MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104510 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil.....

2017-03-14 01:36

#104509: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

Nikoliv, Zemanovi věří opravdu jen 15 % starších patnácit let, lidé kteří spíše důvěřují už mu prostě mnohé nevěří, nic složitého na tom není. CVVM ale nezkoumá co mu nevěří, jestli banality, nebo skutečné prasárny, lže v obojím. 

To, že někoho neznám, tak jej také nehodnotím, ale mám důvěru ke svým spoluobčanům, kteří svému starostovi důvěřují, že je to mravný a kulturní člověk a sdílím se svými spoluobčany 85 % nedůvěru (větší, menší a ze 17 % absolutní) k Milošovi Zemanovi. 

A i já skutečně drtivé většině občanů důvěřuji, ale lhářům a šmejdům nikoliv a pevně doufám, že jich více než 15 % starších ve společnosti opravud není. 

Proto považuji průzkum CVVM za důvěryhodný, je v souladu s mojí zkušeností a důvěrou ve spoluobčany a samozřejmě i zkušeností se šmejdy, kteří mi v životě lhali i takoví jsou. 

Jsem přesvědčen, že to jsou právě ti, kteří věří Milošovi Zemanovi absolutně a s těmi se opravdu nestýkám, nestýkám se s lháři. Ty snad máš mezi svými známimi či přáteli lháře? Proč? 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104511 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil.....

2017-03-14 01:40:35

#104510: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

Takže ty důvěřuješ starostům, které vůbec neznáš? Čím dál tím lepší, ty se překonáváš, demente. Jednou to možná i pochopíš. :-)))))))

A musím tě opět upozornit, že akorát meleš hovna, hovnomete.