlášený uživatel

#104408 Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop

2017-03-13 18:27

#104397: Evropan - Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá. 

     To je pro mnohé občany ovšem ona stále se utahující smyčka. Díky obrovským nákladům na bydlení jsou nuceni potom konzumovat ony potraviny v "Akci". Protože kvalitní potraviny jsou špadně dostupné nejen kvůli ceně, ale i vzhledem k okolnosti, že v Česku je snad nejvíce obchodních řetězců s oním "akčním ksindlem" v rezervoáru nabídek, a konkurence malých obchodů jde potom k šípku. Ony "Akce"pak navíc právě hraničí, nebo jsou právě i přímým nezákonným klamáním spotřebitele. Například v Maďarsku je onen počet obchodních řetězců limitován hustotou obyvatel v patřičném regionu. Členství v EU nám vesměs ničím dobrým nepřispívá, stálé zvětšování závislosti na EU vinou naší dnešní nesoběstačnosti je pro občany České republiky dokonce životně nebezpečná záležitost. Okolnost, že vinou poplašných zpráv, záměrně šířených západem podněcovanými škůdci, docházelo vlivem zkušeností z války u lidí k mnohým nesmyslným podnětům ke zkupování zboží do zásoby, načež pak docházelo v obchodech k nedostatku zboží, se dá jistě označit za nepříjemnou, ovšem za cenu nízké kriminality, zajištěnému živobytí a bydlení po celý život a za cenu zdárných podmínek pro zakládání rodin, (čímž dnes buzerantští intelektuálové pohrdají přímo programově) byla tato okolnost hravě snesitelná. Na západ utíkalo mnoho dementů hlavně také pro to, aby se vyhli často trestnímu stíhání za hodně závažné trestné činy, jež ani nesouvisely s politikou. Mnohdy to byly vraždy, loupeže, znásilnění, při čemž úřadům na západě se chystali namluvit pohádky o politické persekuci, k níž v jejich případech absolutně nedocházelo. Často si to také v oněch slavných útěkářských lágrech v Trauschirschenu, či v italském Padriagane leckdo takzvaně nakonec hodil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104409 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením

2017-03-13 18:31

#104408: - Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením pop 

 To je dobrý, z Rusákova ročně do USA odejde 300 000, tedy dvě Jumba každý den a to jen legálně, byť se jedná o vysokoškoláky, tak dle tvých představ se vlastně jedná mnohdy o zločince a s tím se bohužel dá souhlasit :-).  

Jen tak mimochodem, kdyby z této země každoročně odcházelo více jak polovina absolventů vysokých škol, tak z toho tady všichni ale opravdu po........ 

Rusákov je ale velká země, vysokoškoláky nepotřebují :-)

Loňský čistý příjem ČR z EU byl 72 mld. korun!!!!!!!! tedy víc než soudruh Bureš vykázal jako přebytek, který bude ale v ....... v momentě, kdy bude muset vykoupit emitované dluhopisy v přechodném kurzu 20,-/euro, který skutečně může nastat, než nejspíš už šílený Rusnok na intervence vytiskl větší objem, než je rozpočet státu, tedy cenu potom, vyhlási konec intervencí určí ten, kdo bude 400 mld. korun, ostantní se k němu rádi přidají a ČR emitované peníze "vrátí", ČR bude muset vykupovat, jinak by se obchod z korunou zastavil a to možné není. 

 Co bys vlastně od EU chtěl?  Věříš každé hlouposti, co ti nalže nacionální komouš Miloš Zeman a pak se divíš, že ti hrabe. Víš alespoň kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů? 


Nepřihlášený uživatel

#104410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábol

2017-03-13 18:43

#104404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením 

 Nežvaň idiote, Rusové jsou v mnoha oblastech schopni dnes pokrýt trh vlastním zbožím a dokonce jim k tomu pomohly i ony slavné sankce, které škodí z velké části více západním podnikatelům pro zůžení možnosti odbytu. Vláda V Putina je pro RF jednoznačným pozitivem. Mnohé i malé ruské obce by jste dnes od českých, nebýt azbuky snad opticky oni nerozeznal. Výplaty jsou tam pravda nižší, než u nás, ale lidé s dosti rozdílným hodnotovým žebříčkem, než je hodnotový žebíček evropských buzerantských intelektuálů, se s tím dokáží dnes celkem dobře srovnat. Navíc v dnešní době ruské holky začaly za partnery zjevně preferovat domácí kluky a nemají téměř vůbec zájem o evropské dementní hejsky.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho bl

2017-03-13 18:47

#104410: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábol 

 To by byli v opravdu obrovském průseru, kdyby nebyli schopni vyrobit 3 druhy sýra, chleba, máslo, mouku a zajistit maso. 

Ale nikdo to od nich nekoupí, nic z Ruska nikdo nekupuje, kromě plynu, ropy a zbraní. To je realita.

