MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman

2017-03-14 10:07

#104524: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to u 

Nikoliv, srovnávám každého jednotlivě jako průzkum. Není to tak, že všem starostům dohromady důvěřuje více lidí než Zemanovi, ale každému zvlášť v tom místě, kde byl starosta volen. 

To, že se ruský trotl Miloš Zeman porovnává sám v důvěře s důvěrou ve v kolektivní orgány, tedy v důvěrou ve vládu, parlament a senát, to je problém idiocie Miiloše Zemana, nikoliv problém můj. 

Já naopak vždy tvrdí, že nelze porovnávat průzkumy v důvěru v jednotlivce a kolektivní orgány a také samozřejmě tvrdím, že je potřeba zohlednit "známost" dané osoby, pokud je mám porovnávat. Obrovskou roli také hraje přístup do medií, který má nacionální komouš Miloš Zeman neomezený

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Ze

2017-03-14 10:09:44

#104525: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman  

Proč nenapíšeš, že starostům v jejich obcích důvěřuje pouhých 17 procent občanů, debile a přesto je lidé zvolili? :-)))))))))))

Nějak ta tvoje teorie neodpovídá realitě, co debile? :-))))))))))))))))))

Tohle nesmyslné srovnávání mají ale na svědomí agentury pro výzkum veřejného mínění, nikoliv Zeman. Ale asi jenom ty debile jsi to nepochopil a vzal jsi starostu jako jednu odobu a srovnáváš jí se Zemanem. Stejně jako nechápeš, že nemůžeš počítat spíše důvěřující mezi nedůvěřující, debile:-))))))))))))))

Už se laskavě prober, debile. Na debila, jako jsi ty, není nikdo zvědavý.