MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104514 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil...

2017-03-14 02:52

#104513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

85 % spoluobčanů o Zemanovi nějak pochybuji, 17 % naprosto nevěří. 

15 % vydává jeho lži za pravdu.  Také si myslím, že mi za můj život lhalo asi 15 % lidí,  tedy je to číslo uvěřitelné, lháři věří lháři především proto, že lhář lže především sám sobě. Nic složítého. 

Já sdílím tedy s 85 % spoluobčanů pochybnosti o Miloši Zemanovi.  Jsem ale v těch 17 % kteří mů vůbec nevěří, důvodem je to, že vím bezpečně, že je lhářem nejen proto, že to konstatuje Nejvyšší správní soud a dokonce také konstatuje, že porušoval volební zákon, to je velmi závažné provinění proti demokracii, občanskému soužití, proti mravnosti a kulturnosti společnosti. 

Volební zákon typicky porušují politické sekty, aby získaly moc, proto je Zemana možné charakterizovat jako nacionálního komunistu, tedy kombinaci dvou hlavních proudů politických sekt. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřeši

2017-03-14 09:52:12

#104514: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil... 

Můžeš sem ještě napsat, kolik procent důvěřuje těm tvým starostům, které považuješ za jednu osobu, aby byla tvoje debilita zpečetěna? :-))))))))))))))