Proto Rusko skutečně nejbližších 100 let nemůže zvyšovat životní úroveň nějakým rozumným tempem, nemá jak by toho docílilo. Produkcí "pro sebe" to v 156 mil. masivně vymírající a masivně emigrující zemi prostě nejde i kdyby to Vláďa Adolf Iljič Putin carevič dal rozkazem. 


Nepřihlášený uživatel

#104412 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábol

2017-03-13 18:48

#104409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením 

 Buzerantští intelektuálové přirozeně utíkají za lepším ze všech států. Od nás uteklo hodně doktorů, na druhé straně ale také mnoho Romů, jež by pro nás byli statisticky řečeno spíše přítěží. Podobně je to i z Ruskem, na jedné straně odtud odešli pro Rusko beztak nepoužitelní (protože v principu neloailální) intelektuálové, na druhé straně se odtud pohlo i mnoho jiných zločinných a pro Rusko nežádoucích živlů. Tím se to vlastně vyrovná. :-)

 

 

Poky

#104413 Petr Kolář na Hradě nahradí Zemana

2017-03-13 18:54


Nepřihlášený uživatel

#104414 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeh

2017-03-13 18:55

#104411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho bl 

 To ovšem Ty za Rusy nemusíš řešit. Oni si vystačí s prodejem ropy. A co je na tom? Prodává snad Saudská Arábie, či Kuvait nějaké průmyslově sofistikované produkty? Ne! A koukni jak si tam rochní, jako prasata v žitě. Rusové musí vystačit s tím, co si prodají. Přesto jsou ovšem nepochybně o dost zdatnějším národem, než nějací Katařané.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho bl

2017-03-13 19:01

#104412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábol 

 Znovu ti to tedy zopakuji, z rusákova a to jen legálně do USA odchází ročně 300 000 vysokoškoláků. Teoreticky a opravdu jen čistě teoreticky je rusko schopno každoročně vysokoškolsky připravit možná 600 000 lidí (je jich 156 mil.), spíše se ale budou pohybovat kolem 450 000. 

Pokud by z této země i jen v jediném roce odešla polovina absolventů vysokých škol, pocitili bychom to všichni. Z rusákova jich odchází roky každoročně více než polovina, tomu se opravdu není možné smát, není možné tvrdit, že odchází "pražská kavárna". 

Rusakové už s tím zkušenost mají po komunistické revoluci povraždili prakticky všechny vysokoškoláky v gulagu, vraždili v milionech, tedy jim to zjevně nepřijde nenormální. Znamená to ovšem, že dalších 100 let logicky Rusko bude zaostalou zemí. 


Nepřihlášený uživatel

#104416 Re: Petr Kolář nahradí Zemana

2017-03-13 19:02


Nepřihlášený uživatel

#104417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím

2017-03-13 19:02

#104414: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeh 

 Produktivita Kuvajtu, SB atd. je ovšem na hlavu v mnohonásobcích rusákova, ale to je opravdu jen drobnost :-). 

Tedy pro představu, když Kuvajt prodá jeden barel, zisk spotřebuje jeden člověk, když rusákov prodá barel, získ by chtělo spotřebovat 10 000 rusáků a to je ten problém. 

Velkým problémem také je, že ropu z Kuvajtu chtějí všichni, ropu z rusákova nikdo a pokud nebyl zavázán k odběru, už by jí nebral, resp. přesněji, pokud by nebyly produktovody, které cenu zlevňují, už by se ropa z rusákova nekupovala, byť to platí především o plynu. 

Proto také car carevič Vláďa Iljič Adolf Putin každému z jeho okolí umožňuje masivně krást, neb by mu už jinak, jak je v rusákově obvyklé zakroutili krkem. 

Zdevalvovat měnu na polovinu, to chce opravdu odvahu idiota, nebo zabezpečení KGBáka, tedy mít kolem seb jen spoluzloděje, ale jistě není všem dnům konec, Rusko je opravdu velká země. 


Nepřihlášený uživatel

#104418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeh

2017-03-13 19:08

#104415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho bl 

   Přesto byli schopni spustit kosmický program. Přesto dokázali vzápětí po Američanech rovněž vyrobit jadernou zbraň. Přesto dokáži vyrábět docela efektivní konvenční zbraňové systémy. Takže co? Tedy tady platí ve zkutečnosti vlastně nepřímá úměra. Čím více neloaijálních parazitů z Ruska odejde, tím méně jich budou muset krmit Rusové, s tím že by se beztak oni parazité stali dříve nebo později "trojskými rozvracečskými koni".

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104419 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím

2017-03-13 19:12

#104418: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeh 

 To vše dokázali jen a pouze na základě toho, že technologie ukradli během II. světové války k práci pro ně přinutili zavlečené Němce a nikomu neumožňovali emigraci. 

Rusové sami bohužel toho mnoho neumí, nejsou schopni totiž pracovat týmově. Nejsou schopni vyrobi ani pořádné auto i ty náklaďáky, které vyrábí dodnes Kamaz, jsou vlastně stále ukradená technologii náklaďáků, které jim dodávali Američané pro stovkách každý den, neb bez nich dokonce ani nebyli schopni dopravovat mužiky na frontu. 

Ve 156 mil.  zemi se jistě vždy najdou nadaní jednotlivci, především se tam vždy najsou úžasní spisovatelé, kteří samozřejmě nikoho další ke své genialitě nepotřebují, ale to je vše. Je jasné, že Solženicin, Bulgakov či Barkovová jsou geniální, abych mluvil jen o těch, které nebudeš znát, ale rusákovu to není nic platné, neboť nejsou lidi, kteří by genialitu těchto spisovatelů pochopili. 

Mozky doslova vymyté bolševismem a KGBákem Putinem toho schopny nejsou, na tom se jistě v klidu shodneme, byť tvoje věta o "parazitech které není potřeba živit" spíš dokládá, že jsi jedním z těch vymytých mozků. 

Pro představu s tím kosmem - raketoplány přestaly létat v roce 2011 tedy ne před dvaceti lety, jak mnozí dnes odpovídají - dnes má Amerika několik soukromých společností, které jsou schopny vynášet ohromné náklady do kosmu, jsou schopny reciklovat první stupně raket - byť zatím jen dvě z nich. Stále mají k dispozici automatický raketoplán dlouhodobě umístěný ve vesmíru. 

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4

Rusáci nejsou schopni vyrobit motory pro "své" dopravní letadlo, které vyvíjejí snad 40 let. 

 https://youtu.be/TQ6tZtGrShg jak obrovský rozdil je Alon Musk a např. Donald Trump natož nacionální komouš Miloš Zeman. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104420 Re: Re: Petr Kolář nahradí Zemana

2017-03-13 19:20

#104416: - Re: Petr Kolář nahradí Zemana 

 Zeman je v terminálním stádiu demence, Zemana může nahradit opravdu kdokoliv, aniž bych tím pana Koláře chtěl nějak urazit, naopak. Díky tomu, že je to člověk s diplomatickou zkušeností, s velkým okruhem lidí, které zná, člověk pro kterého lidé mravní a kulturní budou rádi pracovat, resp. s ním spolupracovat je přesnější, je to kandidát jednoznačně velmi dobrý. 

Je velmi pravděpdobné, že z těch, kteří mají šanci, budou opravdu jen dobří - demokratičtí kandidáti. Pak tam bude šílená Bobošíková, šílený sládek a rusáci jistě postaví nějakou silnou dvojku nějaké ruské trotla možná Robejška - je takový někde nepříjemně zalezlý, asi na školení FSB-GRU, ale ti budou mít problém i sehnat oněch 50 000 podpisů. 

Zeman přispěl k tomu, že si společnost uvědomuje, co znamená ruský trotl, co znamená oplzlost v politice, co znamená lhaní v politice, co znamená tým zločinců kolem ústavní pozice, jak se to pozná, to je obrovský přínost nacionálního komouše Miloše Zemana této zemi, bohužel si za to nechal strašlivě zaplatit - jeho působení stojí tuto zemi především v bezpečnosti obrovské náklady čínští ruští milicionáři tu mají volné pole působnisti, jsme opravdu doslova hybridně okupováni rusáky - jejich propaganda nemá na území této země žádná omezení, viz. Parlametní listy, druhým gigantickým nákladem jsou jeho jednáním odrazení investoři - to může představovat až 2 % růstu HDP.

Pokud by byla země stejně důvěryhodná jako Irsko, náš růst by se pohyboval dokonce stabilně nepřetržitě nad 4 a možná i 6 % (průměrné hodnoty za posledních 10 let), chybí euro a přebývá nacionální komouš Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#104421 Re: Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-)

2017-03-13 19:37

#104394: - Re: Re: Re: Re: "Zlaté" německé ručičky :-) 

 Ty jseš dobrej mimoň, komouši. 


Nepřihlášený uživatel

#104422 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce

2017-03-13 20:04

#104419: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím 

 Nezneužívali snad Američané po válce německé vědce?

Úsudek o tom, co umí nebo neumí Rusové, je tak, jak ho Ty podáváš, svým spůsobem vlastně rasistický. Ono je to, vzhledem k tomu že máš jinak příspěvky laděné sluníčkářsky, vlastně docela i pikantní. Slunce přeci svítí láskyplně ne včechny, či ne?

Možná Ti uniklo, že Rusové s Američany v oblasti kosmického výzkumu stále spolupracují a že Rusové vyrábí zařízení, bez nichž se americký kosmický program sám o sobě vlastně neobejde.  

No u těch parazitů jde o to, že jestliže jsou poměrně nákladně vpraveni do problému a oni toho zneužijí a svůj stát podrazí, stávají se vlastně škůdci, nevidím na tom nic nelogického. Američané by takhle jednajícího intelektuála, kdyby tento podrazil Američany, hodnotili jistě stejným způsobem. Jako parazitického zrádce, do jehož vzdělání se Američanům investovat nevyplatilo. Vymytost číhokoli mozku v tomto problému nehraje žádnou roli.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104423 Re: To je ta papírová petice s číslem OP?

2017-03-13 20:36

#104413: Poky - Petr Kolář na Hradě nenahradí Zemana 

 Vidím, že to naskakuje. Už má jeden hlas. Škoda, že je k hovnu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#104424 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábol

2017-03-13 20:41

#104409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením 

 Co to blábolíš o 300 tisících, hňupe?

To máš odsud? 

 

iDnes Říjen 2015 - Do slosování o zelenou kartu se přihlásil rekordní počet Rusů – více než 265 tisíc. Americké úřady jim však v loterii vyčlenily jen čtyři tisíce „výherních míst".

 

iDnes Listopad 2015 a nesmyslný bulvární nadpis neodpovídající obsahu článku: Statisíce Rusů odcházejí na Západ, Putin se bojí vysavačů mozků

Počet Rusů, kteří v USA požádali za poslední rok o azyl, je nejvyšší od poloviny 90. let. Ke konci září zaregistrovaly americké úřady 1 454 žádostí, přičemž jedna z nich může zahrnovat hned několik lidí (členů rodiny), upozorňuje Rádio Svoboda.

Letošní čísla jsou o polovinu vyšší než ta loňská a dvakrát vyšší než v roce 2012, kdy se do Kremlu vrátil Vladimir Putin. Nepřekonávají ale zatím rok 1994, kdy (po rozpadu SSSR) přijali Američané 2 127 žádostí.

Důvody žádostí o azyl americké úřady neprozradily, právníci věnující se imigrantům však soudí, že tyto Rusy žene do USA tvrdší kremelská politika a nepřátelská atmosféra v Rusku vůči gayům a lesbičkám. Už dva roky tam totiž platí zákon, jenž zakazuje „propagandu netradičních sexuálních vztahů“. Na jeho základě bývají stíháni třeba provozovatelé webů a organizací, které gayům pomáhají.

„Naši klienti se většinou obávají stejné věci: že je napadnou nějací skinheadi, protože jsou nebo vypadají jako gayové nebo zrovna vycházejí z gay klubů,“ přiblížil motivy žadatelů ředitel newyorské organizace Immigration Equality, která imigrantům pomáhá.

Takže si odmyslíme rusofobní bláboly rozhlasové stanice CIA a ve finále jsou z toho ubohé 2 tisíce žádostí vychcaných buzerantů o azyl a 4 tisíce zelených karet. Ovšem rusofobové jsou schopni z toho udělat statisíce. :-)))

 

 

A co toto? 

Dnešní emigranti ve vlasti stále vlastní byty či firmy, a není tak zcela zřejmé, kde žijí.

 

Je tedy třeba takový Bakala emigrant z ČR?

Ty zřejmě žiješ ještě někdě hluboko v minulém režimu, soudruhu, kdy bylo jasné, kdo kam patří. U dnešních byznysmenů a spousty dalších profesí to tak ale už dávno nefunguje, hňupe. :-) Dnes je například v kurzu být digitálním nomádem...

 

A jakpak je to u nás? Pár titulků z mainstreamu:

Komora: Třetina absolventů stavebních škol odchází za hranice


Ředitel Kříž: Vysokoškoláků na trhu moc nenajdete    (...protože skoro všichni utekli do zahraničí)

 

Průzkum: Čtyřicet procent vysokoškoláků plánuje pracovat v zahraničí

 

Lékaři z jihu Moravy odchází do Něměcka. Za lepším

Stále více absolventů medicíny odchází pracovat do zahraničí

 

Stačí? :-)))))))))))))))

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104425

2017-03-13 21:04

Ukrajinu nenávidí ti, kdo její osud nevidí, kdo podporují její neschopný režim, kde vyzbrojují ukrajinské neonacistické útvary a poskytují jim výcvik. Ti kdo chtějí ukrajinskou krví řešit vlastní předsudky a vlastní nenávist. Ti, kdo nám radí nedumat nad zločiny ukrajinských nacistů a nevzpomínat na druhou světovou válku. Ti, kterým nevadí civilní oběti v Donbasu a kdo volají po "přemístění velké části ukrajinských Rusů" z jejich domovských území. Ti, kdo nechtějí vidět, nechtějí slyšet, nechtějí číst a nechtějí cítit jako lidé, cítit s Ukrajinci.